Димитър Пенев се включва в политическата надпревара

Треньор №1 за 20 век се присъединява към Петър Жеков
2 мар 2021 12:32, Елка Василева
84
Димитър Пенев се включва в политическата надпревара
Снимка: архив, БГНЕС

Треньор №1 на България за XX век - Димитър Пенев, влиза в политиката. Почетният президент на ЦСКА официално беше представен като кандидат-депутат в листите на ВОЛЯ и НФСБ в София.

"В мирно време знамето на една държава се вее най-гордо по време на спортни триумфи. Димитър Пенев е човекът, който заедно с нашите национали през 94-та ни накара да се чувстваме най-сплотени и щастливи като народ. Спортът възпитава в традиционен морал, където мъжете са мъже, а жените - грации. Копнея да се върнем по пътя на спортните успехи от близкото минало, но и към масовия спорт, който носи здраве на нацията“, коментира Веселин Марешки.

Още по темата

„За нас включването на Пената е признание от най-високо ниво, защото кой друг, ако не той има нюх за селекция. Знаково е и още нещо. Някои социолози вече отреждат 3-то място на ВОЛЯ и НФСБ, а Димитър Пенев знае как се стига до бронза, когато опонентите уж не те слагат в сметките!", каза още Марешки.

Друга легенда във футбола -  Петър Жеков, вчера също стана част от екипа на Марешки. Последният треньор, извел Левски до титлата на България - Емил Велев-Кокала и Христо Марашлиев, са в листата на БСП.

Спортни новини четете на Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пената на една ракийка и шопска салата може да са го убедили да се запише в листата. То е ясно, че няма да стане депутат, ама поне може някой сеир да
53
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БКП форевър!
52
1
 
17
 
! Отговори
Стратега от Мировяне преди 3 години
Никой да не се качва на автобуса преди да дойде!
51
2
 
13
 
! Отговори
Чичо Пенчо преди 3 години
Оня от Банкя, този с аптеките, онзи от телевизията и едно агне...
50
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само не знам далу ще разбера праеилно туй дето ще иска да ми каже
49
0
 
11
 
! Отговори
05.04.2021 преди 3 години
Новото НС ще бъде открито с реч на легеНата Димитър Пената продължила трудно за публиката от певци и хартисти.
48
1
 
5
 
! Отговори
Койчо преди 3 години
Е сега ще ми е много по трудно да разбера кой е по голям *** от тримата.валерко магарешки или пената
47
1
 
12
 
! Отговори
шоубизнес и политика преди 3 години
АФИШ на 45 Народно събрание :Гласувайте за доктори,певци,артисти,културтрегери и футболисти,а ние партийките после ще си пробутаме нашите партийни парашутисти-активисти!!!!Прав беше Баце да казва:Аз съм *** и вие сте прости....
46
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хората искат промяна, а те вкарват хора с по две мозъчни клетки в листите. България е парламентарна република, макар по времето на ГЕРБ това да беше потъпкано, защото баце взимаше еднолично всички решения. Но, предполага се в парламента да се пишат и одобряват закони. Та как точно в тази ситуация певците, пената и прочее капацитети ще се справят добре?
45
0
 
10
 
! Отговори
Балшой театър преди 3 години
45-тия парламент ще се състои от доктори,артисти,музиканти,футболисти и тук таме нЕЕекой застаряващ политик...честито на пИИИчелившите!
44
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Заслужава ...но не и при тия патриоти в кавички
43
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не мога да разбера защо ПЕНЕВ иска още известност слава и пари! Всичко това той го има. Но човек от село вкусил веднъш слава и пари дори на тези години иска още и още. Би трябвало да се засрами но не вярвам. Жалко!!!!
42
0
 
8
 
! Отговори
Nona преди 3 години
МЪКААААААЕКСПЕРТИ,не партии са необходими,поне да опитат да измъкнат България от блатото!
41
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
хахахха ... Пената е готин, но за политик не става... Според мен щеше да стане перфектен водещ на някакво комедийно предаване, просто защото всяко 2-ро изречение произнесено от него предизвиква поне 5 минутен искрен смях. Това не го пиша като критика към него, а напротив. Смятам, че има талант в това да разсмива хората. Може би мисълта му е много по-бърза от устата и накрая се получава нещо уникално... хахах ... Обаче политиката само ще му навреди на имиджа... :( ... жалко...
40
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не хубаво на стари години да ставаш кепазе! Ама склерозата е лошо нещо. А и как не ги е срам на тези политици да унищожават и малкото чисто останало в България?!
39
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как пък един не отиде към коалицията на демократите....
38
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И Господ рече:- О, боже....
37
0
 
18
 
! Отговори
Някой преди 3 години
Как ще запомни имената на колегите си от Парламента? Доста му е трудно при интервюта, този...., онзи....не мога да повярвам как хора, уважавани се излагат. И аз да взема да се пробвам!
36
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След изборите ако си спомни съпъртийците ще ги почерпи с едно агне в Мировяне....
35
0
 
23
 
! Отговори
хаха преди 3 години
Все си мисля че сме стигнали дъното, ама то още имало до него. Пената две думи на кръст не може да каже, спорно е и колко разбира от футбол. Какво ще дири в парламента. А той е от Марешки и Симеонов. Спокойно - те нямат шанс да влезнат