ГЕРБ коментираха Нинова: Глупости за милиарди!

От партията на Борисов нарекоха обещанията на БСП нелепици
Обновена: 7 мар 2017 16:07 | 7 мар 2017 16:07,
258
ГЕРБ коментираха Нинова: Глупости за милиарди!
Снимка: архив Булфото

Нелепици, неистини, глупости, популизъм... Така в ГЕРБ видяха обещанията на лидера на БСП Корнелия Нинова.

Партията на Борисов свика извънредно медиите с обяснението, че е притеснена от посоката, в която поема предизборната кампания след сутрешното телевизионно интервю на шефката на социалистите.

В него тя обяви, че БСП са готови да формират правителство дори и да останат втора сила на изборите. От ГЕРБ припомниха и обещанията на социалистите за безлихвени кредити, намеса на държавата в икономиката и др.

Още по темата

"Огорчени сме от факта, че системни партии като БСП използват реториката на крайния популизъм", каза бившият финансов министър Владислав Горанов и дори сравни изказванията на Корнелия Нинова с тези на Волен Сидеров.
Според Горанов Нинова била готова да изрече откровени неистини.

"Страшно ще стане, ако нелепиците, които изрече Нинова, се материализират", каза още Горанов и допълни, цитиран от "Фокус": "БСП са правили много грешки, но досега не изричаха на глас толкова много глупости".

Горанов обвини социалистите, че изместват дебата от реалните теми на държавата. Той попита и как БСП обещават, че няма да взимат нови заеми, след като всяко едно от обещанията им се измерва в милиарди.

Бившият финансов министър коментира и желанието на кабинета да придвижи присъединяването на България към еврозоната.

"Герджиков си го каза - търси повод и причина да остане в историята", каза Горанов.

"Желанието на някой, че се е изфукал, че е пуснал една бележка, на която отговорът ще бъде "не" и ще влоши перспективите ни за присъединяване към еврозоната", описа ексминистърът идеята на служебното правителство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


258
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
199
8
 
25
 
! Отговори
Ало другарите преди 7 години
Пред 1997 година Госпожа Лъжа е назначена от Костов за директор на двете `златни мини `в България,като изпълнителен директор на външнотърговски дружества Техноимпекс и Техноимпортекспорт,едва на 28 години с две годишен трудов стаж като адвокат.След това е контрольор на ИНКО ЕООД-една от ключовите тайни организации за търговия с оръжие.Назначена е като следовател и води разследване срещу служител на БТК.Тя бързо претупва делото и след това е прекратено и същия тоя служител я назначава продълж..
198
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Ало другарите - а какво се очаква от Българския президент - да плюе по странта си ли бе? И ако го бе направил (явно както се иска на герберите) нали щяхте да го размажете от псувни точно за това? Въпреки това - каквото е казал изобщо не означава че герберастите са направили нещо друго освен да крадът!
197
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Ало другарите 211А вие какво искате бе герберчета? Да дрънка глупости наляво и надясно по целия свят като "президента" на украинската хунта, да клянчи пари и да се излага??? А вие, стига сте се излагали тука, вие сте едно пълно нищо, само слушате команди от брюкселчето и ще затънете в блатото! След 10 години никой няма и да си спомня за вас!
196
15
 
22
 
! Отговори
Ало другарите преди 7 години
КОЙ ЛЪЖЕ?Преди дни Президента Радев дава изявление пред немския бизнес и казва,че Българя е много добре финансово,има голям икономически растеж,резерва е пълен,намаляваща безработица и сме с най нисък държавен дълг от страните в ЕС.!А БСП реве,много сме зле,изберете ни за да ви оправим,КАКТО ВИНАГИ!
195
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много от пиявиците, които покрай бащицата смучеха и правеха пари буквално от въздуха, са в потрес. Как ще се живее без обществени поръчки и далавери, как!??? На кого ги оставяш, бащице, да се юрнат по тая пуста чужбина по тези панелни имоти и с тези мижави офшорни пари!!!!
194
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кирето ще се бръкне за петдесетачка на всеки "протестираш". Цели семейства после си изкараха по една чудесна ваканция от "протестърските" пари! Този филм сме го гледали!
193
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Исками си Петю Чубанов, Курнелче, баба!
192
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А на снимката: "Честни сини очи!" Голяма наглост трябва да те гони след два провалени мандата, най ниска раждаемост, най висока смъртност, 24% безработица, дъното на всичко в Европа, и да претендираш че си целия в бяло!!!
191
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Виденов ти ли пишеш за ББ, а не може би си Станишев или пак Орешарски КТБто? А не бе ти си Р.Овч исмукал Кремиковци.Време е да бягате ддлече червеняци. Много надалеч.
190
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Докъде ни докара СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ ? Няма Шенген . А от днес ... на бавна скорост в ЕС ! Срамно послушание и голямо унижение .
189
10
 
19
 
! Отговори
Разпределение преди 7 години
Гласувайте за бесепето : - те дават на турците кърджалийско и разградско - на руснаците цялата енергетика и нефта и и газта - на мафиозите пеевски - националната сигурност и на останалия Български народ му дават възможността да духа супата.
188
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Напред Местан. Само ти можеш да спасиш Цачева и Бойко от Банкя .
187
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мирослав Лайчак : "Две държави на Балканите са пред разпад, а три в дълбока криза ! " ГЕРБ ерчета посочете групата за България .
186
8
 
9
 
! Отговори
Пак преди 7 години
Бесепарите пак са в комбина с депесето за властта- поддържат безрезервно Пеевски, обещали са му пак Данс
185
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГЕРБ имат двама водачи на листата в БЛАГОЕВГРАД -Пеевски и Цв.Цв. . Мал.о.умните макета ще изберат и двамата ! Частито Българио !
184
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Та въпросното министърче не можа да обясни, че понеже то изпълнява само нарежданията на именно тази банка въвела валутния борд и нито един напън за нещо гениално от него. ЧЕ ОТ НЕГО НИЩО НЕ ЗАВИСИИИИИИИИИИ. Друг определя порцията и заемите които трябва да се теглят, без значение дали са ГЕРБ или БСП.
183
6
 
4
 
! Отговори
Поздрави преди 7 години
Гласувайте за Нинова, че да не дойда пак аз и пак да ви оправя, като царо. Поздрави от Съсело
182
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никога повече комунизъм , никога повече ГЕРБ !!!!
181
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Десет години в ЕС. Десет години ГЕРБ. Десет години в дъното на всички класации за добро, и първи по негативни ( смъртността, нещастни, беднотия.........) . Прочитане на написаното тук за СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ , разбрах ,че има паралелна България ! Нищо добро не се случи за България за периода БОРИСОВ ПЪРВИ, ОРЕШАРСКИ , БОРИСОВ ВТОРИ ! Сами се досещате , какво ни чака след БОРИСОВ ТРЕТИ ??? К А Т А С Т Р О Ф А !!!!!!!!!!
180
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
през уж най тежката 1997 година, панаира в Пловдив пращеше от изложени стоки произведени в България, миналата година се събра в едно ъгълче в едни хале.