Паргов: Едноцифреният резултат на БСП беше предвещан резултат

Няма да се учудя, ако този път се съберем и с ГЕРБ, смята той
3 окт 2022 12:08, Анисия Иванова
26
Паргов: Едноцифреният резултат на БСП беше предвещан резултат
Снимка: БГНЕС

"Едноцифреният резултат, който получи вчера БСП, беше предвещан резултат". Това заяви Калоян Паргов, член на Националния съвет на БСП и председател на учредения наскоро Стратегически институт за национални политики и идеи (СИНПИ).

"За съжаление, проучването, което поръчахме на СИНПИ и което публикувахме на 23 септември, потвърди тази мрачна прогноза. Вчерашният резултат сбъдна нашите страхове, предвещаните мрачни прогнози, които имахме още от лятото и в края на коалиционното управление", каза Паргов в интервю пред БНР.

Още по темата
Не съм искал Стратегическият институт да бъде лош пророк, но това проучване отразява реалността и беше просто предвестник на нещо, за което трябваше да се вземе решение, каза още той.

Паргов припоммни, че изводите са вследствие на дискусия с политолози и социолози за това върху какво би трябвало да се съсредоточи БСП до края на кампанията, за да може, ако е възможно да не се стигне до такъв едноцифрен резултат, който е болезнен за всеки социалист.

Председателят на СИНПИ не изключва БСП да участва в бъдещо управление в коалиция с ГЕРБ: "При сегашното ръководство очевидно всичко е възможно. Както с идеологическия ни опонент "Демократична България“ бяхме в едно управление, няма да се учудя, ако този път не се съберем и с ГЕРБ".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
3
 
2
 
! Отговори
Паргов, преди 1 година
Единствената грешка на Нинова е, че не ви изгони от БСП веднага щом усети, че работите срещу партията. След 2017 год. върху лидерката на БСП се изля толкова помия, че се чудя как Нинова издържа. В тази отровна обстановка, истинско чудо е, че БСП е на крака. Резултата е добър и по всяка вероятност кадри на БСП ще участват в управлението на страната. Единствения шанс БСП да спре остъплението е, да ви пусне в безсрочен отпуск и да изключи всички от соф. организация, които стоят зад тебе.
19
2
 
3
 
! Отговори
Митето на Корни: преди 1 година
НЕ Е ВАЖНА ПАРТИЯТА---а сметката у Банката..!!!
18
1
 
5
 
! Отговори
СМЕХ.... преди 1 година
БСП е с едноцифрено резултат, ама СМЕТКАТА на Корито в банката е "многоцифрова" щото за далаверата по износа на оръжия се плаща якооооо...
17
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БСП , след ИТН , СДС и НДСВ !
16
0
 
6
 
! Отговори
Култура ми Янков преди 1 година
Що бе , БСП са свикнали да слугуват на ДПС -20г. , сега защо да не СЛУГУВАТ и на герб , само и само да сме във властта !
15
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нали в пУлитикатЪ , правила и закони няма , сБирайте сЪ с който искате , важна е ДАЛАВЕРАТА , И ДА СЕ ПРЪСНЕТЕ ОТ ПРЕЯЖДАНЕ , защото депутатът в Бг няма наяждане , повръща и пак лоча !
14
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе другарю Паргов, признайте си, че сте червени мбоклици, стига сукахте, хората ще ви разберат, веме го знаят, а и истината ше ви направи свободни
13
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БСП и герб са едно котило !Я ми кажете какви и от къде са кадрите в герб , и защо САЩ изгониха Баце от премиерското място ?Баце стана слуга на Кремъл и Ердоган , забрави за НАТО и ЕС , а сега казва обратното ..
12
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БСП в момента е с най-некадърните лидери , постоянна ЗАГУБА !
11
1
 
13
 
! Отговори
Брей преди 1 година
Корнела таман да приватизира Кинтекс и откачалките от ИТН разтуриха седянката. Тя затова драпаше за тая власт и беше на всичко готова в името на народа.
10
1
 
17
 
! Отговори
aaa преди 1 година
ГЕРБ не са толкова изпаднали, че да се коалират с БСП. Коалиция с БСП е край за всяка партия.
9
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо да не се съберете с ГЕРБ, лява и дясна ръка на едно и също тяло, като вземете и Копейката и Янев и сте готови...
8
4
 
13
 
! Отговори
..? преди 1 година
...Щели да се съберат с ГЕРБ??? Не бе , то никой не иска да има нещо общо с аас, па камо ли ГЕРБ ? Единствено розовите комунисти Ицко и Танас ви се обясняват в любов!
7
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тая *** от влашките селажзс 3 години разсипа БСП и напълни ИБ и НС на БСП под благосклонния поглед на бивши червени велможи. Впрочем, някои от тях участваха в това мръсно деяние - Медузата от Варна, Свиленски, Вигенин, Симов, лидерите на БСП във Видинската, Врачанската и Монтанската област. В София-град, Пловдив-град и Пловдивска област леля Корни извърши преврат и постави свои хора, във Велико Търново начело на листата постави Я.Божанков.Реално БСП КАТО ЛЯВА ПАРТИЯ ВЕЧЕ Я НЯМА!
6
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А колко да има БСП.Народът иска комунизъм,а БСП е за бизнеса.Какво повече да говорим.И 9% са много!
5
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Паргов, язовира до Извор кога ще престанеш да гониш хората от там.Откъде са парите за арендата. Защо къщата на поливнни систеви ти е като вила.Още ри се ижвивявате като феодали на Радомир.
4
1
 
8
 
! Отговори
Читател преди 1 година
Предателите,хамелеоните в БСП,гъмжат навсякъде като пчели в тесен кошер. "Конюшната"на тази партия,е пълна с троянски коне, на които зопта им идва от гражданите за европейско развитие на България.Когато "крепостта" се "руши" отвътре,а атаките отвън не спират,трудно, да не кажа е невъзможно,"сградата" да остане целокупна.
3
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Даа паднаха БСП лошо в София, за което имаш заслуга! Твоето приятелче потопи БСП във Варна и преляхте гласовете към Възраждане и Янев!
2
3
 
24
 
! Отговори
Joko преди 1 година
Куорнито е стара бран тия. Готова е на всичко, така, че от нея може да се очаква всичко!
1
1
 
4
 
! Отговори
кои преди 1 година
кого използва