Лена Бориславова няма да бъде в листите на ПП на вота

Тя обясни причините
22 авг 2022 19:35, Александър Попов
266
Лена Бориславова няма да бъде в листите на ПП на вота
Снимка: БГНЕС

Лена Бориславова няма да бъде сред имената в листите на "Продължаваме Промяната" на предстоящия вот на 2 октомври. Тя обясни причините с пост в социалните мрежи, ето как се аргументира:

"Малко след свалянето на кабинета Петков взех решение да не влизам в предизборните листи. Дойде моментът да споделя причините за това.

През последните 8 месеца направихме първите решителни стъпки към скъсване със схемите на миналото - с кражбите на обществен ресурс, с мафиотския начин на управление на държавата, с шкафчетата с кюлчета. Съпротивата на това минало бе огромна, впрегнаха се всички похвати, работеше се усилено и за изместване на обществения фокус и за компрометиране на Промяната. Е… не откриха кражби, не откриха нечисти сделки, не откриха престъпления, затова атакуваха лично.

Да се занимаваш с политика в България има своята цена. Аз нямам право да я прехвърля върху екипа и работата на „Продължаваме промяната“. Най-накрая имаме шанс да скъсаме окончателно със стария, изчерпан модел на управление, в който някой вожд се разпорежда с хората, с бизнеса, с мечтите и живота ни. Нищо, най-малко пък моето име, не трябва да отклонява вниманието ни от тази цел.

Промяната зависи от силни личности, но е по-голяма от всеки от нас поотделно.  

Благодаря на Кирил Петков и Асен Василев, както и на целия екип на ПП, че ме разбраха и подкрепиха, както във всеки друг момент от работата ни досега.

От изборите на 2 октомври зависи промяната да продължи и да довършим започнатото. За да си дадем шанс да живеем, да се развиваме, да се борим, да бъдем щастливи - тук и сега".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


266
Още по темата: Лена Бориславова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
149
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако съберете шепа пр..о..***.. ци като нас да гласуват за ПП,ще го наречем успех на вашата партия в изборите!А дано,ама надали!
148
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Квинтет листи,кви 5 лева!Бий си камшика и отлитай с вятъра,че много калинки с вашето вносно образование съсипахте държавата.Домати от Полша,лук и картофи от Холандия...Срам и позор-държава дето каквото бучнеш става,да внася земеделска продукция от северни страни!Срам!Върховна наглост е да казваш,че няма да си в листите!Пиши се в листите никой няма да гласува повече за вас !Вашето време изтече,Ленче, като пясъка ох пясъчен часовник!
147
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И по-добре!Ти от политика разбираш колкото магаре от астрономия!Развивай си кариерата като юрист,но по-добре не в България,а някъде по света. Че от такива юристи икономисти и други с Харвардски дипломи ни докараха до проверка тояга!
146
3
 
22
 
! Отговори
цветкова бара преди 1 година
До Сусо: Тази ли е красива?!? Тя ако се постриже късо и не си епилира мустаците ще е по-мъжествена от Кирето!
145
1
 
15
 
! Отговори
мечтател преди 1 година
Имам аз една мечга, до арапета да се добера!
144
1
 
32
 
! Отговори
перко преди 1 година
Ленчето се видя, че от право нищо не разбира, но за политическа куртизантка става!
143
20
 
6
 
! Отговори
Сусо преди 1 година
Браво, Лена! И хубава и умна!
142
17
 
4
 
! Отговори
Бунгур преди 1 година
Язък.Добро беше детето.Сладурана.
141
1
 
24
 
! Отговори
azz преди 1 година
Е,все някай трябва да крепи парапета....
140
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ТихомирНе я мисли. Тя е адвокат. Ако не друго тази кариера ще си гради, в България или навън.
139
3
 
17
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
няма да бъде в листите за депутати ама след изборите в зависимост от резултатитеще кацне като началник кабинет на някого които е жив до тогава ще гледа такиваперсони не подават оставка на тях злото им е заложено от раждането
138
3
 
25
 
! Отговори
1234 преди 1 година
Дайте да раздаваме хавлиите и в един глас да ривем.По лъжлива особа в България не се е раждала или ако се роди няма да се учува.
137
9
 
28
 
! Отговори
Тихомир преди 1 година
Ха Ха снощи старши рогоносецът на Родината - Мирослав Иванов, дето беше подарил на ЛенчитУ пръстен с диамант, беше с друга жена на заведение, в центъра на град Ямбол. Седнаха на тихо местенце, вътре в ресторанта. Горката Лена....сега и Миро ако я зареже, ше остане пак само на Кирето да се надява. За политик не става, остана и само на околовръстното да отиде. Там поне ще се котира.
136
4
 
10
 
! Отговори
Човек преди 1 година
Коментари искам от тези, които са я е.. ли.
135
5
 
26
 
! Отговори
Хе,хе ! преди 1 година
Палавата метреса се е взела много насериозно ! Смех ! Какви листи, какви 2 стотинки ! Ти не ставаш и за продавачка на магданоз, бе , Ленче !
134
3
 
17
 
! Отговори
Изумен преди 1 година
Някакво недоносче от неизвестен пол - известна с прозвището *** се обсъжда !!!!!!!!!! Мустакато същество , което е силно възбудено сексуално и психически не може да бъде интерено за българина ! Още повече, че това същество е направило много бели в политиката на държавата !!!
133
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нарочиха е Ленчето :) Чест и прави, че се отказва от политиката, много ла*на се изсипаха върху нея, направиха е и мистреса на Киро, явно става като човек :)
132
1
 
24
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 1 година
Боже, поредната доза празнодумие и лъжи ... противниците им не открили кражби, нечисти сделки и престъпления и затова атакували лично ... А Вие ленче какво открихте - кулажни чекмиджета, пачки и чували с пари, а при Гешев внесохге изрезки от весници и фейсбук небивалици ... семейният бЪрдак на кумците, кумиците и любовниците лъсна с целият си евтин блясък и след целият резил такива като гукъЛена продължават да си дават самооценки и да се самоокичват със суперлативи...Пази боже сляпо да прогледа
131
3
 
15
 
! Отговори
166 преди 1 година
Началника на кабинета Петков. Ти кой беше?
130
3
 
18
 
! Отговори
Иво преди 1 година
Коя беше тази......