Румен Радев: Паметта на министър-председателя се нуждае от освежаване

Президентът отговори на иска на ГЕРБ да откаже кандидатурата си за втори мандат
3 фев 2021 18:30, Петя Славова
601
Румен Радев: Паметта на министър-председателя се нуждае от освежаване
Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Паметта на министър-председателя очевидно се нуждае от освежаване след като на 7 октомври 2018 г. от мястото на събитието се хвали пред медии с усвоените от правителството му средства и доставените автомобили, а днес няма спомен за обществената поръчка, договорена от подчинената му администрация.

Още по темата

Това заявиха от президентството, след като по-рано ГЕРБ поискаха държавният глава поискаха да се откаже от кандидатурата си за втори мандат заради обществената поръчка за джиповете на МВФ, за която ОЛАФ откри нарушение.

"Президентската институция отново призовава за пълно осветляване не само на този случай, но и за проверка на изразходваните милиарди левове през последните години, включително в случаите, когато обществени поръчки не се провеждат изобщо и преустановява да взима отношение към този изкуствено раздухван в медиите сценарий", допълниха в становището си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


601
Още по темата: ОЛАФГЕРБРумен Радев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
484
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Раздухван е от ОЛАФ,а не от медиите бе,фигуранте.
483
30
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Г-н президент няма как да се освежи нещо което го няма!
482
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДО 509ТО И ДА ИСКА РАДЕВ НЕ МОЖЕ ДА КАЖЕ , ПОВЕЧЕ ОТ ЕДНО ИЗРЕЧЕНИЕ.....ТОЙ НЕ Е ВИНОВЕН....АКЪЛА МУ Е ТОЛКОВА !
481
9
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
509 Радев не е алтернатива на нищо вече, той самият е нарушил българските закони.
480
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев стана адвокат на мутрите в парламента. По-достойно е, да освободи сам поста и да спре да озори президентската институция.
479
6
 
32
 
! Отговори
УХАА преди 3 години
Голям *** ФИГУРАНТ , *** си имаме , БОЙКО ЗА това го е оставил да спечели ! Какво щяхме да правим без ТОЗИ КЛОУН, на кой щяхме да се смеем със удоволствие , сега ГЛЕДА като ГЪРМЯН заек , погледнете го горкия!
478
28
 
7
 
! Отговори
доРЕЗИЛ ГАДЕВ Е ПОЗО преди 3 години
"ЗАЩО НЕ РЕАГИРА КОГАТО ПЪЛЧИЩАТА МУ МАРОДЕРСТВАХА ИЗ СОФИЯ, ПРЕСРЕЩАХА ХОРА, ХУЛЕХА ГИ, ОВИКВАХА ГИ И ГИ ЦЕЛЕХА С ЯЙЦА, ВАДЕХА ПАВЕТА И ЦЕЛЕХА ПОЛИЦИЯТА СЪС СТЪКЛЕНИ БУТИЛКИ". Гледам описваш едно към едно какви зулуми правехте вие през 2013 г.Не само вашият винету има амнезия,всичките които му пригласяте сте си ударли главите на нещо твърдо и нямате спомени как мародерствахте само преди 8 г.-от опита за убийство на депутати в автобуса до терорист.атака на СУ като го превзехте. У.репки такива
477
27
 
8
 
! Отговори
брей преди 3 години
Много *** е мобилизиран тук за тази статия, но не може да повлияете на мнението на хората, не че това ви интересува вас троляците.От друга страна няма лошо, вземайте по някой лев на пост щом не ви е гнус да ядете хляб изкаран по този начин.Иначе по темата - интересен казус. Радев бе пълна шматка в началото на мандата си.Сега е различен и единствената алтернатива на Борисов.Дано да успее да измете шайката.
476
10
 
27
 
! Отговори
ОСВЕЖЕНА ПАМЕТ преди 3 години
МИ' СЯ' ДРУГАРЮ РАДЕВ .....А ДА ВИДИМ МОИ'Ш ЛИ ДА СА' ИЗЛОЖИШ , ОЩЕ ПОВЕЧЕ??? СЪС ВСЯКО ТВОЕ ИЗКАЗВАНЕ В ЗАЩИТА НА УЗУНОВ, ЗАТЪВАШ ПОВЕЧЕ .....НАЙ ДОБРЕ СИ НАПРАВИ ПОЧИВКА , ИЛИ НИЕ ДА ТИ ПОМОГНЕМ НАЕСЕН !
475
10
 
29
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
До АБЕАми от комунистите по-прости няма :))) Те затова си харесват соца, че там вирееха, сега са гладни, жадни, бедни и боси
474
1
 
26
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
До Кафяв гербер"зделка" ли бе, другарю ***? :)))
473
11
 
30
 
! Отговори
ЕХАА преди 3 години
ЦЯЛАТА КОМУНИСТИЧЕСКА КОХОРТА НА БСП , ИЗЛЕЗЕ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ , ДА ЗАЩИТАВА ФИГУРАНТА .....БИЛО ИМАЛО КУПЕНИ АВТОМОБИЛИ , АМА МАКАР , ЧЕ НЕ Е ЧУЛ ВИГЕНИН ОТ НЯКОЙ ДА СЕ ОПЛАКВА, ЧЕ НЕ МОЖЕЛИ ДА БЪДАТ ВИСОКО ПРОХОДИМИ ......МИ СЯ' ДРУГАРЮ РАДЕВ , НАЛИ КАЗВАШ , ЧЕ НЕ СА КУПЕНИ ОТ УЗУНОВ ....БСП КО ПРА'Й....СМЯХ ГОЛЯМ !
472
2
 
27
 
! Отговори
АБЕ преди 3 години
ДО 502 КАФЯВ ГЕРБЕРТИ ХОДИЛ ЛИ СИ , НА УЧИЛИЩЕ ???
471
25
 
17
 
! Отговори
Кафяв гербер преди 3 години
Не е виновна памета, а Бойко си се прави на улав , за пореден пътз а е с двата крака вътре с тази зделка.
470
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АтакистТо и твоят лидер трябваше да сваля Борисов,но взе парата,надупи му се и след онождането седна в София на нараненото си дупе като общински съветник.
469
6
 
32
 
! Отговори
ХОРАТА НА ГАДЕВ преди 3 години
СПИРАХА МЕТРОТО- А КОСТИНБРОДСКА РЕЧЕ- ТОВА Е ТЯХНО КОНСТИТУЦИОННО ПРАВО- НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ ДА НИ ВЪРНАТ В ЧЕРВЕНОТО БЕЗВРЕМИЕ...НЕ ИСКАМЕ ХАОС- В НЕГО ЧЕРВЕНИ И КО НАЙ ДОБРЕ КРАДАТ!
468
8
 
35
 
! Отговори
РЕЗИЛ ГАДЕВ Е ПОЗОР преди 3 години
ГОСПОДИНЪТ ДА КАЖЕ ЗАЩО ВДИГНА ЮМРУЧЕ СРЕЩУ ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР И ЗАЩО НЕ РЕАГИРА КОГАТО ПЪЛЧИЩАТА МУ МАРОДЕРСТВАХА ИЗ СОФИЯ, ПРЕСРЕЩАХА ХОРА, ХУЛЕХА ГИ, ОВИКВАХА ГИ И ГИ ЦЕЛЕХА С ЯЙЦА, ВАДЕХА ПАВЕТА И ЦЕЛЕХА ПОЛИЦИЯТА СЪС СТЪКЛЕНИ БУТИЛКИ.
467
24
 
11
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 3 години
Гроб що ги е страх от 2ри мандат на Радев само не разбрах? Ако наистина е провал, да издигнат срещу него на изборите Цецка или катето ПР захариева да видим
466
11
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя гьон Радев на какво се надява?Той и без тия махленски изпълнения не става.НИЩО не видяхме от този човек за 4 години.
465
9
 
3
 
! Отговори
Ина преди 3 години
онзи дебелоокия говори както му утърва