Костадинов знаел, че имало решение в посолството на САЩ за кабинет

"Възраждане" с амбиция да преосноват България
172
Костадинов знаел, че имало решение в посолството на САЩ за кабинет
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Няма контакти между ГЕРБ и "Възраждане", коментира  лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов пред БНТ.

Според него има решение в американското посолство за създаване на кабинет с участието на ГЕРБ, ПП, ДПС, "Демократична България" и "Български възход". Той акцентира, че важните теми за българите в момента са цените на ток, газ, храни, както и дали България ще се намеси във войната в Украйна. По думите му конфликтът ще се разгори още.

"Възраждане" ще работи за запазване на българския лев, като за целта ще настояват за референдум по темата. Костадин Костадинов каза, че имат амбицията да преосноват и да управляват България.

Той коментира, че дори посланиците на Русия и на Беларус да бъдат поканени, те няма да присъстват на откриването на 48-ото Народно събрание. По думите му вече седмица се занимава обществото с тази тема, като това е "тотална инфантилизация и дебилизация на българската политика".

“На този фон държавата умира“, каза Костадинов и даде пример с демографската криза - намаляващото и застаряващ. Бюджетът на държавата се пука по шевовете, каза още лидерът на "Възраждане".

Огромна част от обществото реагира така - отдавна трябваше да се направи това. Това коментира Костадинов по повод това, че на пресконференция след изборите заяви, че не желае да говори пред журналисти от "Дневник", "Капитал", КлубZ, Медиапул и др.

По думите му при следваща възможност ще призове отново журналистите от тези медии да напуснат, защото няма как да стоят на една маса с хора, които по думите му прокарват чужди интереси. На призив на водещия Георги Любенов да се извини, Костадинов отказа да го направи и допълни, че приема тези медии като свои опоненти от американското посолство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Още по темата: костадин костадинов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
13
 
12
 
! Отговори
Баби преди 1 година
До 130 и 132 Много сте прави хора !Точно така е....Тоя ще ни завре на Путин в ръцете и ще ни направи република на СССРПази боже !!!
131
4
 
12
 
! Отговори
Аха преди 1 година
Е как ги знае тия неща, да не е американски агент ?!
130
20
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И ти си крадец и мошеник на дребно , като героят на който те кръсти народа! Дребно човече с големи амбиции !
129
21
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как може да има такива *** ?Ама то и електората им е такъв, затова че никой не ги иска виновно е американското посолство.
128
29
 
23
 
! Отговори
НИКОГДА, КОСТЯ! преди 1 година
ИСКАШ да ни ЗАДЪЛЖИШ да обичаме ПУТИН.Това сме го живяли 1944-1990.НИКОГДА!!!
127
31
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Алооо, журналистите, престанете на този да му взимате интервюта ! Той ви унижи , а вие тичате след него , като разгонени тийнейджърки! Оставете го сам да ви се моли да му дадете изява !
126
32
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добре, а сега да каже , какво му е наредила Митрофанова! И този искал да управлява сам! Господ да ни пази! Ще връчи цялата ни държава на руските фашисти!
125
24
 
14
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Журналята от днес.бг са единствените д.е.т.о дават поле за изява на копейкин...за дребни копейки
124
26
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Копейкин и компания по цял ден седят по форумите да си цъкат плюсове на коментарите и прескачат до руското посолство да се отчитат. На думи е голяма работа. На дела гола вода
123
27
 
35
 
! Отговори
Украинка преди 1 година
Мисля, че само той мисли за България
122
29
 
23
 
! Отговори
АЗОВ преди 1 година
Копейката е дребна монетка....
121
29
 
25
 
! Отговори
Руска подлога преди 1 година
Е този варненски ром !!!
120
38
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сеячите на войни се намират в Кремъл! Този също е финансиран от там, за да сее съмнение в западно- европейската ориентация на България сред народа! И да го откаже от принадлежността му към ЕС и Нато.
119
26
 
17
 
! Отговори
Воайорче преди 1 година
Искам руска тройка !Захарова, Копейкин и Митрофанка !
118
25
 
9
 
! Отговори
пернишки винкел преди 1 година
костя е получил информацията от гуглето или от рашкОФ :) абе верно , къде е рашкОФ ?
117
14
 
46
 
! Отговори
НЯКОЙ преди 1 година
Голяма част от думите на Костадинов са истина. Няма да е чудно ако след още два-три избора партията да е на второ или трето място.
116
16
 
51
 
! Отговори
аз преди 1 година
Вън американците от българия това са сеячи на войни да си ходят в щатите и там да воюват колкото искат а с тях да отидат и нашите евро джендърски политици
115
9
 
44
 
! Отговори
Z преди 1 година
Евроатлантиците се страхуват от истината. Страх ще ги затресе и ако тези 60 процента които не гласуваха излезнат и отидат до урните, тогава ще се види колко са жалки и безсилни и страхливи. Хораааа, гласуваите партиите разчитат на вашето мълчание, страх ги е че ако излезете да гласувате няма да могат да се самоизбират с калинките назначени в администрациите.
114
12
 
42
 
! Отговори
АтлантикРадиоточка преди 1 година
Някои евроатлантици маи започват много даде страхуват от Константинов :) точно така трябва да бъде а атлантическите т-роловете им откачат :)
113
5
 
44
 
! Отговори
Бед нюз преди 1 година
До"НАТО"ще те пази НАТО ама друг път,нали знаеш при една война кой ще е на предна линия в окопите-американските рейнджъри или българските завалии?До последния българин,като в Украйна.