Борисов - старейшината на ЕНП, европейски шампион по победи

Джипката станала символ на промяната в България
250
Борисов - старейшината на ЕНП, европейски шампион по победи
Снимка: БГНЕС

„Победата на Бойко Борисов е уникална поради две причини – едната е заради джипката, която стана символ на промяната в България, а втората – невероятната му международна дейност“, каза бившият конституционен съдия и кандидат за депутат на ГЕРБ Георги Марков пред bTV.

Още по темата

По думите му Борисов е ветеран и абсолютен европейски шампион по победи – с един мандат повече от Ангела Меркел и Виктор Орбан. Той определи Борисов и като „старейшината на ЕНП“.

Марков коментира решението на Борисов да се откаже от депутатското място като силен политически ход. „Не може да си возил на джипката Камерън и Орбан, да си ученик на Меркел и да седнеш с Бабикян в един парламент, и да слушаш лудостите на Мая Манолова“, каза той иронично.

Той разкри, че вече се е чувал с Бойко Борисов след парламентарния вот. „Казах му Виктор Орбан чакаше осем години унгарските комунисти да продадат държавата, а ти, приятелю, ще чакаш най-много осем месеца. Не ги бива за нищо, смешни са, нямат подкрепа. България трябва да мине през това и ти да се върнеш на бял кон“, каза Марков.

Той добави, че Борисов на практика ще управлява още две години, тъй като България освен парламентарна република е и с местно самоуправление.

„По места Борисов продължава да управлява цели 5 млн. българи. Той управлява цялата страна. Продължава международната си дейност като ветеран в ЕНП, а конфигурацията да я решават тези победените“, посочи Марков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
164
4
 
8
 
! Отговори
До долния преди 3 години
Стъпили са си на краката мутрите, мутресите, реституцията, шайката и блюдолизците. Квалифицираните хора си изкарват парите сами въпреки пречките от властта така че не смей да го пишеш повече това и не обобщавай така.
163
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой го слуша тоя и защо изобщо се дава думата на такива застъпници и подръжници на тоталитарното управление на Б. Б.? Може ли това да са съвети към човек, който управлява държава? Да си пуши пурата, да си пие ракията с Виктор Орбан и да си гледа кефа... Човек, който докара народа до просешка тояга и продължава да граби и раздава на когото му падне и както му хрумне народни изстрадани пари! Б. Б. да се стяга за затвор, това му е на него бъдещето и там да се хвали на "колегите" затворници какво "в
162
6
 
12
 
! Отговори
Българка преди 3 години
До Анонимен Че кой направи всичко това възможно с визитите из ЕС, а? Те сами са се налели от само себе си, разбираш ли? Може би трябва да имаш заслуги, а не просто щото така им се иска. Не пишете глупости по форумите, а нещо смислено и стига с тези критики така е много лесно, а участвайте активно тази държава е на всички! Кога ще го разберете това? Защото както и да ви звучи премиерът ни има авторитет, точка! Другото са пълни глупости! Трифонов е статуквото! Осъзнайте се!Бог да пази България
161
3
 
4
 
! Отговори
Настасе преди 3 години
диво прасе
160
3
 
7
 
! Отговори
До долния преди 3 години
Стъпили са си на краката мутрите, мутресите, реституцията шайкатс и блюдолизците. Квалифицираните хора си изкарват парите сами въпреки пречките от властта така че не смей да го пишеш повече това и не обобщавай така.
159
7
 
7
 
! Отговори
До долния преди 3 години
Дето смята че хората си стъпиха на краката....Ми крадците трафикантите и автоджамбазите и държавните мутри си стъпиха на краката благодарение на това управление а честните хора си печелят парите сами със собствени сили и въпреки пречките на либито на властта. Не ми променяй текста цензура !
158
5
 
7
 
! Отговори
До долния преди 3 години
Дето смята че хората си стъпиха на краката....Ми крадците трафикантите и автоджамбазите и държавните мутри си стъпиха на краката благодарение на това уп те авление а честните хора си печелят парите сами със собствени сили и въпреки пречките на либидото упр.
157
18
 
13
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
ЧЕСТ, ДОСТОЙНСТВО И АДМИРАЦИИ ГОСПОДИН БОРИСОВ ! БЪДЕТЕ ЗДРАВ И БЛАГОСЛОВЕН ! ЦЯЛАТА НАЦИЯ Е С ВАС
156
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Старейшини, баби и дядовици и прочие хубавици е причината Герб да се озъби така на криво, ако това е победа здраве му кажи...
155
4
 
5
 
! Отговори
Митко Любопитко преди 3 години
до анонимен 165Как да махнат БСП(БКП) от властта , като те самите (СДС) са проект на БКП и неразривна част от тях ?! В днешно време се съюзиха с другото отроче на БКП - ГЕРБ и отново показаха , че всички са едно - БКП !"Няма бивш комунист !"
154
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този още от времето, когато лобираше за царя ми стана доста противен. Това сте СДС - толкова импотентни, че не можаха да махнат окончателно БСП от влстта.
153
6
 
8
 
! Отговори
Догтор Снагълс. преди 3 години
Физиономията на Георги Марков казва всичко за харагтера му.
152
9
 
23
 
! Отговори
Читател преди 3 години
Този вече амортизиран индивид,винаги е дишал пръ.нята на управляващите преди и сега.Защо съселът,по веднаж не отговори,защо България е по бедна и от една африканска провинция! Всички днешни чиновници от министерства,от агенции,мвр,съд,прокуратура,ци..ните,те държат Борисов на власт,защото той е техен работодател.Те не гласуват за него,те гласуват за работното си място,изключвам последните...Служебно правителство,съд за ограбилите държавата,е единствения изход от мизерията ни!
151
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако Борисов изпадне окончателно то властта, този чий зад ник ще лиже? това важи и за много други дето отидоха на неговота хранилка,а преди го плюеха.
150
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При Борисов българите най-после си стъпиха на краката и си купиха по 2 кои на семейство и правят опашки, за да летуват в Гърция..-----Всичко това е следствие от членството в ЕС и милиардите, налети отвънка.
149
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Случва се и 5 сакати да преборят един читав .
148
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нощните шкафчета бяха разработка на ДС кадрите на БСП.-------Нощните шкафчета бяха разработка на самия Борисов - да вдигне пушилка и да засенчи издънката за ебането с 200. Разбира се, че предпогита да разиграва българите, от които нищо не зависи, отколкото да се компрометира пред тези, от които му зависят европарите.
147
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не може да си возил на джипката Камерън и Орбан, да си ученик на Меркел и да седнеш с Бабикян в един парламент, и да слушаш лудостите на Мая Манолова--------Така ли? Сериозно?Ама друга беше аргументацията на вожда - нещо за имунитет бърбореше, че не го е страх?
146
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПОП ГОЧО- ДА БЕ НЯКОЙ.. СЛУШАЛ ЛИ Е ПОПЧЕТО КВИ ГИ ДРЪНКА- СВЕТИЛО, СВЕТИЛО- МИНИСТЪР НА ВЪНШНИТЕ РАБОТИ..
145
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази псевдо бесепарка