Какво е обсъждал Местан с Ердоган, пита Янаки Стоилов

Той настоява за публичен отговор
92
Какво е обсъждал Местан с Ердоган, пита Янаки Стоилов
Снимка: Булфото, архив

Кандидат-депутатът от БСП Янаки Стоилов поиска обяснение от лидера на ДПС Лютви Местан за срещата му с турския президент Реджеп Ердоган.

Още по темата
За срещата на Местан с Ердоган съобщиха турски медии в петък вечер, а президентската институция в Анкара разпространи и снимки от нея. Засега липсва официална информация от пресцентъра на ДПС.

„Всички ние публично трябва да поискаме повече информация какви въпроси е обсъждал Лютви Местан на срещата с турския президент“, призова днес Стоилов, цитиран от пресцентъра на БСП.

„Самите ние сме за развитие на добросъседските отношения и сътрудничество между България и Турция, но едно е отношението между  двете държави, а друг е въпросът дали когато български представители на политически партии или държавни институции се срещат с най-висши ръководители на турската държава обсъждат тези теми, или обсъждат колко гласове ще се получат от Турция и колко хора ще дойдат да гласуват от там”, коментира той.

По думите му трябва да се търси отговор публично, защото информация за срещата е много оскъдна и е от турски информационни източници.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още по темата: местанердоганСтоилов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво може да е обсъждал, то ясно - властите в Турция да осигурят безпроблемното и бързо преминаване на границата на нашите братя от Турция, в деня на изборите, за да могат да гласуват в Кърджали, след като са гласували вече в Истанбул и трябва да пристигнат в рамките на деня , ей това е спазарил Люфти, някой мисли ли си друго?
56
0
 
6
 
! Отговори
Герчо с тамбурата преди 9 години
А бе, ти до сега къде беше,та чак сега се обаждаш.
55
0
 
9
 
! Отговори
стар БКП преди 9 години
Янаки,ако вие лицемерните комунисти се държахте достойно с българските граждани,щяха да се случат две неща.Първо,БГ турците щяха да си получат истенските си имена/тези с които са се родили/а не измислените от тях такива.Второ на петата си годишнина ДПС,трябваше да остане в историята,защото правата и свободите станаха факт.Вашата репресивна партия,също трябваше да остане в историята.Но това не се случи.Затова ще сърбате попарата и ще си носите кръста пред БГ народ за ПРЕДАТЕЛСТВОТО,което продължа
54
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кога ще правят сюнет на Роско Плевнята...
53
1
 
12
 
! Отговори
чепа преди 9 години
НАЛИ СТЕ ПОБРАТИМИ СТОИЛОВ ТИ ГО ПОПИТАИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
52
0
 
8
 
! Отговори
Сър Пичук преди 9 години
Мбуахахаха, сетили се дрогарете... Акъл и мензис закъснеят ли - не ги чакай...
51
6
 
2
 
! Отговори
неутрален преди 9 години
И да ти е гадно лайнарче както и на други такива като тебе се указва че идола ви ТИКВА се доказва като ***. Докато спите след наркоманска вечер идола ви го набива а вие сте недоволни че искате и топките. Знам че сте големи герои на писане и защитни на гейценностите но по-голямата част от българите вече се осъзнаха и нито ТИКВИ нито *** ще желаят вече а немислещи пикльовци за бъдещето си доста ще бъдат блъскани в тъпите кратуни.
50
6
 
9
 
! Отговори
неутрален преди 9 години
Не чух днес по никоя медия да казаха за днешния протест срещу базите на НАТО в България...незнам...сигурно никой не ги е видял...но преди време бяга забелязали двама свиркащи пред парламента за оставка.Още по-интересно е че когато Борисов пръдне всички медии разказват на дълго и на широко а ПИТАМ АЗ..ВЪВ ТОЗИ ЧАС ЗАЩО НИКОЙ НЕ РАЗКАЗА ЗА: ГОСТУВАНЕТО НА БОЙКО БОРИСОВ ПРИ КМЕТ НА ДПС ПО СЛУЧАЙ "ОБРЯЗВАНЕТО" НА НЕГОВИТЕ ВНУЦИ...незнам сигурно никой не е разбрал....
49
5
 
10
 
! Отговори
американецо преди 9 години
Кой the bleep е Янаки Стоилов? Неква мухлива, никому ненужна канцеларска ***, дето цоца от вече 22 години заплатката от пари на данъкоплатеца и се показва веднъж на всеки 10 месеца по някоя медия с някаква *** изява (като тази в момента). Пфу! ***!
48
2
 
14
 
! Отговори
Austin Powers преди 9 години
Янаки, не се прави на ударен самолет знаеш много добре какво е обсъждано! Всички знаем че си бил на оперативката във Сараите преди отпътуването на Местан.
47
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
само Дпс само Дпс с герб ще бъдеме с герб иначе умираме нема далавера
46
3
 
7
 
! Отговори
До Марк преди 9 години
До голяма степен споделях твоите виждания, докато не прочетох, че като кандидат-депутат в листата на партията на Алекс Алексиев в Перник е включен Пламен Николов - човекът, който беше парламентарен секретар на правителството на Жан Виденов. Преди това бил работил няколко години в Мултигруп, а по времето на социализма - в Института за съвременни социални теории към Секретариата на ЦК на БКП. Имаше голям материал на тази тема във в."Шоу" от 10 септември.Това ме озадачи и ме смути силно.
45
6
 
2
 
! Отговори
Марк преди 9 години
И да не забравите! Бюлетина 10!!!Алекс Алексиев и Движение за Нузависима България!!!
44
13
 
5
 
! Отговори
Марк преди 9 години
Очевидно е необходимо тук пишещия *** да бъде просветен , поне малко! И така: 1. Подкрепа за предателския Южен поток /нож в гърба на свободолюбива Украйна! 2. Противопоставяне на санкциите срещу Путин! 3. Мораториум върху проечванията /дори не върху добива/ на шистов газ, когато ГАЗПРОМ ни стриже и дои, като овце /цената на ГАЗПРОМ е 4 пъти американск7та и 2 пъти средноевропхияската! Това са позициите на ГЕРБ! Някой вижда ли разлика с БСП!! ВПрочем , да! БСП не са автори на Мораториума!!
43
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Янаки, защо СЕГА се сетихте да питате бе? Че то вие от памтивека управлявате все с тия изедници и те нашите еничари от ДПС не са спирали в това време да ходят тайно или явно в република Пуйка да си получат нарежданията от падишах-президента...Как изведнъж се сетихте, чоджум?Ние като питахме навремето, как все бяхме лоши националисти и т.н.?
42
3
 
29
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
Не ме интересува какво са си говорили( вече ме уведомиха), интересува ме българите да се събудят преди да е станало късно! Събудете се бе, бррррррррррррррр!
41
17
 
27
 
! Отговори
Марк до 49 преди 9 години
До СъниББ е едно нищо! Това е просто един слуга на силните! Първо бодигард на тато, после на Царя, после се подмазва на Барозу! Но виж на господаря в Кремъл направи сепермега подарък Мораториум върху проечваниета за шистов газ! Лошото е че в България нивото на електората е толкова ниско, че направо ми се повръща , щом тоя ни управлява 4 г. и пак иска да го прави!
40
11
 
34
 
! Отговори
ни лук ял ни мирисал преди 9 години
Янаки ти май ни лук си ял ни лук си мирисал а ? А като 20 години давате управлението на ДПС??? Защо не пита тогава бе тивко червена ??Колко пъти ДПС емисарите са ходили на справка и инструктаж в Турция бе ***??? Да не е само сега ???Дано БСП нито един депутат да вземе, защото вие сте по-голяма проклетия и от ДПС !! Проклети да сте всички !!!
39
10
 
6
 
! Отговори
Марк до 51 преди 9 години
До До МаркББ е другото лице на БКР/БСП!!ГЕРБ е комунистическо политическо ГМТ, както и ДПС, както и Атака, както и Цензурата! Овчедушният бгматрял човешки е изпаднал в телешки възторг и приема на доверие всяка политическа пешка месктена от ДС!! Единствената надежда е Алекс Алексиев С БЛюлетина 10!!! Разбра ли ме добре или да повторя?
38
12
 
15
 
! Отговори
До Марк преди 9 години
Много избирателна памет имаш ! А Бойко какво прави в Турция ?Ей така на разходка ли ?

Спонсорирани публикации