Лена Бориславова няма да бъде в листите на ПП на вота

Тя обясни причините
22 авг 2022 19:35, Александър Попов
266
Лена Бориславова няма да бъде в листите на ПП на вота
Снимка: БГНЕС

Лена Бориславова няма да бъде сред имената в листите на "Продължаваме Промяната" на предстоящия вот на 2 октомври. Тя обясни причините с пост в социалните мрежи, ето как се аргументира:

"Малко след свалянето на кабинета Петков взех решение да не влизам в предизборните листи. Дойде моментът да споделя причините за това.

През последните 8 месеца направихме първите решителни стъпки към скъсване със схемите на миналото - с кражбите на обществен ресурс, с мафиотския начин на управление на държавата, с шкафчетата с кюлчета. Съпротивата на това минало бе огромна, впрегнаха се всички похвати, работеше се усилено и за изместване на обществения фокус и за компрометиране на Промяната. Е… не откриха кражби, не откриха нечисти сделки, не откриха престъпления, затова атакуваха лично.

Да се занимаваш с политика в България има своята цена. Аз нямам право да я прехвърля върху екипа и работата на „Продължаваме промяната“. Най-накрая имаме шанс да скъсаме окончателно със стария, изчерпан модел на управление, в който някой вожд се разпорежда с хората, с бизнеса, с мечтите и живота ни. Нищо, най-малко пък моето име, не трябва да отклонява вниманието ни от тази цел.

Промяната зависи от силни личности, но е по-голяма от всеки от нас поотделно.  

Благодаря на Кирил Петков и Асен Василев, както и на целия екип на ПП, че ме разбраха и подкрепиха, както във всеки друг момент от работата ни досега.

От изборите на 2 октомври зависи промяната да продължи и да довършим започнатото. За да си дадем шанс да живеем, да се развиваме, да се борим, да бъдем щастливи - тук и сега".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


266
Още по темата: Лена Бориславова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да се имаш за нещо голямо и да паднеш от високо е наистина доста болезнено. Ето защо, би трябвало да сме по- земни, по смирени и не арогантни
128
5
 
16
 
! Отговори
МЮМЮН преди 1 година
"да бъдем щастливи - тук и сега". ЕЙ ПАЛАВО ЛЕНЧЕ, ЗАРЯЗА ТЕ ЛЪЖЛИВОТО КАНАДЧЕ КИРО, ЛЕНЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОЩАСЛИВЯВАШ ПОСТОЯННО ЕТО С ТЕБ МОЖЕМ ДА СМЕ ДИВИ И ЩАСТЛИВИ ПО НЯКОЛКО ПЪТИ НА ДЕН ДА СЕ ЛОВИМ ЗА ПАРАПЕТА.
127
6
 
32
 
! Отговори
taschunka witko преди 1 година
тази се нагуши за 7 месеца но и .....
126
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лена свалена е една емоционално лабилна жена, която непрекъснато търси публично внимание. Айде стига вече с тези Х-и-с-т-е-р-и-ч-н-и изпълнения.
125
4
 
41
 
! Отговори
Мая преди 1 година
Презерватива е за еднократна употреба! Така е записано на опаковката.
124
5
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
знаеш ли ленче вообще не ни интересува жизнения ти път , само не ни се мяркай пред очите и не влизай в управлението на държавата
123
5
 
42
 
! Отговори
Гугалена Люински преди 1 година
Нашата Гугалена Люински, не може ли пак да бъде назначена като администрация, дори да не е в листите? Тя има опит 14000 на месец, добре ли е? Защо и е да е в листите, така взима парички и е извън фокуса на глупостите, които творят!
122
7
 
42
 
! Отговори
Петя преди 1 година
Лъжкиня до края! .Не нормални ца!Кой ти се е разпореждал с живота,кои са мафиотите?!Борисов и ГЕРБ или вие.Божков,Бобокови,Прокопиев кого мразят и с кого си контактуват с Борисов или с вас?Какви доказателства открихте за Борисов освен усещанията ви и изрезките .Нагли безсрамници.В политиката се влиза с идеи ,програми а не с махленщина .***.о ти,съсипаха държавата и продължават с наглостта си
121
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До анонимен 149Най-вероятно ще направи това, но не защото се смята за компрометирана, а за да направи кариера като Харвардски възпитаник. Разправяше как сестра й, лекар, получава мизерна заплата и затова заминава за чужбина. И тя не иска мизерна заплата, дори и сматаща се за високо адвокатско възнаграждение. Направи дорбо СВ, началник на Кабинет да държава, дори и България да е тя, това дава тежест навън.
120
7
 
16
 
! Отговори
Ристо преди 1 година
Лена, направи партия Парапетлена или Гугълена и всички ще гласуваме за теб!!!
119
8
 
18
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
До 152 инспектор ДюдюИнспекторе, нали се сещаш, че едно нейно надуване на корема ще предизвика големи колизии в партията ПП? Най-малкото Мирослав няма да мълчи. А жената на Киро не знам как ще го гледа. Сега всички мълчат и се правят на умрели буболечки, за да не правят безплатен сеир на хората, но ситуацията ще се промени.
118
10
 
32
 
! Отговори
Инспектор Дюдю преди 1 година
Ленче, направо си признай че Кирчо ти е напомпал коремчето и след няколко месеца ще ходиш издула платната а това не е много за в парламента.
117
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Връща се на училище, да учи право, че да не отменят назначенията другия път.
116
10
 
28
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Според мен ако има и малко достойнство Лена трябва да напусне страната и да се устрои в чужбина. Тук е компрометирана и като професионалист и като жена.
115
2
 
23
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
Миличка, вземи поне си направи едно бебе! Време ти е! Абсолютно съм сигурен, че едно майчинство ще те "вкара в релси"! Най-малкото ще спреш да ходиш по разни телевизии и да доказваш колко си умна! И ще почнеш да се усмихваш повече, няма да си намръщена!
114
4
 
27
 
! Отговори
Рики преди 1 година
Страшна новина! Сега от мъка ще и поникне и брада.
113
5
 
24
 
! Отговори
мислещ преди 1 година
Готви се за Министър на Разврата и Развлеченията, ако ПП случайно вземат властта отново!
112
7
 
8
 
! Отговори
Атлантик преди 1 година
Менчето е същата като Атанасова. Гроб и ПП са едни и същи даже вече си гласят нова коалициика по евроатлантическому. Ще идат заедно на една молитвена закуска във ФаЩ и хоп ще запеят нова песен на стар глас хахаха
111
6
 
23
 
! Отговори
Кан преди 1 година
Бати ***! Цяла България ще и плаща за дето вири краката под втория и третия в държавата. Наредиха и се звездите!
110
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На никой не му пука.