Нинова била принудена да подаде оставка, но може да се бори за лидер

Резултатът на изборите бил катастрофален не само за нея
67
Нинова била принудена да подаде оставка, но може да се бори за лидер
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Корнелия Нинова е принудена да подаде оставка. Преди 2 години БСП имаше 1 млн. гласа, а през април - под 1 млн. През юли под 400 000. Катастрофален е резултатът, не само за нея и за БСП, коментира социологът Андрей Райчев по БНТ.

По думите му тя няма намерение да губи, а ще продължава да се бие. "Тя не казва, че няма да се яви за председател. Тоест БСП има голям проблем", каза още той.

Още по темата

Андрей Райчев заяви, че както в Истанбул и Будапеща формации от двете крайности на политическия спектър са се съюзили, за да свалят кметовете, същото се наблюдава и у нас, визирайки разговорите на "Продължаваме промяната" с ИТН, БСП и ДБ.

Според него въпреки гласовете от Турция, ДПС нямат 300 000 гласа в България.

"Новият президент много трябва да внимава с ДПС. Това е партията на българските турци, а там трябва много специално отношение. Ние сме кръвно заинтересовани да не става никакъв етнически въпрос", каза още социологът.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нинова, навреме офейквай от поста си, защото ако от Турция агите 'донесат' 200 хил.гласа, твоите колеги направо ще те хвърлят от 3-ия етаж на Позитано 20. Моли се и ген.Радев да победи, та да се осъществи плана на Херо Мустафа. И отивай да починеш поне 2 месеци в чужбина.Тук е взривоопасно за теб. Разликата между фалита на Изотимпекс и това кой ще седне в президентското кресло е голяма. А ти се опитваш да сложиш прът в колелото на бледоликите братя.Не те ли е страх от тяхното отмъщение?
53
2
 
1
 
! Отговори
Пурко преди 2 години
Някои казват,че Бойко е плащал на Нинова по300 000 лв(не се знае дали месечно или годишно,но такава е сумата)за да играе уж опозиция.Нали помните,че не излязоха на протестите,а осигуряваха кворума на ГЕРБ в парламента.Така,че е възможно да е вярно.
52
2
 
5
 
! Отговори
Ха, ха,... преди 2 години
НИНОВА , НЕ БЕШЕ ВРАГ НА ГЕРБ .....ПРОСТО СИЛНО ВЯРВАШЕ В "СОЦИАЛНАТА ИДЕЯ" И ОПРЕДЕЛЕНО НИ КЪСАШЕ НЕРВИТЕ С РАЗНИ "СОЦ-ПРОСТОТИИ" ...НО НИКОГА НЕ СМЕ Я МРАЗИЛИ----ЗА РАЗЛИКА ОТ НЕЙНИТЕ СЪПАРТИЙЦИ ОТ ДС/БКП , КОИТО ЯВНО ТАЙНО СА И ЗАВИЖДАЛИ ЗА ВЛАСТТА И ПОПУЛЯРНОСТТА И .....НАКРАЯ Я ПРЕДАДОХА , УНИЖИХА И ...ОПИТВАТ ДА СМАЖАТ!!---ДОЛУ ПРЕДАТЕЛИТЕ И УБИЙЦИТЕ ОТ ДС/БКП ОТ КУРНИКА НА РАДЕВ!!!
51
2
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Нинова да си ходи от БСП. Тя си е дясна, някои не го знаят това.
50
2
 
7
 
! Отговори
Не обичам Нинова... преди 2 години
НО ...КУ"""ВЕНСКИЯ НОМЕР НА РАДЕВ И ЙОТОВА ---- С КОЙТО Я СВАЛИХА ОТ ШЕФ БСП .....НАПРАВО МЕ ВБЕСИ ОТ НАГЛОСТТА И ПРОСТАЩИНАТА НА РАДЕВ И БАНДАТА МУ!ГЕРБЕР СЪМ----И НЕ ОБИЧАМ ПРЕДАТЕЛИТЕ!!
49
3
 
7
 
! Отговори
Бесепар преди 2 години
Радев и Йотова предадоха БСП няма да гласувам за тях.
48
4
 
1
 
! Отговори
Лампион преди 2 години
Ставаш, Нинова, ставаш...
47
6
 
10
 
! Отговори
Чисто и пpocто преди 2 години
Pyндю иска да я махне, защо тя е против увеличаване правомощията на президента. Новия лидер ка БСП щял да го подкрепи за Президентска република, ала Пyтлep!
46
4
 
6
 
! Отговори
Рано е за ликуване преди 2 години
Борбатас ъс задкулисието съвсем не е завършила с отстраняването на Георги Гергов. Има и други хора, които ще си отидат от ръководните ограни на БСП, а Корнелия Нинова ще я преизберат.
45
6
 
12
 
! Отговори
Време за промяна преди 2 години
Това, което Георги Гергов не можа да направи (а получи 43 милиона лева от Бойко за една дупка в центъра на Варна) го направиха Антон Кутев и дружинката му. Сега старите "вечни депутати" ще се появят пак. Но няма да ги бъде, а Корнелия Нинова ще я изберат пак.
44
1
 
1
 
! Отговори
нали ! преди 2 години
До Да бе!Аз пък казвам , че е И от двете !
43
4
 
3
 
! Отговори
питане ! преди 2 години
Шъ подава ли остаФката , или не , защо шикалкави ПАК ?Набутаха я в БСП от СДС , до кога БСП ще търпи загуби , заради ''ТАЯ'' олигархка ?
42
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще се бориш зад решетките долна убийца вън
41
7
 
10
 
! Отговори
Да бе! преди 2 години
Манипулаторът Андрей Райчев ни плаши със заплаха от турците, аз пък казвам, че заплахата не е от тях а от кремълските тирани. Иначе, аз не съм член на БСП, но смятам, че Нинова е достоен политик и изобщо не шмекерува с оставката си. Просто Фигурантът е решил да стъпче всички политически партии, за да проправи път на кремълския модел за президентска република, нещо което е илюзия.
40
2
 
8
 
! Отговори
СМЕХ...ЕЙ..СМЕХ преди 2 години
АКО ЧАЛГАРО НЕ ДАДЕ СЪГЛАСИЕ ЗА "КОАЛИЦИЯ"....МОЖЕ ДА ДАДЕ И ФИРА....ХА,ХА,ХА
39
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе знаех си аз, че всяко подаване на оставка от страна на Корнелия е предпоследно...
38
5
 
11
 
! Отговори
ЧЕСТИТО НИНОВА... преди 2 години
ПО-ДОБРЕ ТУРЧИН ЗА "ДРУГАР"----ОТКОЛКОТО .."КОМУНИСТ И КДС-ар"...ЗА "ПРИЯТЕЛ" И ТАРАЛЕЖ ЗА ВЪЗГЛАВНИЦА...!
37
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много ми е забавно като виждам колко народ се чуди защо Слави не подава оставка от ИТН. Не е ли ясно, че ИТН е частна фирма, собственост на Слави? Каква оставка, какви глупости?
36
4
 
7
 
! Отговори
ЧЕСТИТО НИНОВА.... преди 2 години
ВИДЯ ЛИ КА , СОБСТВЕНИТЕ ТИ ФАВОРИТИ , КАТО РАДЕВ .....ТИ ДРЪПНАХА КИЛИМЧЕТО ПОД КРАКАТА , ЗА ДА СЕ СГРОМОЛЯСАШ!!!!????----ТОВА Е КОМУНИСТА---ПРЕДАТЕЛ И НЕГОДНИК "ПО ДУША" И ЗАТОВА БАТЮШКАТА СТАЛИН ГИ Е ИЗБИВАЛ , КАТО КУЧЕТА.....!ХЕМ , ДА ТИ Е ЗА УРОК , ДУШО "КРУШОВСКА".....ХА,ХА,ХААААААААА
35
9
 
5
 
! Отговори
СъсъпаПартията преди 2 години
Долна,алчна,безскрупулна,безочлива,нагла....Спирам до тук .