Проф. Димитров: Радев да работи в рамките на правомощията!

Генералът не може да купи и болтче за "любимата си авиация"!
14 ное 2016 11:00, Анисия Иванова
36
Проф. Димитров: Радев да работи в рамките на правомощията!
Снимка: Bulgaria On Air

"Да работи в рамките на правомощията си, защото много от обещанията, които пое по време на предизборната пропаганда, неслучайно бяха квалифицирани като лъжи, тъй като той не може да ги изпълни". Това посъветва проф. Божидар Димитров новия държавен глава чрез ефира на Bulgaria ON AIR.

Той даде пример с думите на генерала, че ще работи за по-тесни и прагматични отношения с Русия.

Според директора на НИМ ген. Румен Радев не може да работи за това по Конституция, защото е прерогатив на Правителството и на външния министър.

"Казваше - "ще работя за подобряване на благосъстоянието на българския народ". Как? Това е работа на правителството, по-специално на социалния министър", добави проф. Димитров.

За съжаление най-голямата трагедия и недостатък на българския президент е, че той няма абсолютно никакви правомощия, отбеляза проф. Димитров и се пошегува, че ген. Радев не може да купи и болтче за "любимата си авиация", тъй като бюджетът на президента е 5,5 млн. лева.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
2
 
! Отговори
наблюдател преди 7 години
колкото господин от Плевен.
32
0
 
3
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
А, ве къвто и да е, съм сигурен, че няма да е толкова зле колкото ***!
31
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
правомощията би трябвало да се отнасят и за професора когато дразни Македония и се мазни на Гърция
30
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Борисов Борисов не ВИ ли е срам да говорите против ДПС ,като се има предвид,че имате повече от половината гласове от Турция така също цялата медия в Турция по нареждане на Ердоган иска да гласуват за ГЕРБ.Принуждавате целия държавен апарат да гласува за Вас.
29
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До КукловодътЩом Президнта ще пита "какво правим сега" , то е като един катаджия !
28
1
 
2
 
! Отговори
Кукловодът преди 7 години
До БоилА бе пич аз съм завършил Публична администрация и за целта съм минал през 2 изпита по конституционо право взети с 5 и 6 съответно и ще ти кажа следното . Нищо от това което каза Радев не е лъжа . Президента ни е толкова силен , че никой неможе да го бутне , ако той посика . Това е човека който може да вика при себеси всеки и да пита "Какво правим сега?" Да не говорим че може да влиза и да гледа какво правят народните избраници и да пита "Какво правите ?"Така че мен Божката не ми требе
27
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
22 - и как се разбра точно? дори да събереш накуп гласовете на ДПС и БСп резултата за РАдев е двоен. Впрочем ето малок разпределиен на турцитепърив тур - Цачева 12 500 душии - Радев 350 турцияВтори тури - цачев 29 00 турция Радев 12 000, и то след като Бойко злобееше срещу ДПС.Даааааа Радев е турският кандидат.
26
0
 
7
 
! Отговори
пг преди 7 години
Димитров, ходи се факай, я като я разбираш историята и военните там историии, кажи как се става два пъти генерал в мирно време, при това нищо да не си направил! Пожарникар - глав сек на МВР! Това е най екпертната длъжност в системата, .. майор пожарникар - генерал майор после и лейтенант в МВР?! Димитров, жалък си..
25
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ПенсионерМи по времето на Виденов пенционерите получаваха по 5-6-7 иляди лева и бяха доволни.
24
1
 
5
 
! Отговори
Професоре, преди 7 години
*** кой ти даде тази титла бе човече?!
23
5
 
2
 
! Отговори
Пенсионер преди 7 години
Някой трябвяше да склати Радев и Божо га направи. Сега всички чакаме мин. пенсия от 300 лв. и МРЗ от 800 лева.Бог да ни е на помощ....
22
1
 
7
 
! Отговори
юли преди 7 години
Като няма, ще му дадеме власт. Това твое откритие те прави по герберски дезориентиран. Рано си лягаш и и не си достатъчно инф.
21
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Радев явно показа,че всеки си има цена.Интересно колко ли би струвало народът да си плати на някой светен човек да изпълнява тази длъжност съвестно и да работи в интерес на страната ни.Ако той успее да направи това дето в Чили го е направил Пиночет би си струвало парите.За Радев не говорим,защото на него се разбра кой му е платил и кой го е назначил-Ахмед Доган!
20
2
 
11
 
! Отговори
ОСТАВКА!!! на ГЕРБ преди 7 години
На вниманието на ВАМПИРОЛОГА с празната ТИКВА:Победа за ГЕНЕРАЛ Румен РАДЕВ и в САЩ, Германия,Великобритания,Франция,Испания,Норвегия, Япония,Австралия,Нова Зеландия и ВСЯКА ДЕМОКРАТИЧНА и ПРАВОВА ДЪРЖАВА. Магаретата на ГЕРБ печелят само в Турция и кв.Столипиново!!!Вече стана ясно,че ГЕРБ и ДОСТ са създадени и финансирани от ЕРДОГАН. Затова ТИКВУНИЙ Великолепний мрази ДПС, защото те защитават правата на БЪЛГАРСКИТЕ мюсюлмани!! Ердоган ще издигне сега МАГАРЕТАТА на ГЕРБ за кандидат-президентска двойка в ТУРЦИЯ, там имат по-голям шанс НЕКАДЪРНИЦИТЕ!!!
19
0
 
8
 
! Отговори
Ххх преди 7 години
Той може да няма правмощия,но това не означава,че не може да се бори и да иска да промени нещо!Най-малкото,той е почтен човек и не е ***!
18
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ми що не обясни правомощията на Боко? И задълженията му. За два мандата не каза лоша дума за човека, който не направо едно добро, освен на себе си, а сега взел предварително да дудне.
17
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Той не може да купи но може да осъществи натиск в/у тези от който зависи те да купят
16
12
 
6
 
! Отговори
Боил преди 7 години
Хейтъри,хейтъри.човекът ви обяснява какви са правомощеята на президентът по конституция, а вие плюете и плюете.Според мен мисленето не не най-силната черта ,която имате.
15
2
 
17
 
! Отговори
НИНОВ преди 7 години
Скоро с Веждю Рашид ще пиете евтина ракия-край на лапането !
14
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Станеш ли веднъж предател и доносник - то е завинаги.