Борисов: Гласувах рекетът срещу българите да спре

Светът е война, трябва ясно позициониране, смята той
299
Борисов: Гласувах рекетът срещу българите да спре

Гласувах рекетът срещу българите да спре. Светът е война, трябва ясно позициониране. Много колеги се крият, избягват я, но в следващите месеци това ще е основното. При тази агресия на Путин, фарсът с референдумите, позицията на България трябва да бъде ясна и категорична, заяви Бойко Борисов, след като пусна своята бюлетина в Банкя.

За мен е важно държавата да остане на евроатлантическия курс, така ще ни уважават и руснаците. Те обичат силните, категоричните и ясните. Трябва да сме с белите фигури, както казва Каспаров, каза Борисов.

Важното за нас е разумът да надделее.

Енергетика, еврозона, съдебна реформа, изброи Борисов като основни теми, диверсификация от Газпром.

Вчера видяха всички, казаха благодаря на Борисов, че започна интерконектора, вчера го пуснаха. Ние имаме редкия шанс да сме най-диверсифицираната държава на Балканите, с най-мощната компресора система, добави Борисов.

Надявам се Радев да е взел мерки за това да има честни избори, дано е взел мерки.

Ако политиците продължават да се правят, да се водят от егото си и да не се съобразяват с хората, които са гласували, накрая няма никой да отиде да гласува. Реваншизъм мога да им обещая, че няма да има.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


299
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
158
5
 
29
 
! Отговори
Велики Цитати, Мисли преди 1 година
"Света е война" - Винету, Банкя, лето 2022
157
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гласувал бил против рекета... ми тва значи да гласуваш против ГЕРБ и Бойко Борисов. Така ли направи бе Тикво? А бе Лойко?
156
8
 
36
 
! Отговори
ф преди 1 година
Ех тоя Бойко няма така изззрод!! Трябва да се изследва после от психолозите по света да се види кво е тва чудо..
155
4
 
17
 
! Отговори
Ангелина преди 1 година
До Помислете малко - те не са спирали с това ....Той продължава да е на власт с "индивидите" на два крака навсякъде в институциите и сред мафиотизираните кръгове ,които обслужват "партията"...Те само това знаят и могат....,какво друго да правят?!Имат целият "арсенал" за престъпни действия и убийства от всякакъв характер!Заобиколен е от най- свирепите и кръвожадни хора....!!!
154
4
 
12
 
! Отговори
Ангелина преди 1 година
До Спеца- Неговият рекет е и икономически и не само....."Срам" е част от личностните характеристики на човеците....Той и неговата свита от башибозуци...Невероятно е ,но е факт ,че някои са по- агресивни ,арогантни и безскрупулни от него, сред обслужващите го политико- икономически кръг и хората в институциите и не само...Има толкова недоразумения - олицетворяващи злото от неговата "партия " в НС - в "мъжки и женски образ".....Списъкът е дълъг.....
153
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Рекетьорът искал рекета да свърши.
152
4
 
12
 
! Отговори
Ангелина преди 1 година
До Анонимен под 157....Това с "белия кон" го забравете....Отдавна свърши този филм и повече задкулисието - няма да го повтаря ,на хоризонта са нови "играчи" ,някои от ,които пееха ,че "Нема такава държава".......,но и техният "танц" свърши!
151
6
 
23
 
! Отговори
Спеца преди 1 година
Много интересно , главния политически рекетьор в България , гласувал срещу рекета?Този никога не е имал срам , и когато говори , и когато краде и ....винаги!
150
4
 
12
 
! Отговори
Ангелина преди 1 година
Смехотворно е "рекетьори" да говорят за спирането на рекета!!!Такъв геноцид над обикновените граждани , тормоз и репресии над тях от всякакъв характер ,организиран от варварската машина на ОПГ свързани с "партията" ,защото за мен е групировка от мафиотски тип и за инквизиции дори и при фашизма не са осъществени .... Жалко е за малкото свестни членове и симпатизанти на групировката- не повече от 2%.
149
7
 
17
 
! Отговори
Помислете малко преди 1 година
Изберете ли си този австралопитек .....още от понеделник ще почва да си отмъщава по стар 90-тарски мутренски обичай !!!
148
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Реваншизъм няма да има,не го разбирам,след като държавата е счупена,а отговорните се уставяват ежедневно с доказателства за да има справедливост е наложително да си понесат последствията и прокуратурата да си свърши работата без да ги замита.Да не се повтарят недоразуменията на Костов след хиперинфлацията и финансовата криза от 90- те,когато спечели изборите и на цялата съсъпана държава излезе с Декларация за национално помирение с комунистите. Или сега и Виденов и другите си свиркат.
147
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мили съграждани, и не толкова мили - ,/защото има всякакви хора на различно ниво на възпитание култура грамотсност и ДУХОВНО РАЗВИТИЕ - най-важното!/ГЛАСУВАЙТЕ !За себе си! За държавата в която живеете и сте избрали да се родите кат одуши на Земята в този живот прераждане! Държавата има карма!Гласувайте защото ВИЕ сте тези които творите живота си с вашите мисли и действия!СВЕТЪТ НЯМА НУЖДА ОТ ПРОМЯНА - ХОРАТА ИМАТ ! Казва Великият Учител и Духовен водач ДЪНОВ !ОБИЧАЙТЕ И СЕ ОБИЧАЙТЕ!
146
6
 
16
 
! Отговори
Мухахахахахахахха преди 1 година
Тоя е патологичен лъжец със шизофрения !!! Тоя дето съсипа малкия и среден бизнес , с рекет под най различна форма .... продължава да наглееее и го търпите и не е в затвора заедно с Дянков и Горанов ?!?!?!?! Хайде няаааа нужда ....
145
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз пуснах разписката ми за цената на водата в Бургас, вместо тази от машината.
144
5
 
24
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Тиквуне,не бива рекетьор да говори за рекет.Вкарваш си автогол.Или вече забрави СИК-аджийското си минало.
143
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е как ще спре рекета като ти си този който текетира заедно с некадърните ти обръчи от фирми !
142
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Внимание, бандата на Герб е прегладняла...
141
30
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Баце мачка в момента!Баце се завърна на бял кон!!
140
36
 
6
 
! Отговори
Сър Уилямс преди 1 година
Аз гласувах за Герб! Единствената нормална партия!
139
7
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Накъде ще тръгне ПП след изборите. А бе, като пуснете водата в тоалетната, интересува ли ви на къде тръгва съдържанието от кафявия салон.