Фаворитът на Марешки за балотажа – вицето на Цачева

За Пламен Манушев щял да гласува без отвращение
59
Фаворитът на Марешки за балотажа – вицето на Цачева
Снимка: БТА

Гласът на бизнесмена Веселин Марешки на балотажа ще бъде за вицето в двойката на ГЕРБ адмирал Пламен Манушев.

Още по темата

"Във флота има правило - че капитанът последен напуска потъващия кораб. Явно в авиацията не е така - командирът на самолета се изниза първи по терлици, когато той започва да пада. Затова лично аз бих предпочел адмирал Манушев пред генерал Радев. Манушев пред Илияна Йотова", коментира той на пресконференцията си в изборната нощ, след като зае четвъртото място в класацията на претендентите за "Дондуков" 2.

Марешки призна, че гласува за Манушев без отвращение, а претендентът за президент Цецка Цачева е част от екипа му.

"Хората, които ме подкрепиха, не са безмозъчно стадо мекотели или купа нишесте, която да лашкаме в една или друга посока. Всеки, който ме е подкрепил, има глава на раменете си и да избере кого да подкрепи на втория тур", заяви бизнесменът.

Той отсече, че се смята за истински български патриот, защото "патриот е този, който прави нещо добро за българския народ и българската държава".

Заради това той призова всички български патриоти и почтени хора, без значение дали са в България или чужбина, да направят заедно една формация и "да извършим нужните на страната промени".

"Не искам да съм политик, аз съм прагматик. Но докато всички прагматици и професионалисти си вършехме работата, всички тези, които не ставаха за нищо и не са забили нито един пирон, изведнъж завзеха властта и се гаврят с нас", заяви Марешки.

Той обвини всички полиците, че са брутална част от статуквото и заради тях "България се води най-корумпираната и най-бедната държава в Европа".

"Те бяха част от управлението на България, когато бе извършен грабежът, заради който днес няма пари за нищо, а си имаме само силно корумпирана политическа класа", заяви Марешки и пресметна, че предшестващите го депутати, които са дали пресконференции в изборната нощ преди него са стояли 70 години в парламента и затова няма как да са бъдещето на България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
29
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
жалко, че има толкова *** бесепари, нали знаете, че накрая дори и Цецка ше ви бие, дори и със затворени очи.
28
5
 
38
 
! Отговори
ДС преди 7 години
Ах, ти. Оказа се ЮДА. За теб гласуваха хора, които не искат ГЕРБ.
27
20
 
4
 
! Отговори
да, ама не! преди 7 години
До Анонимен - *** гербаджийска гнус ме е от васкакто се вижда доста повече хора ги е гнус пък от вас - *** бйе-сйе-парски!
26
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
съгласно закона за търговия с лекарствени средства,за да имаш аптека е необходимо да си фермацефт!този гявол има верига от аптеки но няма такова образование!как става това ?!а?
25
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С нежелание избира Цачева юред комуниста.
24
12
 
32
 
! Отговори
рес еоод преди 7 години
изложи се!
23
33
 
11
 
! Отговори
До 4 преди 7 години
Не е мазохист, а е добър политик. Може още да не се е ошлайфал, но има усет.
22
31
 
8
 
! Отговори
Добре се е изказал преди 7 години
В словото си на откриването на предизборната му кампания, каза доста критични неща за Бойко. Марешки се очерта като твърд противник на ГЕРБ, но явно е решил да прави политика с адмирала.Затова нека още веднъж да преценят позициите си онези, които критикуват Марешки за това, че "не е шлифован", "не е дипломат", "не е опитен в политиката".Марешки просто е друг тип човек! В много отношения е сходен с Виктор Орбан.Това, че не е лицемерно куртоазен като меко-китковците може да е и добро качество.
21
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 12Аз не, но ако се съберем повече, това вече е друга работа.
20
14
 
35
 
! Отговори
А СЕГА.. преди 7 години
АКО МАРЕШКИ КОЙТО КАТО ГО СЛУШАХМЕ СНОЩИ РАЗБРАХМЕ ЧЕ НЕ СТАВА ЗА ПРЕЗДЕНТ АКО ГЛАСУВА ЗА ЦАЧЕВА АПТЕКИТЕ МУ ЩЕ ЗАКЪСАТ ЗАЩОТО НЯМА ДА ВЛИЗАМЕ ПОВЕЧЕ В ТЯХ- ТОЙ НЕЗНАЕ КАКВО И КАК ДА ГОВОРИ НЕЗНАЕХМЕ ЧЕ Е ТОЛКОВА ОГРАНИЧЕН СЪЖАЛЯВАМЕ НО.......ЧАО АПТЕКА МАРЕШКИ ИМА И ДРУГИ
19
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Няма да зареждам и от ОМВ и ШЕМ, но и от него не - ще си ползвам малките бензиностанции."Ще му накривиш шапката на... аптеките. Да знаеш, че ше го предупредя човека, че си му вдигнал мерника. Той ще дойде, ще ти извини, ще те помоли да не го унищожаваш с тази икономическа война, която едностранно си му обявил. Хаххахахахахахаха. Прожектирай си още филма "Гнида срещу хищник" :)
18
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма да зареждам гориво при Магарешки (Той и без товав не е отворил бензиностанцията в София, която трябваше уж вече да е отворена...явно сега като си ударят едно рамо, ще заработи...). Няма да зареждам и от ОМВ и ШЕМ, но и от него не - ще си ползвам малките бензиностанции.
17
9
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя първо си мислеше, че участва в избори за премиер (Ако се съдеше по обещанията, които даваше), сега си мисли, че изборите са за вицепрезидент. Не му е лесно (Не е лесно да си тиквена ***).
16
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
айдееее, пръкна се поредното Яне - първо се заканва да ги измете, после се присламчва с погнуса, а накрая ги обслужва с ентусиазъм .... народът, обаче, на такива не прощава.
15
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** гербаджийска гнус ме е от вас
14
4
 
18
 
! Отговори
Jej Jej Oko4a преди 7 години
Toz i toi se vze naseriozno kato Bareka.
13
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
vsichki protiv bsp-dps !!!
12
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изборът обаче е за президент, а не за вице. Него ще го показват и той ще говори. Не че ще има някаква власт, но ще се появява да развлича обществото с неговата позиция.
11
11
 
44
 
! Отговори
Ф преди 7 години
Г-н Магарешки ти си бил голям *** *** на герберите хората вярваха ВЪВ тебе.Останаха излъгани от тебе бе ***.Никой повече няма да има доверие ВЪВ тебе -пак със герберите.Наистина си голям *** ако се здушиш със Тях.
10
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вие сега ли разбрахте :д бахтииии балъците в тая държава : )