Кака съветва Борисов: Съмнявай се повече, добротата те подведе

Реформаторите да не бъдат крайни, иска д-р Красимира Иванова
Обновена: 22 окт 2014 11:44 | 22 окт 2014 11:41, Анисия Иванова
91
Кака съветва Борисов: Съмнявай се повече, добротата те подведе
Архив: Булфото

Сестрата на Бойко Борисов – д-р Красимира Иванова, е убедена, че правителството трябва да бъде изградено на принципна основа, а не на всяка цена. Тя заяви пред bTV, че брат й постъпва правилно, че не присъства на консултациите, защото преговорният екип е силен.

Още по темата
Трябва да се чуят и хората на по-ниско ниво, убедена е тя, защото оттам също произлизат добри идеи. Какво означава, ако си говорят само лидерите, те не могат да бъдат изпълнители навсякъде. „Един лидер не разбира от всичко“, обясни тя и заяви, че не дава съвети на брат си

“Не се намесвам в решенията на брат си. Всичко се случва много бързо, сега има консултации. Аз не съм човек, който слага каруцата пред коня”, допълни д-р Иванова.

На въпрос дали няма да стане министър на здравеопазването, тя посочи, че не би си и помислила това. Според нея към поста се е устремил самият Петър Москов от Реформаторския блок. "Той е толкова напорист, толкова агресивен", коментира Иванова. Не мисля, че той е достатъчно опитен, каза обаче тя.

„Той иска да се реализира в посока администрация, постове. Той е от ДСБ, а те са изключително емоционални хора, които се стремят към определени позиции“, коментира още сестрата на Борисов. Тя разказа, че когато се явила на конкурс за поста директор на болница "Шейново", именно д-р Москов е поставил въпроса за конфликт на интереси. Заради това не бях допусната да продължа, в същото време настоящият директор на болницата е в конфликт на интереси, посочи сестрата на лидера на ГЕРБ.

Въпреки това според нея РБ е подходящ партньор за бъдещ кабинет, защото са от едно семейство. А съветът й към тях е да не бъдат толкова крайни.

Относно това какви грешки не бива да допуска в сравнение с миналия мандат тя отправи съвет към брат си да бъде по-мнителен и да се съмнява. „Подведе го добротата и вярата в хората. Доста хора го подведоха и му забиха нож в гърба - разбира се от най-близкото му обкръжение“, обясни тя.

Има много качествени хора, много добри професионалисти. Непрекъснато слушам, че трябва да има реформа, трябва това да се случи. А според мен, след като искаш да покажеш качествата си, не казваш "трябва", а "може да се направи това по този начин" и заставаш с идеите си и професионализма си, убедена е д-р Иванова.

Тя призна, че още не е честитила на брат си. "За мен неговата победа ще бъде тогава, когато успее, ако успее, да направи едно принципно правителство. Тогава ще го поздравя", каза д-р Иванова.

Нейният фаворит за добър министър на здравеопазването е проф. Николай Петров, но той няма да се съгласи, защото иска да е близо до пациентите си, допълни д-р Иванова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Balgarin v germaniq v BG nikoi ne raboti za tova koeto e uchil:vav vlasta samo doktori,uchiteli,bivshi social-komunisti ili rodninite im,za tova i v BG ne sme hora i v chugbina nikoi ne ni slaga v planovete si.Patkite v Germaniq giveqt 100 pati po dobre ot balgarite.
62
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Стига каки! Целта е да се просълзиме от умиление. Да ама не! Помним предишното му управление, помним Цветанов и Дянков и цената на тока. Така че не ни просълзявайте!
61
1
 
2
 
! Отговори
куку преди 9 години
Освен че коалицията РФ е от модела орел, рак и щука, г-н Кънев сам по себе си е коалиция. Тази коалиция в коалиция в коалиция е раздирана от 9 кризи на 8 идентичности, които са скрити зад 10 маски. Подобна коалиция ще е истински ад за г-н Борисов. В този момент реформаторите ще се превърнат от съюзник във враг, змия в пазвата, таралеж в гащите и котка в чувал. Споменах ли за шило в торба? Едно е ясно - че тогава депутатите от РФ всяка нощ ще чупят левия мигач на ГЕРБ. Те ще бъдат нетърпеливи, избухливи и непримирими.
60
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БТВ започнаха да се мазнят,като НТВ.Не виждам иначе смисъла да поканят каката и в качеството си на каква.Ето тази подлизурковщина прави телевизиите необективни и отвратителни.
59
2
 
5
 
! Отговори
тя преди 9 години
Права е : подлизурки колкото искаш...
58
5
 
11
 
! Отговори
нагла кака преди 9 години
Мутро СИКаджийска, пишман боков адвокатино! Каката направо каза кой е неин фаворит за здравен министър и че не иска Петър Москов за такъв! Дащото д-р Москов няма нищо общо със СИКаджийските фирми, ортаци на братчето й! А тези фирми, както е известно, по време на престъпното управление на братчето й, вдигнаха пет пъти цената на лекарствата! А двама от министрите на братчето й, откраднаха един милиард и половина от Здравната каса!
57
0
 
9
 
! Отговори
melinda.faella преди 9 години
до 54 кой си ти та говориш от името на цяла България! поредния ***! няма такъв *** народ като българския да търпи заплати от 500 лева ! стига вече разбра се че без далавера тук не може да се живее, обаче те са позволени само за горните пазванти! долу на земята се умира.... бягайте навън който може не очаквайте спасение1! тук няма да стане знайте го1 обречени сме!
56
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Каката на Мутрата в ролята на каква се явява по телевизиите? И каква доброта тя вижда в човек въртял бухалката и съсипал съдбите на много хора.Малоумният български народ наситина си е избрал един престъпник за водач.За съжаление с този диктатор начело нищо положително не ни очаква в бъдеще
55
2
 
12
 
! Отговори
Циганин преди 9 години
Ех , този народ, заселяващ територията на България -хвърли му "кокалче" като " кака" и той започва да "дхъвчи кокалчето" и все не намира "кусури" на кокала а не този който му е хв\рлил кокала -ама за повече се изисква сиво вещество -ама пусто му вещество ,не се намира на този народ . Д-р Красимира Иванова изказва своето виждане за ситуацията в България -а не се меси в работата на Борисов -дори ми е чудно -защо сега е на "светло" ,тя в повечето време е настрана и не се появява на сцената .
54
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
кака, объркала си доброта със суета
53
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе,добротата е на изчезване сред народа и все пак се намира,тъпотията е в изобилие това е лошото!
52
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Щом и кака се меси в управлението тежко ни и горко.
51
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Така се управлява днес България.Каки, лели, вуйни и т.н. Това са хората които вземат решения за ВАШЕТО бъдеще.Като сте си избрали Тиква ще ви управляват ТИКВИ!Ама били сте гладни?!Дреме ми на шмайзера!*** от глад!
50
7
 
19
 
! Отговори
Shark преди 9 години
Уф кака, ами и ние се съмняваме че братчето ти става за тва дето се пъне да е. Ако не се съмнявахме нямаше да е такъв изборният му резултат кака.
49
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До БГNIE NARODA SME SRESHTU BOIKO BORISOV,ZASHTOTO SHTE UVELICI ZENITE NA TOKA STE NAMALI PENSIITE ZAPLATITE,A PAK NIE STE SE BDIGNEM NA BUNT I SHTE GO SVALIM OT VLAST.
48
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименV ZATVORA VSICKI OT GERB
47
9
 
28
 
! Отговори
mkati преди 9 години
ХАЙДЕ,КАКА ДА СИ ГЛЕДА РАБОТАТА И ДА НЕ СИ ПЪХА ДЪЛГИЯ НОС,КЪДЕТО НЕ Й Е РАБОТА!
46
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДОКТОР ИВАНОВА. ДОБРОТАТА Е ЕДНО. А ПРОСТОТИЯТА Е СЪВСЕМ ДРУГО. КОГАТО СИ ДОБЪР И УМЕН ПРАВИШ ТАКА ЧЕ ХОРАТА В ДЪРЖАВАТА ДА ЖИВЕЯТ ДОБРЕ. ТОГАВА ПЕЧЕЛИШ И ЛЮБОВТА ИМ. А КОГАТО СИ *** И *** НИТО ДЪРЖАВАТА Е ДОБРЕ НИТО НАРОДА ЩЕ ТЕ ОБИЧА..ЯЗЪК ЧЕ СИ ЗАВЪРШИЛА ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ. НО ПО ВСИЧКО ИЗГЛЕЖДА ЧЕ ОБРАЗОВАНИЕТО НЕЕ КРИТЕРИИ ЗА УМЕН ЧОВЕК. ПОЗНАВАМ МНОГО ВИСШИСТИ КОИТО НЯМАТ АКЪЛ ЗА 5 СТОТИНКИ. ТОЧНО ТАКИВА СА НА ВЛАСТ ВЕЧЕ 25 ГОДИНИ И ВИЖДАТЕ ДОКЪДЕ ДОКАРАХА ДЪРЖАВАТА И НАРОДА.
45
2
 
13
 
! Отговори
ВИЖДАЩ преди 9 години
*** вие хич не давате някой да ви излъже!*** порадвайте му се спокойно, не се вълнувайте колко лесно сте разбрали лъжата, защото ако много се развълнувате, ще изтървете поредното излъгване...Нали знаете - винаги сте излъгани накрая :)
44
11
 
37
 
! Отговори
nexussss преди 9 години
Кака, вземи си малоумното братче с мозък на пиле на село, садете си картофите и мажете филии с мас и ни оттърви от малоумното му присъствие във ВСИЧКИ медии....ааааа чакай малко! Нека първо си излежи присъдата за ЦЕЛЕНАСОЧЕН ГЕНОЦИД СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!!!!

Спонсорирани публикации