Нинова: Силата на БСП е в честността и чистотата на членовете й, те решават

Тя отрече твърденията, че подкрепя Герджиков на балотажа за президент
Обновена: 17 ное 2021 20:27 | 17 ное 2021 20:19, Анисия Иванова
126
Нинова: Силата на БСП е в честността и чистотата на членовете й, те решават
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

"Знам, че съм пречка за намеренията ви. Знам, че БСП ви трябва послушна и удобна. Но още повече знам къде е силата на партията: в честността и чистотата на нейните членове. Накрая те решават", написа във Facebook лидерът на БСП в оставка Корнелия Нинова и потвърди позицията си пред Bulgaria ON AIR.

Тя опроверга информацията, че подкрепя кандидат-президентската двойка Анастас Герджиков - Невяна Митева. В интернет се разпространява неин портрет с призив за подкрепа към конкурента на държавния глава Румен Радев.

Още по темата

"Това е фалшив колаж. Това е лъжа. Задкулисието става все по-изобретателно. Парадоксалното е, че това се тиражира от хора, които пет години бяха на хранилка при Борисов с една задача: да разбиват БСП отвътре и да ми правят преврати", подчерта Нинова.

Лидерът на БСП в оставка добави, че когато се е "биела" с него, те "припълзяваха в кабинета му да им подхвърли някоя трохичка". В момента пак са на хранилка на властта и пак със същата задача, категорична е Нинова.

Тя продължава преговорите със съпредседателите на "Продължаваме промяната" Кирил Петков и Асен Василев.

"Започваме преговори за правителство. Първо ще сложим на масата програмите си, ще търсим общите неща, ще търсим обединение. Ще работим след това във формат на работни групи по секторни политики за програма на бъдещо правителство", заяви Нинова пред екип на Bulgaria ON AIR.

Лидерът на БСП в оставка изтъкна, че трябва да има работещо правителство и парламент, както и спешно да се приемат важни решения за извеждане от кризите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
0
 
0
 
! Отговори
нн преди 2 години
БСП са найвници. Няма как в капиталистически строй да си фактор в управлението с леви идеи, в такъв строй действат други политически механизми. Хората гласуват емоционално, а не рационално. СДС и Царя на времето, след това и ГЕРБ и двете момчета сега го доказват.
86
1
 
3
 
! Отговори
Бай Гроздан преди 2 години
Елементарно е - без Радев президент правителство и да има няма да е за дълго.Без правителство Бойко се връща на бял кон,а БСП за последен път ще влезе в парламента самостоятелно с 15 депутата,след което по примера на СДС ще и трябва ракетоносител.При Радев президент и при правителство могат да се надяват на 40-50 при липсата на Бойко на арената.
85
0
 
2
 
! Отговори
Диана преди 2 години
БСП не е силна партия защото не може да реши проблемите си и не само се излага като кифладжия без кифли, ами съсипва и народа и държавата..Едни слепи хора, слепи и с очите и с мозъка си, не могат да бъдат обективно честни! Те може да си мислят, че са честни, казвайки че времето е топло и слънчево /според тях/, когато се намират пред кратера на вулкана..АЧестни саи когато казват, че бялото е черно, безспорно!..Слепи очи, сляп мозък, слепи души, мъртви сърца - това са БСП! Важното е да слушкат!
84
0
 
2
 
! Отговори
Диана преди 2 години
Ха-ха-ха-ха...На Нинова й правели преврати!..По-голяма смеш.ка не съм чувала от Нинова..Може ли да се излага така тази жена?!..Тра.ге.дия..Кога ли българинът ще осъзнае, че политиката е сериозно нещо и за нея са нужни сериозни хора, не такава шматка като Нинова..Колкото и да е трагично положението, от него може да се излезне с достойнство само сериозно, не като се пелтечат глупости наляво и надясно, но някои /БСП!/ явно предпочитат да си крият лицето от заслужените шамари..Разпускай БСП, Нинова!
83
0
 
5
 
! Отговори
ГНУСНИ ЧЕРЕПИ преди 2 години
НАПРАВО ПЛАЧА ЗА КОРНИ- ТЕ ЧЕСТНИ И ЧИСТИ- Е ТЕ ТАКА ЧЕСТНО И ЧИСТО ОБРАХА ПОКОЛЕНИЯ БЪЛГАРИ ВЛОЖИЛИ ПАРИТЕ СИ В БАНКИТЕ А ТЕ ГИ ФАЛИРАХА РАЗДАВАЙКИ НЕОБЕЗПЕЧЕНИ КРЕДИТИ НА ЧЕРВЕНИТЕ ЧЕРЕПИ, КОИТО СЪСИПАХА ИКОНОМИКАТА НА БГ- НАПРАВИХА ХИПЕРИНФЛАЦИЯ И МИН ЗАПЛАТА ОТ 5500ЛВ В ДЛ-1.8ДЛ- А ТЕ МИЛИОНЕРИ- НО ЧИСТИ И ЧЕСТНИ МИЛИОНЕРИ ОБРАЛИ НАРОДА СИ- ГНУСНИ ЧЕРЕПИ.
82
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И БСП не е никаква лява партия.
81
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Силата на БСП, беше твърдия електорат от комунистическото наследство, заграбените пари и близките олигарси на който БСП с помощта на ДПС им подариха половината средства за производство на България. Колкото повече хората се осъзнават, толкова повече БСП си отива.
80
0
 
1
 
! Отговори
СТЕГНИ СЕ КОРНИ... преди 2 години
ДИКТАТОРИТЕ И ЗАДКУЛИСИЕТО НА ДС/БКП ---НЯМА ДА ТЪРПЯТ "ВТОРИ ПАРТИЕН ЦЕНТЪР"----------ДИКТАТОРА Е ВИНАГИ САМО ЕДИН /..с васална и подчинен партия..КАТО ПРИ ДИКТАТУРАТА НА ПУТИН/......! ...ТЕБ ,ЩЕ ТЕ ЗАТРИЯТ , КАТО ПАРТИЯ "СОЦИАЛИСТ" И ПОЛИТИК!
79
0
 
1
 
! Отговори
СТЕГНИ СЕ КОРНИ.... преди 2 години
ЗАЩИТИ ИСТИНСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ , КАТО "СОЦИАЛИСТ"----ЗАЩОТО ДИКТАТУРАТА НА "ЗАДКУЛИСИЕТО НА ДС/БКП И РАДЕВ " ЩЕ ТЕ ПОГУБИ КАТО ПАРТИЯ И ПОЛИТИК !..НЕ ГО ЛИ ПРОУМЯВАШ ВЕЧЕ.....????... НУЖНА СИ НИ ОЩЕ ...НЕ НИ ОСТАВЯЙ!!!!!
78
0
 
3
 
! Отговори
ЧЕСТНИ И ЧИСТИ преди 2 години
ДА БЕ- А СЕГА В ПРАВИТЕЛСТВОТО СЛОЖЕТЕ РУМЕН ГЕЧЕВ И ТОЙ ЩЕ НИ ИЗЧИСТИ- ПОМНИМ 1995/1997Г- МИН ЗАПЛАТА 5500- В ДЛ 1.8ДЛ СРЕДНА ЗАПЛАТА 3/5 ДЛ- ЕЙ ТЕ ТОВА Е ЧИСТО И ПРОСТО
77
0
 
2
 
! Отговори
Бай Гроздан преди 2 години
И как да се разбират думите и че опонентите и са "на хранилка на властта и пак със същата задача"?Нали властта днес е президентът?
76
0
 
3
 
! Отговори
ПОДВЕДОХА ТЕ КОРНИ.. преди 2 години
ИЗПЪРЖИ ТЕ "ЗАДКУЛИСИЕТО НА ДС/БКП И РАДЕВ"---СЪС ГЛАСУВАНЕТО ЗА "МАШИНЕН ВОТ"----ЗАЩОТО , СТАРИТЕ , БЕДНИ И НЕМОЩНИ ХОРИЦА ПО ГРАДОВЕ , СЕЛА И ПАЛАНКИ НЕ СА НАЯСНО С КОМПЮТРИ И ЕЛЕКТРОНИКАТА ...И ЗАТОВА РЕЗУЛТАТА ТИ ПАДА С ПОНЕ 10% НА ИЗБОРИТЕ ...ТИ --ЗАГУБИ ТЕХНИТЕ ГЛАСОВЕ И СЕГА СЕ ПОДИГРАВАТ С ТЕБ И ТЕ УНИЖАВАТ !--ДРЪЖ СЕ КОРНИ - ОЩЕ СИ НИ НУЖНА КАТО "ИСТИНСКИ СОЦИАЛИСТ"!
75
1
 
3
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Малко за политика"опозиция"...и да призовеш един мъж да излезе навън...си е театро,имахте толкова много възможности...и "платено" или "зависимо" не ги видяхте...Народа не е тук от 1400 г.,клани,ограбвани,лъгани...и сме тук...подценявате ни...ще ни има ...Бог да пази България!...не виня г-жа Нинова,не им е лесно...но БСП като цяла играят...театро...срещу Народа ни...и това е резултата...и ще става още по крайно...бъдете сигурни!
74
4
 
1
 
! Отговори
Малко за политика преди 2 години
До ББ: Кой кого е крепял? БСП беше единствената парламентарна опозиция срещу корупционният модел на ГЕРБ. И на Корнелия Нинова и депутатите на БСП дължим не само отхвърлянето на Истандулската конвенция, но и въвеждането на машинното гласуване. И това българският народ го получи именно за това, че БСП беше в парламента, макар че са били и на протестите. Но не се опитваха да ги яхнат в полза на една партия.
73
4
 
4
 
! Отговори
Време за промяна преди 2 години
Ще я преизберат пак. Тя може да освободи БСП от задкулисието. Боец е. Първи беше Георги Гергов, но ще си отидат и други клиентелисти.
72
4
 
6
 
! Отговори
Пондалов преди 2 години
Нинова,БСП е направо БЕЗСИЛНА,щом като няма сили да се отърси от...теб! Не си ли раз брала,че именно твоето присъствие начело на БСП отблъсква хората и тя все повече из пада в забвение...Освен това стига си се извинявала с г-н Борисов и кой да е още-на теб и комунистите/сега социалисти/все ви пречи някой и винаги някой друг е виновен ха-ха-ха!Ако имаше достойнство подаваш си оставката без каквито и да било усуквания и увъртания и ... баста ! Всичките сте такива нахални,безочливи и безскруполни.
71
5
 
3
 
! Отговори
ББ преди 2 години
е Народа ни...ще ви изслушаме...защо "удобно" вадите...Истамбулската...г-жо,че докато народа ни бе на площадите...вие и депутатите ви крепехте в парламента безполови...крадци и убийци...нямаше ви на площада с Народа ни,с какво ви дължат госпожо?...не е спешно...ще го разберем,ако ли не бъдете искренна до край!няма среден път...Радев е Моят Президент! Прзидента изкачил Шипка с децата ни...излязъл на площада да ги подкрепи!!!Събудете се братя...или доган ще ви назначи през турция!
70
1
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Нинова ,ситуацията е храни куче да те лае , та даже и след 5 години.
69
4
 
8
 
! Отговори
Радев преди 2 години
Е в много разкрачено положение - от една страна Мустафа го е хванала за едната топка, от другата Митрофанова и двете теглят в различни посоки, затова трябва да гласуваме за Герджиков на него няма как да му се случи такава ситуация.
68
1
 
8
 
! Отговори
Те решават преди 2 години
Кои са те? Тези 80годишни които са 2м под земята? Не им обърнахте внимание а се занимавахте с чекмеджета! Нито тях спасихте, нито чекмеджетата. Радев ти изигра лош номер защото ти го създаде, така е кака, на комунист не може да вярваш, както и твоите на теб не вярват, тези които ти издигна, и те вече не ти вярват, искат ти оставката, еми кака, мен ако ме уволнят си тръгвам! Ти за какво се бориш не разбирам? Обясни ми, че явно съм глупав...ако е за кинти те разбирам!