През очите на премиера: Няма Борисов – няма кампания

"Да дам хора на БСП ли?", пита се лидерът на ГЕРБ
19 окт 2015 17:30,
121
През очите на премиера: Няма Борисов – няма кампания
Снимка: архив БТА

Предизборната кампания е вяла, защото премиерът не участва в нея. Този извод направи самият Бойко Борисов.

„Явно като не участвам пряко в една предизборна кампания, все едно няма кампания”, обясни той, цитиран от bTV.

Още по темата
По-рано Борисов се яви на разпит във Върховна касационна прокуратура заради сигнал срещу него, че е издал държавна тайна, казвайки, че е пуснал руски самолети да прелетят над България към Сирия. Министър-председателят обаче обясни, че това е хипотеза и такива самолети не са минавали през пространството ни.

"Искате ли да се включа за два-три дни в кампанията и да видите от вяла каква ще стане? Изведнъж всичко живо ще започне да иска дебати по телевизии, радиа”, обърна се Борисов към репортерите.

Според него освен ГЕРБ, Реформаторският блок и ДПС на терена нямало други партии.

Борисов обаче не е притеснен от липсващата предизборна надпревара. "Кое да ме смущава? Да им дам на БСП хора или какво?", запита той.

Премиерът отрече предстоящото пускане на отсечки от две магистрали да е предизборно. Според него това е просто случайно съвпадение.

"Откривам. Хайде, направете си така схемите, че като направиш първа копка преди няколко години, преди да знаеш датата на изборите, че е преди 25 октомври, в последните дни. Сега в четвъртък ще стане АМ "Струма", да не я ли пуснем? АМ "Марица" става готова в петък, да не я ли пуснем?", попита той.

Борисов обясни и че ако предишното правителство не било спряло строежа на магистралите, те са щели да бъдат открити още преди година. "Аз ли съм виновен, че те ги спираха? Сега да не ги предоставим на хората, а да чакаме да минат изборите, така ли?", попита той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Преди да се хвърли в политиката,имаше много идейи в името на държавата какво направи.Велик човек.
69
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Така се прави поръчкова журналистика. За Краля-слънце само розови украски, за Волен Сидеров само лъжи и помии.Как не се намери един умен журналист да го попита краля кога ще върне 28 милиона необосновани разходи по време на първия му мандат на Авиоотряда? Като казва, че ЦСКА трябва да си върне данъците да вземе и той да си върне милионите. От къде акъл у наш "обективен" журналист? Всичките" национални" журналисти без тези от "АЛФА" са на хранилката на Герб с американски долари.
68
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ne rasbiram kakva e tasi umraha kam Bsp boiko ta ti si bil s komunistite s jivkov ohranavat si go priatel si bil s jeni Jivkova daval si i saveti. Sa6o si sloben i gi mrasisch tvoite bivschi priateli s i Kolko posnavasch ot dans s koito si rabotil eto i boiko kozev poslanika ot moskva tvoi drugar i tn ne e hubavo da mrasisch komunetata na Toto nali Ste bili drugari kolegi Irina Bokuva. Georgieva poptodorovav nali sa Bili bkp a Sega sa s tebe Parij bruksal USA tesi jeni
67
1
 
13
 
! Отговори
Парадокс преди 8 години
Не кампания! Война и е нужна на България, за да се (евентуално) възстанови "нормалност" в територията наречена "България". Нещата са толкова зле сега, че само конфликт би ни спасил. Дори си мисля, по време на военен конфликт, България ще пребъде, отколкото сега!
66
0
 
14
 
! Отговори
Някой преди 8 години
Да знае утре дали ще изгрее слънцето? 🌞, че може Боко ' да е пропуснал да разреши ;-)
65
4
 
24
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 8 години
НЯМА БОРИСОВ - ИМА РЕД В БЪЛГАРИЯ !
64
2
 
30
 
! Отговори
българина преди 8 години
Господи прибери си го или народа ще го прибере
63
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
BOIKO NEMA LI DA ODISH NA MARS DA OTKRIESH VODATA NEBOISA TAMA NEMA VULKAN?POBARZAI CHE SVARSHAT EDNOPOSOCHNITE BILETI !!!
62
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А защо ЦСКАрите пеят,, мръсотии ,, за Тиквата ?И толкова много жандармерия,и по Орешарски нямяше толкова .?От народа ли се уплаши ,милият той ?
61
3
 
17
 
! Отговори
до 91 преди 8 години
Чакам да видя труповете им пътуващи по реката! Търпение! :)) Затвор?! А Ада на съвремието какво е? Погледни снимката! Показателна е за душевното спокойствие на ББ - "слънчицето" си осветява и топли със свещ! :)) ****ерастчето ББ дори в храма няма спокойствие и неможе да се уедини! Четирма охранители го пазят от народната "любов" ! :)))
60
1
 
5
 
! Отговори
Хм... преди 8 години
Василев плещиш пълни глупости! лошото е, че въвеждаш в заблуждение верващите, но немедитиращи!
59
1
 
19
 
! Отговори
до 83 преди 8 години
От 25-т год изборите се нагласяват! А понеже никой не се грижи за земите, бурените и тръните избуяха, а отровни лиани завзеха властта! БГ няма стопанин, има само собственик, не е цивилизовано място, а запустяло! Дори не е тъжно, вече!
58
1
 
25
 
! Отговори
Злата кифла. преди 8 години
Хорааа, събудете се, пак ще ви преметнат, и тия избори са нагласени, не избори ами покушения срещу националните сегашни и бъдещи предатели на нашата мила родина, това се иска.
57
1
 
9
 
! Отговори
:)) преди 8 години
Ще дадът на ГЕРБ "победата"! То нема кандидати за приза *** освен ГЕРБ!
56
8
 
11
 
! Отговори
:)) преди 8 години
Мачкай Бойко,на прав път вървим.-------------------Добре Ви пързалят! :D) / Дори герберите не се усещат!/
55
0
 
25
 
! Отговори
Вашта леля преди 8 години
До Анонимен 61Започнал си да загрявш,че и да гласуваш и да не гласуваш все едни и същи хора се въртят,бетонирали са се във властта и нямат махане!Както каза Бочето...Каквото кажат "големите началници" ние това правим!Просто нашите управляващи са връзката между робите(ние) и големите началници!Все пак да го погледнем и от хубавата страна и да благодарим на всички управляващи досега направиха тук такава бедност и мизерия ,че нелегалните имигранти и 5 мин.не искат да стоят тук!шегичка;)
54
0
 
17
 
! Отговори
хладнокръвен преди 8 години
67 ЕС отдавна е победена! Чрез гей парадите, наркотици, .... Войната е към края си! Последният етап е огънят да изгори сухото, но може би няма де е необходим!
53
1
 
26
 
! Отговори
избори преди 8 години
Я не съм видел нищо убаво от Герб който е вид да цъка минуси
52
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Предизборната кампания е вяла, защото премиерът не участва в нея. Този извод направи самият Бойко Борисов."----На село викаме "ФАЛЕТЕ МЕ УСТА, ДА ВИ НЕ ПОС*ЕМ"
51
1
 
15
 
! Отговори
хладнокръвен преди 8 години
Щом стигнахме то свещите държавата е последен етап на гниене, на разлагане! Онея които възприемат водачеството не само като власт, но и отговорност бягат да поемат тази задача! Вечно невиновното, т.с оправдаващо се ****ерасче ББ ще има историческата чест да закрие БГ! ББ е удобен не само отчасти на САЩ, отчасти на Русия, отчасти на Турция, но и на някои влиятелни кръгове в БГ, отделно на такива които се крият удобно зад сянката му и си правят онова което им е удобно! пп. хирург трябва, но ...

Спонсорирани публикации