Патриотите призоваха своите: Гласувайте по своя преценка

На първия тур Каракачанов събра близо 573 000 гласа
125
Патриотите призоваха своите: Гласувайте по своя преценка
Снимка: ВМРО

Лидерите на трите партии, формиращи коалиция "Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО" - Валери Симеонов, Волен Сидеров и Красимир Каракачанов, оповестиха своето  решение за втория тур на изборите. Както е известно, кандидатът на коалицията се нареди на трето място на първия тур на президентския вот с общо 572 963 гласа. Точно това правеше и тяхната евентуална подкрепа за някой от кандидатите на втория тур изключително важна.

Още по темата
Патриотите обаче решиха да не подкрепят никого между Румен Радев и Цецка Цачева и призоваха своите гласоподаватели да гласуват по свои убеждения на втория тур.

"Резултатите ни от президентските избори ни задължават да отстояваме и реализираме нашата програма, като основни пунктове от нея са недопускане завръщането на ДПС и другите етнически партии във властта, минимална пенсия от 300 лв., политика за отблъскване на нелегалните имигранти“, се посочва в позицията.

Патриотите отчитат, че тъй като нито един от останалите кандидати за президент до момента не е декларирал подкрепа за горните принципи, "оставяме нашите избиратели да гласуват на втори тур по своя преценка".

"Тъй като нито един от останалите кандидати за президент до момента не е декларирал подкрепа за горните принципи, оставяме нашите избиратели да гласуват на втори тур по своя преценка.  Коалиция "Обединени патриоти" продължава борбата за единна, независима и благоденстваща и България“, отчитат лидерите на трите формации, които завършват своето обръщение с „Да живее България!“

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен - "...но и трябва да бъдат гонени, настигнати, оваляни в катран и перушина и удавени в реката!"тези, драги, както и другите останали партийни карикатури, тръпнат в мокри надежди да падне час по-скоро правителството и да бъдат избирани от безхаберниците и неграмотниците. Алилуя!
77
0
 
10
 
! Отговори
"патриотите&quo преди 7 години
ето ги, почесаха се; дали се начесаха обаче;
76
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
The Patriots band(Дъ пейтриътс банд)
75
12
 
33
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 7 години
Ако тези от снимката бяха истински патриоти, те щяха да призоват да се гласува за генерал Радев.Те не са нито патриоти, нито националисти !Националисти, които подкрепят едно откровено евроатлантическо глобализаторско правителство не са и не могат да бъдат националисти.Глобализацията и национализма са противоположности и взаимноизключващи се понятия !Тези на снимката са търговци.Те винаги подкрепят този, който дава повече.
74
9
 
15
 
! Отговори
българин патриот преди 7 години
Изритайте ***,ота Болен, за да не ви дърпа назад бе ей, направете го заради истинските патриоти !!!!!
73
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всъщност ако правителството падне, кой президент ще състави служебно правителство? Новия или стария? Някой може ли да каже?
72
18
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Напълно съм съгласен с 75 и 76. Не е сега момента да се събаря правителството. Тъкмо безработицата започна да спада и инвиститорите започнаха да идват, някои искат да предизвикат политическа криза която няма да донесе нищо добро.
71
14
 
10
 
! Отговори
сигганин преди 7 години
значи има 573000 фашисти в тази дупка. Нищо чудно че се разпада държавата
70
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Четиримата агенти на ДС били патриоти!Майко мила,наистина трябва смяна на системата и рестарт..
69
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами защото имат свободата да го направят и никой не ги спира.
68
2
 
13
 
! Отговори
23 годишен преди 7 години
Ами нали уж гласуват за ГЕРБ за да не напускат България, защо тогава я напускат?
67
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами пенсионерите ли да я напуснат?Когато си млад е времето да си намериш мястото. Пенсионерите ако можеха щяха и те.
66
4
 
24
 
! Отговори
23 годишен преди 7 години
Много ми е чудно уж бабичките само подкрепяли БСП, а младите подкрепяли ГЕРБ. Защо тогава най-много млади напуснаха България при управлението на ГЕРБ?
65
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дам, да изметем статуквото и да гласуваме за червения....все пак има още много КТБ-та за фалиране, доста блазнещи милиардчета са струпани там . Сигурно и с нови данъци ще започнат да ни стрижат,че да избягат и малкото чужди компании даващи и осигуравящи на пълна работна заплата тук. Но не, стадото е късопаметно...хайде са свалим правителството точно преди зимата само и само за да гледаме военния да декларира поздравителната реч в новогодишната нощ защото с това съм запомнил президентчетата...
64
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Патриотите" до един под строй ще гласуват за Радев защото така иска Путин, а знаем, че те са рубладжии. Тези приказки на Прасимир за съвест и прочие са прах в очите на народа. След сватбата на века между Ердоган и Путин вече и бай Местан играе с тях и приспива Боко със сладки приказки, но ще му дръпне килимчето в подходящия момент. Царят и султанът искат дестабилизирана България. Така, че хубавичко си помислете, все още не е късно.
63
14
 
11
 
! Отговори
българин преди 7 години
Понеже съм служил 2 години в казармата и имам представа какво представляват офицерите и генералите ни никога не бих гласувал за офицер или генерал независимо от коя партия е!Погледнете дори клипа му-досега служел на родината , а сега щял да служи на нас???Военен,какво да го правиш!
62
3
 
26
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Да кажа само ,че живея в малък град,но от както управляват герб стана малко село !Младите избягаха!
61
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не нужно да си правя труда да гласувам за селенжъри.Който и да изберете все ще вие вътрешно. Не сам гласувал от първите избори когато гласувах за безпартиините. От тогава не съм стъпил на нито едни избори. За селенжъри и меки китки не гласувам. Когато се появи човек който говори и му се разбира какво казва тогава може и да гласувам. А за такива селски тарикати от седенките дето се правят на политици и патриоти да гласуват умрелите от малашевци!
60
2
 
12
 
! Отговори
БГ преди 7 години
Я сидер ага пак започна да се появява...Изтече ли пробацията, депесарска ***?Да живее България!
59
6
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Между нищото и генерала,избирам генерала !