Какво е обсъждал Местан с Ердоган, пита Янаки Стоилов

Той настоява за публичен отговор
92
Какво е обсъждал Местан с Ердоган, пита Янаки Стоилов
Снимка: Булфото, архив

Кандидат-депутатът от БСП Янаки Стоилов поиска обяснение от лидера на ДПС Лютви Местан за срещата му с турския президент Реджеп Ердоган.

Още по темата
За срещата на Местан с Ердоган съобщиха турски медии в петък вечер, а президентската институция в Анкара разпространи и снимки от нея. Засега липсва официална информация от пресцентъра на ДПС.

„Всички ние публично трябва да поискаме повече информация какви въпроси е обсъждал Лютви Местан на срещата с турския президент“, призова днес Стоилов, цитиран от пресцентъра на БСП.

„Самите ние сме за развитие на добросъседските отношения и сътрудничество между България и Турция, но едно е отношението между  двете държави, а друг е въпросът дали когато български представители на политически партии или държавни институции се срещат с най-висши ръководители на турската държава обсъждат тези теми, или обсъждат колко гласове ще се получат от Турция и колко хора ще дойдат да гласуват от там”, коментира той.

По думите му трябва да се търси отговор публично, защото информация за срещата е много оскъдна и е от турски информационни източници.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още по темата: местанердоганСтоилов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
6
 
32
 
! Отговори
откровено преди 9 години
Едва ли някой може да задължи г-н Местан да сподели разговора си с Президента Ердоан,но по многобройните секции в комшиите я повече от ясно ,че Турция ще създаде силно ДПС!Какво могат са обсъждат??? Ами два проблема има - бежанската вълна от Сирия и ислямизацията.Ергоан е предвидлив държавник ,едва ли ще обсъжда фиаското на 42 -то НС и минали събития.
36
16
 
18
 
! Отговори
Съни преди 9 години
Защо ли си мисля ,че и вожда от банкя е върл почитател на ердоган, и той правеше теманета, ходеша на конгреси, просто две партии с един шеф!
35
2
 
34
 
! Отговори
истини преди 9 години
1. ДПС не само е узаконена Партия ,но е и управляваща през целия прехода - Дължи се на :Заспалите негласуващи българи на първо място и на второ - на сплотения им електорат!2. над българските турци Не виси Никаква опасност от страна на българското население!
34
9
 
26
 
! Отговори
N преди 9 години
Как какво,за колко пари са готови БСП окончателно да продадат страната на Турция!Защото за правилната сума комуниста и децата си ще продаде.
33
5
 
18
 
! Отговори
правда преди 9 години
Аз предлагам като всеки българин желаещ да е свободен да не състезаваме кой за коя партия да гласува...всички служат знаете на кой. Единствено можем да се вдигнем на птотести но не 5 човека платени а всички българи и не да протестираме срещу една партия за да дойде друга а срещу всички гнусотии размазали държавата ни. Сега виждам и че никой не се притеснява че на наша територия се подготвят за война и че Президента каза "мира не ни е даденост" и позволи изпрщане на БГ войски в Полша .....
32
9
 
33
 
! Отговори
Марк преди 9 години
Янаки Стоилов да не се прави на ударен, защото тяхната партия /БКП/БДП/ , като найдолната и предателска организация , създаде ДПС през 1990 г.!! както винаги комунистите пожертваха тогава националните интереси с оглед дрембни партиини аванти! Целта им беше да отклонят гласовете на българските турци от СДС! И ето докъде стогнахме! А докъде ще стигнем в бъдеще, не ми се мисли!
31
1
 
2
 
! Отговори
до 43 преди 9 години
Ти какво предлагаш?
30
6
 
33
 
! Отговори
правда преди 9 години
Българи = прости магарета. Този път нито Васил Левски ще намерите да ви спаси нито Русия ще ви освободи от ОСМАНО-АМЕРИКАНСКО РОБСТВО. То ви е пред очите а никой не го вижда...нама и да разберете че сте под РОБСТВО. Всеизвестен става плана на САЩ за взимане на страни от АЗИЯ както е всеизвестно че българската територия сте е ОСМАНСКА...затова го има ДПС, затова никоя партия не смее да ги изгони защото ще си имат проблеми и със САЩ и с Турция но може би желанието ви е да сте роби.
29
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Някой може ли да посочи една българска партия в България? Защото аз не мога. А-ха да кажа АТАКА, но стискам зъби. Много дърпат съм Москва. Няма. В България няма български партии.
28
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Питай целувката станишев..ако го изровиш от дупката
27
0
 
29
 
! Отговори
горски преди 9 години
Неоосманизма. Нали депутат от същата партия заяви че ще следва пътя на Давутоглу
26
4
 
22
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
прав е 38 много от управляващите ходят и през турция минават заповедите на САЩ за нашите политици.ая относно пътуванията ЯНАКИТО да не говори много техните депутати ходиха,до китай,до камбоджа,до куба,влизаха в парламента с оръжия/като престъпници от ислямски държави/ и с най-голяма гавра пред хората ПАК СА КАНДИДАТ ДЕПУТАТИ.СРАМ,и имате очи пред хората,***.
25
13
 
14
 
! Отговори
турчин преди 9 години
Е най накрая *** трябва да свикнат че в тази държава и други може да управляват и преговарят без тях.
24
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
A Boiko tikvata kakwo obsujda v Amerika i s kogo?
23
12
 
1
 
! Отговори
за 29.. преди 9 години
Първо ще изколим *** и тъпите левичари!Русия ДГД!
22
4
 
3
 
! Отговори
CESTEN преди 9 години
До АнонименKAKVA RADOST ZA OCITE MI,KAKVA MUZIKA ZA USHITE MI
21
6
 
3
 
! Отговори
KLARK преди 9 години
OTGOVOR NA MESTAN DOIANAKI KOMUNETO:C PREZIDENTA NA ANADOLA OBSAGDAHME POLOGENIETO V BALGARIA SLED IZBORITE,AKO VIE KOMUNETATA NI POMOGNETE DA VZEMEM VLASTA NIE SHTE VI POKANIM I VAS S BCP DA UPRAVLIAVAME ZAEDNO.NIE S GRAGDANITE SME SE RAZBRALI,AZ NA TEBE TI NA MENE.TAKA CE POMISLI SI TURCIA E BOGATA SHTE POMOGNE SNIAKOI MILION ZA TEB, ZA MEN ,ZA NAS.BAI IANAKI ZNAESH CE SME V KRIZA PARI TRIABVAT NA VSICKI POLITICI,NE ZABRAVIAI TURCIA POMAGA NA VSEKI KOITO SLUSHA A H M E D D O G AN.TOI E.
20
32
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нямам нищо против турските етнически братя от Кърджали , Шумен и Разград!ДА ИДВАТ И ДА СИ ГЛАСУВАТ--ТОВА Е ТЯХНОТО ЗАКОННО ПРАВО!И АЗ РАБОТЯ НАВЪН В ЕВРОПА!И АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ДПС ,защото са най-социалната партия в България и най-ЕВРОПЕЙСКАТА!
19
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Съчувствам на турците заради онова, което преживяха по време на така наречения Възродителен процес, но мисля, че е справедливо човек да избира народно събрание и общински власти там, където живее постоянно и плаща данъци.Иначе, нека да си идват, когато поискат, а който реши да се върне, за да живее постоянно тук, той естествено ще си гласува в България.
18
10
 
16
 
! Отговори
BG преди 9 години
Като чета коментарите, само бих искал да припомня на "любезните" комунисти и атакисти че доскоро имахме турски министър на отбраната, сега евродепутат от България благодарение на тях !!! А, така също и турски министър на образованието, и една камара областни управители със звучни "български" имена назначени именно от тях ! Даже и шефа на Народното Събрание беше с турсо име благодарение на комунистите и Атака ! Просто припомням, преди отново да започнат да плюят по Борисов !