Нинова към Борисов: Гледай си собствената партия!

Тя иска отговор от него защо не може да управлява повече
321
Нинова към Борисов: Гледай си собствената партия!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

След коментара на премиера Бойко Борисов, че такова срутване като на последните избори като това на БСП не е имало от десетилетия наред, соцлидерката Корнелия Нинова му отговори задочно да си гледа собствената партия.

Още по темата


„Борисов преди да говори за БСП да си гледа неговата партия. Защо след 11 години управление и еднолична власт се докара дотам, че дори с целия държавен ресурс, с излетите милиарди и брутално накупени гласове не може да управлява повече и да мръдне в парламента без гласовете на поне още две партии. Ние сме падали и на по-малко депутати и сме се изправяли. И сега ще се изправим. Но на него такова срутване на ГЕРБ му е за пръв път. Въпросът е дали всички ще проявим мъдрост да не му позволим да се изправи, или загледани в себе си ще му позволим да се върне“, написа лидерът на българските социалисти Корнелия Нинова в социалната мрежа Facebook.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


321
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
271
0
 
5
 
! Отговори
Вихър преди 3 години
С теб начело БСП ще се изправи, но с краката нагоре!!!
270
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
trolovete na tikvata sejat intrigi
269
8
 
5
 
! Отговори
Изследовател преди 3 години
Процентите за БСП не са заслуга на Бойко! БСП даде гласове на Слави и Мая. БСП не слиза от сцената за разлика от ГЕРБ.
268
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ГьонсуратьШшшшшт,тихо, Бойко си е директно от БКП и управлява с Костов, който уж не ти харесва, а Нинова не е била член на БКП.
267
4
 
7
 
! Отговори
Гьонсурать преди 3 години
Костовото улаво министър приватизатор хем хм синът му СаЩ хем са прави на комунист хем неадекватно хем назначено от коминтерна хем дори умрелите комунисти му искат оставката.Що е то. Затлъстял умствено осакатен бабек тип торба с кокорузни корниля.
266
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
'' Нинова към Борисов: Гледай си собствената партия! ''...................Другарката Нинова продължава да воюва с Бойко НЕ ЗАБЕЛЯЗВАЙКИ, че темата вече е съвсем друга ... темата е Слави и тази тема ще доминира в следващите поне няколко години.Когато си заслепен от егоизъм или чиста глупост, преставаш да забелязваш реалността и изпадаш от играта. Бойко в това отношение е доста по-повратлив.
265
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ИцоНищо не е губила Корнелия, вие герберите смазахте БСП не само финансово, не само им уволнихте и разболяхте хората, но и с това, че непрекъснато ги оплювате и унижавате,включтелно и Корнелия , това не е честна игра и не е честен начин за спечелване на битка, това е грозно и отвратително!И не бесапарите имат вина,а вие троловете!
264
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Наистина, Нинова няма нужда от помощ, за да премахне БСП от сцената.
263
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
както винаги дежурните герберски *** на линия при статиите за Нинова. Колкото и да я очерняте вашия *** няма да си спаси кожата, няма вечно крадене, сметката иде, иде Видовден и колкото и да лае срещу Нинова всички виждат добре кой кой е. А чалга поколението - бездуховността, неграмотността, политическото облъчване се затвърди при Борисов и няма изненада за слави, нито за ДБ-финансирана и прокарваща джендърската идеология на демократлиберастите от сащ.
262
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
44 НС - Герб - 95 депутати БСП - 63 депутати45 НС - ГЕРБ - 75 депутати БСП - 43 депутатиИ двете партии губят по 20 места. Та поредните пръдни на Борисофф, ама матр'яла *** и ръкопляска на безкрайните му лъжи и плюене.Само Нинова имаше куража да застане насреща му и да му спира далаверите. Макар че простото племе не заслужава по-добро от Борисуфффф.
261
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до по-долния. много се изтърка с тоя техноимпекс бре герберски ***, борисов е 12г МП и както такъв отдавна да е задействал 100 дела ама като няма за к'во и само пуска тролчета и послушни медии, а те си лаят с идеята да хванат повече шарани.Ама не би. За сметка на това при Борисофф само последните 5 млд дет му се губят стига за доживотна.Траете си за него ама няма да ви мине номера.
260
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 264 - ами запитай и Вожда си що щерка му и унуци са американски граждани и плащат данъци у америка, правилно ти каза Нинова да си гледате първо себе си и вашия банкински цар.
259
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гузен негонен бяга.В последните 10 години в политиката твърде много партии яхнаха идеологията на Бойколошевизма и това ги прави лесно заменими. БСП е перфектния пример.
258
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само два въпроса имам, защо синчето не учи в Москва, втория ми е би ли се ваксинирала публично със Спутник V, благодаря.
257
4
 
6
 
! Отговори
Нинива преди 3 години
сериозна жена не е продажничка.
256
4
 
4
 
! Отговори
Сашо от Варна преди 3 години
Верно негова "собствена" партия...ама като е тиква,съдбата му е да изгние.
255
6
 
3
 
! Отговори
Тангра преди 3 години
Много ме е жал за Бойко, като гледам как се гърчи всеки ден. Да са му халал милиардите да си ги хачи, ако може.А на вас ви пожелавам да се наслаждавате на прекрасната демокрация, и да не забравяте да благодарите всеки месец, като ви дойде време за 20 годишната ипотека.
254
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП = Болгарское Срутище Пуmина
253
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП срутище :D
252
3
 
15
 
! Отговори
Курнелия-съмнителна преди 3 години
През 1999г. Ив. Костов назначи *** Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А може би задачата, която изпълнява сега *** по пълното унищожаване на БСП е също заръка от Ив.Костов?