Петко Георгиев: ПП да скъса пъпната връв с Радев

Хората не искат лична власт на президента, смята журналистът
15 ное 2021 11:04, Красимир Ангелов
69

Резултатите от предсрочните парламентарни избори изведоха на първо място на сцената нов политически играч. Какво може да се очаква от "Продължаваме промяната"?

"Има сериозни основания да се смята, че "Продължаваме промяната" е пряко свързана с Румен Радев. Ако тази пъпна връв съществува и не бъде отрязана, "Продължаваме промяната" не я чака светло бъдеще, нито я чака силно правителство", заяви журналистът Петко Георгиев в студиото на "България сутрин".

Според него гласувалите за формацията на Кирил Петков и Асен Василев няма да продължат своята подкрепа, ако разберат, че се сформира "нещо като лична власт на Радев".

"Двамата млади лидери имат излъчване на технократи, които ще направят кабинет. Точно това искат българите в момента, те доста се умориха от политиканстване и искат нещо много ясно, с перспектива, без да има прекалено много витиеватство", изтъкна журналистът Мира Баджева в ефира на Bulgaria ON AIR.

По думите ѝ е интересен сривът в "Демократична България".

"Това, което видяхме беше голям филмов обрат – един много харесван в началото кандидат, който накрая се превърна в минно поле. Самите избиратели на ДБ се разделиха и не може, когато искаш да печелиш избори, да лансираш кандидат, който всъщност не ти дава нищо, а ти взима", смята Баджева в коментар на президентската двойка, подкрепена от ДБ.

"Продължаваме промяната" проби и в останалата страна, спечели всички големи градове. Така започва политическата промяна – с големите градове. Те имат национално покритие и правят пробиви на места, където никой не е очаквал – крепости на ГЕРБ като 25 МИР", подчерта Петко Георгиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
10
 
6
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Тиквата скъса ли с Гержика :)))
63
10
 
6
 
! Отговори
Гласуващ преди 2 години
До Майора: Ти май си от герберите. Добре, че не сте повече от 21%. Очевидно е, че в твоя случай не може да се направи нищо друго, освен пожеланието: "Бог да ти е на помощ!" Амин!
62
4
 
4
 
! Отговори
видимо преди 2 години
От днес хляба Ви поскъпна, яжте хартиени разписки.
61
4
 
4
 
! Отговори
ЬЬЬ преди 2 години
Очертава се вероятност пппп да влезе в конфликт с рр по въпроса за рсм и това може да обтегне до известна степен отношенията им.България трябва да отстоява своята историческа истина и своята култура даже ако трябва до скопие да се пътува през Аляска.Историята на България,историята на бълг.език и култура не може да стават заложник на някакви си търговски гешефти, които се планират в бъдеще време от кирчо и кокорчо.
60
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
айде и тоз като свекърва на млада булка акъл дава
59
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
поредния разбирко,раздавач на акъл без да му го искат, фурнаджия
58
10
 
5
 
! Отговори
емиграция преди 2 години
Ще им гласуваме доверие,но ако слушкат Радев, който е за Москва ,лошо им се пише.Ние трябва да си запазим ЕС,НАТО и САЩ. Борисов си е опозиция вече, и изолиран от новите новородени партии.Обикновенно нещата се свеждат до 90 дни изчакване какво ще направят Кирчо и Кокорчо,като управляващи...
57
3
 
4
 
! Отговори
ЗА БАБА МАРА.... преди 2 години
ОТ 3-те -МОРЕТА ...САМО В КОНСТАНЦА И БУРГАС , ИДВАТ ФЛОТ НА НАТО И САЩ!!!!!/.чат ли си ..???/
56
2
 
3
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 2 години
"ПЪПНАТА ВРЪВ" --Е РС.МАКЕДОНИЯ , СЕЛЯНИ ПРОСТИ ....НАШИТЕ ИЗБОРИ , БЯХА ЗА ТЯХ!!!!
55
2
 
5
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
мен ме интересува проекта 3 морета ам кораби и учения в черно море кризатас бежанците между беларус и полша не чувам никои да взема отношение аз искаммир не желая конфликти с русия и да студувам зимата без парно
54
2
 
9
 
! Отговори
БСП УМРЯ! преди 2 години
ДА ЖИВЕЕ ДПС ....И КАНАДСКОТО УИСКИ ОТ КИРЕ ТРИВОЛТА!...ХА , НАЗДРАВЕ!....
53
3
 
14
 
! Отговори
Беновска пипа преди 2 години
Концентрирането на власт в един определен политически и олигарихчен кръг е много опасно. Примерите в новата ни история са много. Последният е преяждането с власт от ГЕРБ в продължение на повече от десетилетие. Сега България е на път да концентрира властта в друг такъв кръг. Това винаги вода до самозабравяне и ограбване на страната. Още повече, че този кръг ни е добре познат и сме му сърбали попарата.
52
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пъпната връв може да се окаже "казуса" Северна Македония !
51
4
 
12
 
! Отговори
До 48 преди 2 години
Голям майтап си! ТОЧНО ПРИ РАДЕВ - СЕКЦИИТЕ В ТУРЦИЯ СА 124, А ППИ ГЕРБ И ВМРО - 35!!! ТА КАК СИ СЪС ЗДРАВЕТО?
50
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ПП е проет на Радев и Путин. ПП нищо не може да скъса. Може само да слушка и да изпълнява заповеди.
49
8
 
12
 
! Отговори
ПиП преди 2 години
Сега идва 21 ноември...РР ще трябва доста да се поизпоти я от зор,я от страх...че и тази седмица обеща диспут, все пак трябва да се види от тия,които гласуват за летци,военни и генерали,до колко могат да мислят тия с фуражка на главата. Другите вече знаем резултата. Дано камерите да покажат бръмбара в ухото на вожда,с мераци за втори мандат.
48
19
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма такъв филм Радев да не е президент. Няма да правим кеф на Карабудалъ! За вторият тур съм двойно по мотивиран да подкрепя Радев, след като днес прочетох,че 80 хил. гласа са дошли за ДПС от Турция. Имали сме зависими от ДПС президенти. Хайде този път да не е така!
47
14
 
18
 
! Отговори
Знаещият преди 2 години
До азРадев е националният предател , който е подготвян от 30години за този момент , благодарение на КГБ и ДС - преди 32 години на всички бе ясно че ,демокрация само през крив макарон .Излъгахме ЕС , че комунизма е свален от власт !Дадохме власта на техните деца и внуци!75 ГОДИНИ КОМУНИЗЪМ СТИГАТ !ВРВЕМЕ Е ЗА ИСТИНСКА РЕВОЛЮЦИЯ БЕЗ КИРЧО И КОКОРЧО И ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП! ГРАЖДАНСКА ВОЙНА!
46
15
 
10
 
! Отговори
До 41 преди 2 години
Гербава под..го,няма да ви се получи.Народа си иска Радев,въпреки хилядите купени гласове.Точка!
45
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Петко, я вземи да скъсаш с предрасъдиците си. Аз съм на твоя възраст и антикомунстически убеждения и ми омръзна 30 г. да спрягате или руска заплаха или да виждате зад всеки ъгъл комунисти. Това вече се изтърка. Радев е президент, който защитава българския интерес. Снощи ясно каза на македонския журналист, че България няма да отстъпи от своята история, културно наследство и защитата на онези в РСМ, които се определят като българи. ПП не е Радева креатура, но ще мине време и ще го разбереш!