Барабанистът Сидеров с джем сешън на "Витошка", хвърля по 50 лв.

Той и близките му очаквали с нетърпение отварянето на ресторантите
2 мар 2021 10:28, Анисия Иванова
166

Волен Сидеров - лидер на ПП "Атака" и любител барабанист, отпразнува отварянето на заведенията с джем сешън на столичния бул. "Витоша". По същото време в центъра на София се проведе екопротест, влюбени си казаха "да", а Сидеров раздаде пари на случайни граждани.

Часът е малко след 18:30. Волен Сидеров, заедно със семейството си и съпартийци, са се събрали в заведение. Екип на телевизия Bulgaria ON AIR случайно минава покрай ресторанта и е спрян от минувач.

"Все си мислех, че мрази циганите, обаче един човек ми вика: "Отиди проси". Чукам му на прозореца. Даде ми 50 лева, на момичето 50, на децата даде по 50 лв.", разказа мъжът. Всичко това - точно три дни преди официалния старт на предизборната кампания.

"Когато изляза непрекъснато ме срещат хора, които ми казват: Имам нужда от пари", аз им помагам, според възможностите си. Това не означава, че купувам гласове", заяви лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

Екипът ни е поканен да се почерпи. Наливат ни скъпо уиски. На работа сме и отказваме. До масата на Волен Сидеров сме поканени и ние със същите напитки, каквито са и на масата на компанията.

В същото време по булевард "Витоша" преминава протест срещу презастрояването. Сидеров кани протестиращите да влязат, вместо това в заведението пристигат музиканти.  Оказва се, че Волен Сидеров и близките му са очаквали с нетърпение отварянето на ресторантите и баровете.

"Падишахът казва: "От днес ще отворим ресторантите" и ние отваряме ресторантите по този начин. Не се подчинявам на нищо, на Тодор Живков не съм се подчинявал. Аз бях дисидент, когато Краси Каракачанов е писал доноси в 6-о управление на ДС", заяви Волен Сидеров.

Вижте повече в репортажа на Иван Кънчев по Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Златния пръст в нова роля.
99
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Между другото "славянин" произлиза от "есклав" и значи просто роб------ Славянин (словен ) произлиза от слово - словен - с който може да се словиш, т.е. С когото можеш да ходиш на лов, тоест съплеменник, с когото има начин да се разбереш на общ език и да отидеш на лов и всякава друга работа да вършите заедно. Обратното на немец - който немее - тоест, не му се разбира. "Слава" е празненство - когато сме си дошли от лов - "с лова". Оттам всякакви видове слави по повед придобиване на нещо.
98
22
 
11
 
! Отговори
Константинос преди 3 години
Сидеров поне е изключително интелигентен човек и перфектен оратор, за разлика от много от управляващите...Защо да не даде хората по 50 лева!И аз съм го виждал по Витошка да дава пари на улични музиканти, това е достойно!В България обаче достойните са презирани, за разлика от мутри, мошеници и всякакви други из.мекяри!
97
6
 
23
 
! Отговори
сигнал до ЦИК преди 3 години
Альоууу...ЦИК...Волен пред целокупния български народ КУПУВА предизборно гласове...къде блеете бре???!!!!Самосезирайте се!!!!
96
16
 
4
 
! Отговори
Златка преди 3 години
Брави на Сидеров, добре забива, той поне имаше достойнството да напусне сам народното събрание.
95
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименДа бе,"джем сешън" е изконна славянска традиция и я "замърсили".Между другото "славянин" произлиза от "есклав" и значи просто роб
94
3
 
20
 
! Отговори
лош PR ход преди 3 години
Пир насред ЧУМА!!!Барабаните са маловажна подробност...
93
1
 
15
 
! Отговори
анаЛизатор преди 3 години
Спомнете си как подпийналия Болен в самолета е раздавал на хамериканците по 50 лева...А сега си представете Херо Мустафа как проси 50 лева от нашия Златен пръст...идилия!
92
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На български джем сешън е мармаладена сесия, стига сте замърсявали оригиналния черковнославянски език.
91
0
 
22
 
! Отговори
перхидрол и алкохол преди 3 години
Тази комбинация не влияе добре на никой нормален човек!!!
90
1
 
13
 
! Отговори
Гацо Бацо Фиуй ЪРььь преди 3 години
Почерпил се...добре...удря барабаните...пак добре...А КЪДЕ СИ Е ЗАВРЕЛ ЗЛАТНИЯ ПРЪСТ... се пита в здачата?
89
1
 
18
 
! Отговори
Бялата Златка... преди 3 години
Почерпена млати в захлас барабаните на Падишаха...И най интересното е че се заиграва с хора от малцинствата...а то било нова версия на предизборно купуване на гласове...Божкеее...и това ако не е черен PR здраве му кажи!
88
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пак добре, че не им мята салфетки.
87
2
 
2
 
! Отговори
от село преди 3 години
До пияница мистик - Смея да твърдя ,че съм прочел всички български класици и се сещам за Душко добродушко с печената тиква ,но съм сигурен ,че не знаеш значението на думата ***.
86
7
 
5
 
! Отговори
Койчо преди 3 години
И той като чекмеджан раздава по 50 кинта
85
5
 
5
 
! Отговори
шшшшт преди 3 години
На ВитУшка не стъпвам откакто я обезобразиха и прешърнаха в селски мегдан.
84
4
 
15
 
! Отговори
до 108 преди 3 години
Динамичен не означава да подменяш езика с английски. Ако ми се четат чужди езици ще вляза в чуждестранен сайт. Докато съм в България държа да чета на български език, а не на маймунски.
83
13
 
6
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
До 104Езикът винаги е бил динамичен. Като не ви се четат чуждици, прочетете "Под игото" на Вазов и започвайте да говорите на старобългарски, като дякон Викентий или Мунчo :))))
82
2
 
37
 
! Отговори
Светозар преди 3 години
Сидеров докато е жив, повече парламент няма да види. Явно се подготвя за бъдещата си професия на уличен музикант.
81
4
 
5
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
До от селоАми това е като се съберете вечер на седянката или по празник на мегданя, да започнете да пеете народни песни и някоя мома или снажен момък да започне да вие къдрави извивки на мелодията, по свое усмотрение. Е те това е "джем сешън" драги ми селяko :)))) Иначе за гражданите - "импровизация"