Борисов: Ние сме в яма, как ще издраскаме да излезем?

Тези са ни най-лесните избори, заяви лидерът на ГЕРБ
21 сеп 2022 12:00, Нели Христова
122
Борисов: Ние сме в яма, как ще издраскаме да излезем?
Снимка: БГНЕС

Тези са ни най-лесните избори, защото нашият съюзник са гладът, инфлацията и високите цени. Това заяви на предизборна среща в добричкото село Зърнево лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. "12 г. при нас токът бе 80 лв., 2,2 лв. горивата, всичко лети с по 10-20-30%. Дори не знам какво да ви обещая. Аз толкова счупена държава не знам как се управлява", заяви още той.

"Не знаем как, с какви усилия можем да ви изведем от ямата. Ние сме в яма. Как ще издраскаме да излезем? 12 г. знам как държахме тока най-евтин в Европа, трудно, но успявах. План за възстановяване от COVID кризата другите държави забравиха - похарчиха милиарди евро да си стабилизират хората, а България няма. Година и половина нито един фонд не работи, а бюджета тегли кредити и лихви. Как се оправя това?", ядоса се експремиерът.

Вие показахте, че ГЕРБ е партия, която слуша, чува и изпълнява и решава проблемите на хората. С тези думи се обърна към Борисов кметицата на селото Гюлай Неджиб Бекир. Трябва да върнем ГЕРБ в управлението на държавата, за да спрат покачването на цените и да овладеят инфлацията, да върнат стабилността, заяви още тя.

"Тук има доста земеделци, спомнете си какво бе земеделието преди да дойде ГЕРБ, преди да ни повярват ЕС и ЕК, преди да повярват на г-н Борисов и да започнат да финансират земеделието, разликата е огромна, добави и тервелският кмет Симеон Симеонов. И заръча всеки от присъстващите да убеди поне още по 5 души да гласуват за ГРБ, за да има партията двама депутата от района.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бе Борисов защо се правиш на неощипана мома? Та ти с алчността и неграмотността си ни вкара в тая яма.
68
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не знам Боко , не знам как, знам аз и всички около мен само, че ти и само ти ни вкарваоше 12 години в тая яма за да имаш шкафчета и частна митница.
67
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
**Ако ти и бандиската ти партия върнете всичко откраднато, то БГ ще просперира....
66
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Безделници некадърници мързеливи пишат каквото и падне
65
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Борисов и борисовчетата трябва да бъдат изчегъртани до корен
64
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За комунистическите рожби, такъв какъвто е Бойко важи едно правило....,,няма срам от хората и страх от Бога."...комунизма учи...няма ли свидетели ..кради.Но и да има, прави се на улав.Ще им отмине.А който не ще , тоягата.Така излязоха такива ,,светила" като Бойко Методиев Борисоф на власт.
63
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С теб се видя до къде стигнахме,ти срама нямаш ли ?
62
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Липсата на морални основи са почва за развращение на народа.Ако сред държавната администрация имаше читави хора не ще биха допуснали толкова големи кражби.Но нали всички са рожби на комунизма, какъвто иде и Бойко , кражбите са безумни.Бойко не би бил дълго на свобода ако не бе това безбожие наследено о комунизма.И не без помощта на наивността на хората.Бойко мошеника намира златна почва за да извърши нечуван погром.Кражбите са повсеместно.Във всички ведомства.Във всеки офис.Крадът като за послед
61
2
 
3
 
! Отговори
анализатор преди 1 година
До: номер 70 "И страхът е подчинение. Заливай със страхове народа. Заплашвай го с другите крадци. Щото ние, гербаджии не сме от тия. Ние не сме комунисти." Нали? Бинго! Точно така е! "Украинците са като скакалци! Ще ни вземат работата, ще ни изядат хляба!""Да не отказваме газ от Русия, щото когато сняг забръска, що ще чиним ний зимъска?""Ще се къпем един път месечно" - Че досега как беше? Кой народ се поздравява със "Честита баня!"?И още тонове други страхове безплатно за народа!!!
60
3
 
6
 
! Отговори
ПЕНСИОНЕР преди 1 година
Борисов управлвяше в спокойни години и вместо да дръпнем напред ни закотви на дъното на ЕС.Даваше по 50 лв. за Великден и се фукаше с това,колко направил за пенсионерите.Не може при такава ситуация в Европа да искаш евтини газ,нефт,петрол и пр.Заиграването му с Путин и т.нар.Балкански поток ни донесе тази беля на главата.Ако спечели ще се оправдава години с правителството на Петков,както го правеше с това на Станишев и Орешарски.Но всички *** (така ги наречеББ) мълчат.Защо ли?
59
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не знам дали не помните.Но със същите лъжи и пропаганда комунистите ни заливаха колко сме били зле заради капиталистите и фашистите Бойко прилага това което е научил.Което е усвоил в партийните школи навремето.Сърах .И страхът е подчинение.Заливай със страхове народа.Заплашвай го с другите крадци .Щото ние , гербаджии не сме от тия.Ние не сме комунисти.Нови сме щото говорим за европейски съюз.За евроатлантизъм.Щом говорим значи сме окей...
58
2
 
2
 
! Отговори
българин преди 1 година
До: номер 63 Така е, абсолютно вярно казваш, и мога да го потвърдя! Наскоро някъде ми попадна една статия за диктаторите.Те взаимно не се понасят, затова не могат да се задържат вечно.Все един надделява над друг. Например - Хитлер и Сталин са сключили пакт за ненападение, но в крайна сметка Хитлер е нападнал СССР. Путин и Лукашенко също се мразят, Лукашенко се е надявал да стане президент на Русия, но не е успял. И разните там азиатски президенти също...
57
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В тази яма сме заради вас, г-н Борисофф.
56
2
 
9
 
! Отговори
цц преди 1 година
Ами прав е 18 години управлява София и 12 години България и е яма. Признава си го
55
0
 
4
 
! Отговори
АЛИЧО преди 1 година
Как ще излезете от ямата, както при нас в турският сериал"Ямата";Ако не си го тледал,гледай го всеки делничен ден от21 часа по ДИЕМА ФЕМИЛИ. ГУСТО Е!
54
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Баце,ти ще спечелиш,ама кво ще правиш като дойде червената армия на границата?
53
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всеки диктатор се обосновава за извращенията си с друг диктатор.Бойко е самовлюбен, авторитарен ,подъл и лъжлив.Но с кого ни плаше.Избира да са комунистите.Как дебнат из под леглото или зад ъгъла.Същото правеха комунистите за да ни пазят от фашистите.А са от един срок дренки.Но комунистите са и най долната прослойка.Включва криминални,измамници,крадци и предатели.Ето един пример с Бойко Методиев бивш доносник Буда.Бил е комунист.Не се учудвам.А сега политик
52
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
що не може да се натискат палци ве админи ли сте, цензура ли сте все тая?....
51
5
 
5
 
! Отговори
българин преди 1 година
Да Борисов, в яма сте! И няма начин да издраскате да излезете оттам! Не и след 2-ри октомври! Скоро и Гешев няма да го има за да ви "пуска въжето" да се изкачите по него нагоре! Там ви е мястото на вас мафиотите, Борисов, долу, в ямата!Скоро бай Ставри ще ви обслужи!
50
2
 
7
 
! Отговори
toti преди 1 година
Админа и Бойко надмина,всички постове ни реже ,щом Бойко влезе в чинията...защоооооли..