През очите на премиера: Няма Борисов – няма кампания

"Да дам хора на БСП ли?", пита се лидерът на ГЕРБ
19 окт 2015 17:30,
121
През очите на премиера: Няма Борисов – няма кампания
Снимка: архив БТА

Предизборната кампания е вяла, защото премиерът не участва в нея. Този извод направи самият Бойко Борисов.

„Явно като не участвам пряко в една предизборна кампания, все едно няма кампания”, обясни той, цитиран от bTV.

Още по темата
По-рано Борисов се яви на разпит във Върховна касационна прокуратура заради сигнал срещу него, че е издал държавна тайна, казвайки, че е пуснал руски самолети да прелетят над България към Сирия. Министър-председателят обаче обясни, че това е хипотеза и такива самолети не са минавали през пространството ни.

"Искате ли да се включа за два-три дни в кампанията и да видите от вяла каква ще стане? Изведнъж всичко живо ще започне да иска дебати по телевизии, радиа”, обърна се Борисов към репортерите.

Според него освен ГЕРБ, Реформаторският блок и ДПС на терена нямало други партии.

Борисов обаче не е притеснен от липсващата предизборна надпревара. "Кое да ме смущава? Да им дам на БСП хора или какво?", запита той.

Премиерът отрече предстоящото пускане на отсечки от две магистрали да е предизборно. Според него това е просто случайно съвпадение.

"Откривам. Хайде, направете си така схемите, че като направиш първа копка преди няколко години, преди да знаеш датата на изборите, че е преди 25 октомври, в последните дни. Сега в четвъртък ще стане АМ "Струма", да не я ли пуснем? АМ "Марица" става готова в петък, да не я ли пуснем?", попита той.

Борисов обясни и че ако предишното правителство не било спряло строежа на магистралите, те са щели да бъдат открити още преди година. "Аз ли съм виновен, че те ги спираха? Сега да не ги предоставим на хората, а да чакаме да минат изборите, така ли?", попита той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До десет години повечето държави в Европа ще са едно цяло така ,че и баце ми остана малко,виждате как премахват роуминга.Нато започва тренировачни учения срещу религиозна война ,тоест подготвят ни за кланета,Италия,Испания и Португалия ще са първите .Забележете плейбой премахва голите снимки от списанието си,това не ви ли говори за ислямизация ?ГОТВЯТ НИ ЗА ВОЙНА
49
1
 
11
 
! Отговори
двуполов двучлен преди 8 години
Гласуваме все за ГЕБСПД ОТ ЛЯВО НА ДЕСНО И ОБРАТНО ВСЕ ТАЯ
48
1
 
15
 
! Отговори
отчаян преди 8 години
Та баце как спичели
47
0
 
15
 
! Отговори
отчаян преди 8 години
Аве тез избори са като тото ве мааааму гласуваш гласуваш все не удряш джакподу
46
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всички мразим, ГЕРБ, БСП и ДПСУправляват ни ГЕРБ, БСП и ДПСИзбираме от ГЕРБ, БСП и ДПСИ после пак ги МРАЗИМ!!!Нещо съм объркан......Незнам какво става.....:-|||
45
3
 
13
 
! Отговори
странно преди 8 години
За да постъпи някой на държавна работа минава сума ти прегледи и събеседвания .Като му чета овчите приказки тоя си е за психиатър ама надали . Борисоff,Борисоff държавата я няма вече благодарение на такива като теб изкукал нарцис.
44
5
 
20
 
! Отговори
ДЕ преди 8 години
Ако не беше жалко щеше да е смешно-този самовлюбен гл'пак ни залива ежедневно с тъпотии,на които сам си вярва! Не е ли време най -после някой да му каже, че "царят е гол"и да го свалят от "трона "му?!И един въпрос -предателите, ПРОДАЛИ народа си не ги ли съдят?!Или според така наречената "демокрация "ги преизбират доживот???
43
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За рязането на лентичката на трибуна Моци Тиквата похарчи 3000 лева за хеликоптера до Разград. Сега за магистралните лентички сигурно още повече пари от бюджета за ножици и ленти.
42
5
 
26
 
! Отговори
:(:(:(:(:(:(: преди 8 години
Когато един народ е толкова ***, че си избира такива като Тиквуня да го управляват, този народ си заслужава робската съдба. Вече ме е срам да казвам, че съм българин.
41
2
 
17
 
! Отговори
уплашен преди 8 години
Живота става все по-тежък не от месец на месец, а от ден на ден!Тиква за обеднелия нашенец помощ не дава, даже още повече ще го загроби!
40
2
 
15
 
! Отговори
WTF????????? преди 8 години
Явно като не участвам пряко в една предизборна кампания, все едно няма кампанияТова момче съвсем изкука. Кой гласува за това недоразумение? Следващата година ще каже, че ако той не помага, Слънцето няма да изгрее!?!?!?!??! Изтрещял нарцис!!!
39
2
 
14
 
! Отговори
до36 преди 8 години
По точно сателит на америка и нещо като фурнаджийска лопата
38
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хората са отчаяни и не виждат за кой да гласуват. От една страна мутрата Буда, от другата страна другата мутра на Пеевски.
37
3
 
14
 
! Отговори
ос преди 8 години
Що не пратиш Цв.цв да пази границите в това е спец
36
4
 
20
 
! Отговори
Ще ревна от умиление преди 8 години
Оф! Дайте ми салфетки - този ще ме просълзи! Добре, че ни разрешава да дишаме! За къде без тоз ***!!! Направо ще си го закъсаме!!!! Нещастието ходи по хората, ама лошо, че на нас ни се падна това! И продължавам да се питам - този няма ли да си пийне хапчетата??? Лекари не останаха ли да ме помогнат!? Или ... аааа... да .... пари за лудницата няма! ....също!
35
4
 
19
 
! Отговори
споко преди 8 години
От както доган се отегли вече нямяш високо кръвно така че не се напрягай пък местан е плямпало а народа е кон с капаци в деня преди изборите може да споменеш за сваляне цената на тока коледни добавки и две три от твойте реклами подараци на ромите и ето ти спечелени избори
34
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
никой не уважава българиязащото се превърна в индиански резерватама и много са индианците да знаеш- да се провери преди да дойде в азия племето на аспарух не е ли минало през беринговия проток от аляска в чукотка - това е най вероятната версияняма друго обяснениезатова сме на тоя хал
33
2
 
4
 
! Отговори
gost преди 8 години
интересно мие 100 партии нови се наввадиха и за тях пак за какво субсиидии да им дадават стигат старите ми и новите да раним а пак другото което мие интересно уж са в криза се бедняците и се реават нямам тука по 10 кмета за един град се навадиха гледам днеска едни се оцаклили алкохолици ли да избирам не знам затова не мисля и да се занимавам но наи интересното мие от 100 партии остава сигорно една и никои не разяснява на тоя народ как да се гласува
32
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Че остави орешарски да отреже лентата.ако не беше го свалил с 300 човека протест щеще той да я резне
31
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Даване на хора на БСП",това е преливане от пусто в празно.