Борисов - старейшината на ЕНП, европейски шампион по победи

Джипката станала символ на промяната в България
250
Борисов - старейшината на ЕНП, европейски шампион по победи
Снимка: БГНЕС

„Победата на Бойко Борисов е уникална поради две причини – едната е заради джипката, която стана символ на промяната в България, а втората – невероятната му международна дейност“, каза бившият конституционен съдия и кандидат за депутат на ГЕРБ Георги Марков пред bTV.

Още по темата

По думите му Борисов е ветеран и абсолютен европейски шампион по победи – с един мандат повече от Ангела Меркел и Виктор Орбан. Той определи Борисов и като „старейшината на ЕНП“.

Марков коментира решението на Борисов да се откаже от депутатското място като силен политически ход. „Не може да си возил на джипката Камерън и Орбан, да си ученик на Меркел и да седнеш с Бабикян в един парламент, и да слушаш лудостите на Мая Манолова“, каза той иронично.

Той разкри, че вече се е чувал с Бойко Борисов след парламентарния вот. „Казах му Виктор Орбан чакаше осем години унгарските комунисти да продадат държавата, а ти, приятелю, ще чакаш най-много осем месеца. Не ги бива за нищо, смешни са, нямат подкрепа. България трябва да мине през това и ти да се върнеш на бял кон“, каза Марков.

Той добави, че Борисов на практика ще управлява още две години, тъй като България освен парламентарна република е и с местно самоуправление.

„По места Борисов продължава да управлява цели 5 млн. българи. Той управлява цялата страна. Продължава международната си дейност като ветеран в ЕНП, а конфигурацията да я решават тези победените“, посочи Марков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
7
 
8
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Най голямата грешка на Българският Народ беше -0че не вкара всички СДсари в затвора!!
103
9
 
13
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Ромските крепости като Факултето, Столипиново, Максуда и т.н. станаха крепости на ГЕРБ - факт.
102
4
 
2
 
! Отговори
НЕ ВСИЧКИ 114... преди 3 години
ИМА ОЩЕ МНОГО ...АМА РАБОТЯТ СЕГА !!!!!
101
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Червените мутри Газ пикат
100
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре бе, гербери, спечелихте, чакат ви за правителство. Станишев го няма, Сорос остаря, Путин има други грижи, кой ви е виновен сега?
99
6
 
7
 
! Отговори
До Христо преди 3 години
Видяхме ви умно красивия електорат.Масово гласуване за певеца на мутрите.Същия който правеше теманета и на Бойко.Видяхме ви също умно красивите как хвърлихте *** в София и нападах те хората.Само че хлапенце властта се печели на избори, а не с лъжи псувни и други подобни
98
8
 
13
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
По места Борисов продължава да управлява цели 5 млн. българи. Той управлява цялата странаТочно заради това хората гласуваха за Промяна- не може да управляваш еднолично целият народ- да решаваш кой ще яде и кой ще гладува- да раздаваш пари ако си в настроение или те е страх- Какво е това раздаване на депутати- щял да им даде 10-20 депутата-явно са като някакъв амбалаж ? Депутатите нямат никакво лично мнение и са едни пионки - Това не е Демокрация-Това е някаква диктатура !
97
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом Тиквун им е старейшина...
96
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А ЕНП знае ли че кофпомпата им е старейшина?
95
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всичкото гербер е изкарано на амбразурата. Каква гледка :)
94
2
 
10
 
! Отговори
САМО ПИТАМЕ: преди 3 години
Сега , като вземе властта Славуцата ше си построи ли къща на ул. Оборище , както искаше навремето от Бойко....???!/...И ЗАРАДИ ОТКАЗА МУ , ПОЧНА ДА ПЛЮЕ БОРИСОВ../АМИ ..ВРЕМЕ Е ДА СИ ИЗБЕРЕ --ДВОРЕЦА В БОЯНА , КЪЩА В БАНКЯ ИЛИ ...КЪЩА НА УЛ.ОБОРИЩЕ!СЕГА Е МОМЕНТА ---ЗА КЪЩАТА ...... И АПАРТАМЕНТА...ХА,ХА,ХАААААААА
93
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Червените живеят в своя измислен святкомунизма умря бре
92
4
 
4
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
До 85"... не написа защо той не е прав?!?" - първо, двете споменавания за джипката са простотии като за неговия електорат;Второ, конфигурацията я решават всички в ред определен от конститузията. Първи в този ред са герб.Нещо неясно защо марков е обект на презрение?
91
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БаБа Яга няма какво да кажа за нея бсбеееееее
90
6
 
5
 
! Отговори
Негър Скиор преди 3 години
МаркоFF........Да беше Узаконил проституцията ***. Дните на россия в България са преброени "Лека" жено!!?!
89
5
 
11
 
! Отговори
Стиви преди 3 години
Нека да стане ясно на всички протестъри и неокомунисти,че България не можеш да я управляваш без да си спечелил избори.Каквито и схеми да правите накрая всичко ще се разпадне.Справка- правителството на Станишев.
88
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гошко "Орбана" пак са го изпуснали от лудницата. Спомням си как се беше мазнил на Стефка Костадинова когато скочи 209 и направи световен рекорд. Явно някои хора могат да светят само с отразена светлина.
87
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко Борисов Най Добрия министър председател на БългарияБСП да се поклони те за друго не стават
86
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И 9-и дан по Киокушин, с което отчая много трениращи.
85
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Николайчо, спри се вече бе! Изборите свършиха и твоето божество събра гласовете от махалите и от вързаните с властта държавни служители. Това е! И да го лижеш и хвалиш вече, файда няма! И пари може да не ти платят за хвалбите, понеже постфактум да правиш пропаганда е безсмислено. Заминавай си в УНгария, при Орбан