"БСП лява България" защитава интересите на обикновения българин"

Михаил Миков: Хората са уморени от липсата на справедливост
20 сеп 2014 12:46, Елка Василева
66
"БСП лява България"  защитава интересите на обикновения българин"
Михаил Миков. Снимка: БТА

В България хората са уморени от кампании и избори,  за година и половина за трети път ще застанем пред урните на общи избори. Това каза пред граждани на Силистра председателят на БСП Михаил Миков, съобщи пресцентърът на БСП.

„Хората са уморени от липсата на справедливост за работниците и тяхното възнаграждение, съответстващо на труда им. Младите също търсят тази справедливост, за да намерят работа, без протекции и връзки. Хората от третата възраст, пенсионерите отдали младостта си, за да изградят днешна България и получаващи възнаграждение, което не им позволява да се чувстват достойни граждани, също искат по-справедлива държава”, категоричен бе Миков.

Той заяви още, че коалиция „БСП лява България“  е част от интересите на обикновения българин. „Ние имаме претенцията, че можем да дадем автентичното и силно ляво представителство на хората на труда, интелектуалците, хората от селото и града. Ние сме за държава, която не прави разлика между големите градове и малките селца, където хората също трябва да имат равен достъп до образование и здравеопазване”, каза още лидерът на социалистите.

„Знам, че очакванията към нас са много големи. Знам също, че не всички могат да бъдат изпълнени, по начин по който заслужено да присъстват в представите на хората”, добави той.

Миков заяви, че кандидатите за народни представители на „БСП лява България“ по цялата страна ще направят всичко по силите си, за да може лявата политика, която е в интерес за голямото мнозинство от гражданите, да бъде доминираща.

По думите му това означава по-справедливо данъчно облагане, споделяне на тежестите на кризата, повече присъствие на държавата, включително и в икономиката, където чужди монополи мачкат българския производител. „Вярвам, че на предстоящите избори вие ясно ще дадете своят глас за една по-справедлива държава с номер 22 за нашите, за вашите представители в парламента”, каза Михаил Миков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Neobiknovenite" lajzi zastitavat "obiknovenite" s promitite mosazi ! Teritorija BG 1944-151000km2, 1945-141000 km2; Prirast naslenenie 1944 13,5%, 1989- -0,5%
45
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всеки глас за Патриотичния Фронт, ако не искате турците да управляват повече!БСП винаги са били в съглашение с тях, т.нар. Реформаторски блок си има турска партия, Атака крепеше правителството на турците, Гоце бе избран два пъти с помощта им, а Борисов ще се съобразява с единствените, с които ще може да управлява - ПФ, та ще се откаже бързо от глупостите за 10 зам.министри-мюсюлмани. Хора, бъдете прагматични и бъдете патриоти!
44
3
 
2
 
! Отговори
ЯНКО преди 9 години
До 6789: ХОРАТА СЕ УМОРИХА ОТ ДЕСНИ ПРЕСТЪПНИ ПРАВИТЕЛСТВА - ЕДНИТЕ / СДС/ ЛИКВИДИРАХА ИКОНОМИКАТА НА БЪЛГАРИЯ ЧРЕЗ УКАЗИ НА "ПРЕЗИДЕНТА " СИ ,ЖЕЛЮ ! ДРУГИТЕ ,НАЧЕЛО С БЕЗХАБЕРНИКА ,ОПОСКАХА РЕЗЕРВА НА БЪЛГАРИЯ ,ПРАВЕХА ДАЛАВЕРА СЛЕД ДАЛАВЕРА , ОСЪДИХА ИМ ЕФЕКТИВНО ВЪТРЕШНИЯ МИНИСТЪР И ТАКИВА ЗАБЛУДЕНИ КАТО ТЕБ , ПАК ГИ ИСКАТ НА ВЛАСТ ! КАКВО ДА СИ МИСЛИМ ,ОСВЕН ЧЕ И ТИ СИ ТАКЪВ !
43
4
 
3
 
! Отговори
ТОШО преди 9 години
До Анонимен: ИСТИНАТА Е ,ЧЕ БСП НИКОГА НЕ Е БИЛА ОСТАВЯНА ДА РАЗВИЕ СВОЯ ПОТЕНЦИАЛ И ВИНАГИ Е СВАЛЯНА ОТ ВЛАСТ СЛЕД ЕДНА ДВЕ ГОДИНИ УПРАВЛЕНИЕ ! РАЗБИРА СЕ ТОВА СТАВА СЛЕД МРЪСНИШКИ НОМЕРА ОТ ДЯСНО ,КАТО НАПРИМЕР СРИВ В БАНКОВА СИСТЕМА / ПРИ ВИДЕНОВ И ПРИ ОРЕШАРСКИ / , КЛЕПАНЕ НА БЪЛГАРИЯ В ЕС И ВЕДНАГА ЗАМРАЗЯВАНЕ НА ФОНДОВЕ И ДР. КАЛНИ НОМЕРА ! А , СЕВЕРОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ Е МАЧКАНА ОТ ДЕСНИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА И ДОКАРАНА ДО ТОВА СЪСТОЯНИЕ ,ЗАЩОТО НАИСТИНА Е ЧЕРВЕНА , ГОСПОДИН " ДЕМОКРАТ "!
42
3
 
5
 
! Отговори
6789 преди 9 години
Пияница алкохолик!!!!! Хората се умориха от вашето управление на инат и това ,че ги докарахте до просешка тояга с безумните се решения.Нали нямаше да се увеличава цената на тока?????*** пелтек Стойнев трябва да лежи в затвора за национално предателство заедно с цялото ръководство на организираната престъпна група БСП. Процентите ви падат главоломно! Ще участвате в управлението когато видите налъм да цъфне -тоест никога!!!!!!! Призракът на ГЕРБ и Бойко Борисов ще ви преследва и в затвора
41
2
 
6
 
! Отговори
Castor преди 9 години
Ти необикновен ли си, бе, ***! Като чуя "обикновения човек", "обикновения българин" откачам! ***!
40
3
 
4
 
! Отговори
`Чепа преди 9 години
НЕ Е ПРОБЛЕМ ДА СЕ НАХРАНЯТ БЕДНИТЕ НО Е ПРОБЛЕМ ДА СЕ НАХРЯНАТ БОГАТИТЕ ОТ БСП !!
39
2
 
5
 
! Отговори
Смешко преди 9 години
Уенти иска ,ножица си нема .На Бойко иска да прилича , ама харидмица му липсва.......завалията .Кинжала Мая ще му подреже крилата
38
2
 
11
 
! Отговори
пенсионер преди 9 години
до 50 КОЛКО СИ ПРАВ ! АЗ СЪМ ПЕНСИОНЕР И НИКОГА НЯМА ДА ПРОСТЯ НА ТЕЗИ ЧОВЕКОЯДЦИ-КОМУНИСТИТЕ ЗА ОПРОПАСТЯВАНЕТО НА ХУБАВАТИ НИ СТРАНА ,ЗА БЯГСТВОТО НА МЛАДИТЕ,ЗА БОЯ НА ПРОГРЕСИВНИТЕ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА-ЦВЕТА НА НАЦИЯТА ! ЗА ДА СМЕ НА МЯСТОТО И НА ОПАШКАТА НА ЕВРОПА ПО ВСИЧКО СА ВИНОВНИ КОМУНИСТИТЕ. ТЕЗИ АЛЧНИ И ВЕЧНО НЕНАЯЛИ СЕ АКУЛИ !
37
3
 
10
 
! Отговори
до г-н Накура преди 9 години
На БСП и имам зъби(повече от един са).А за студентите дето ги биха милиционерите по заповед на българският Хонекер-Михаил Миков няма да забравя докато съм жив.Няма друга власт дето дневно да са я охранявали 50 000 милиционера дневно и то месеци наред.Няма друга власт която да се беше оградила в парламента със ограда все едно,че е възкръснала ГДР.Е вие представяте ли си как е гледала тези кадри госпожа Меркел?Не се учудвам,че БСП бяха в пълна изолация от ЕС.Но за студентската кръв трябва съд!
36
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Intereseite na OBIKNOVENITE balgari????? Kakva neopisuema naglost ! Ot 1944 ta do sega OBIKNOVENITE balgaria sa vi na mushkata dolni lizemeri
35
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе на тоя Миков май носът му е доста пораснал.Дали е от ракията или от лъжите?Бих заложил,че е от лъжите-Миков ракия пие отдавна,а носът му е пораснал отскоро!
34
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Който иска да види какво представлява БСП да дойде да види как изглежда Видин.По пропаднал град няма ,не е имало и надали ще има.Видин е като назидание на мераклиите да гласуват с червена бюлетина.Направо сме като от филмите на ужасите.Миков повече от 20 години е депутат.И като дойде във Видин охраната му е като на някакъв чужд президент.
33
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хари, Иван, Даниела, Тодор, Сани, Ина, Алек - ЕДИН И СЪЩ ЧОВЕК :) Ти мани, ами и му личи :)
32
3
 
11
 
! Отговори
Случаен преди 9 години
Миков, вече ми идваш в повече. Слуга на Станишев и шайка. Може ли още малко повечко в лево,та да се скриете от хоризонта. Службогонец и гъзолизник, моля теее, колкото по-малко се показваш, толкова по-добре за партията ти. Остави тази работа на други хора не се мъчи, че си жалък, жалък, че чак ми домъчнява за теб.
31
3
 
8
 
! Отговори
Неотрален преди 9 години
Хари,иван,Албена,Тодор и т.н. всички са един и същи *** гнусен.
30
2
 
9
 
! Отговори
Губещ от прехода преди 9 години
То от толкова грижи народа е докаран до просешка тояга! А на БСП грижата е да увеличи благосъстоянието на червената олигархия ...те ако мислеха за народа нямаше да има плоски данъци валутен борд най-ниските доходи в Европа! Да БСП работи за обогатяването на собствената си върхушка от корумпирани политици и олигарси! Да за внуците на партизаните които са обирали мандри трябва да се осигури луксозен живот е това е основната задача на БСП....... И ГЕРБ не са по-добри само че там са комсомолците
29
14
 
3
 
! Отговори
Сани преди 9 години
Разликата между управлението на БСП и на ГЕРБ е това, че по времето на управлението на червените премиера си свърши работата и овладя кризата, а по време на управлението на ГЕРБ - премиера си подаде оставката и остави страната в политически и икономически колапс
28
17
 
1
 
! Отговори
Тодор преди 9 години
Много добро изявление, за пореден път Миков доказа, че е политик на много високо ниво
27
15
 
1
 
! Отговори
Ина преди 9 години
В сегашното тежко и проблемно положение БСП е единствения вариант за постигане на положителни резултати и справяне с кризата

Спонсорирани публикации