Нейнски вижда само един ход - създаването на евроатлантическо мнозинство

Трудно обаче се говори за коалиция между тези партии
7 май 2023 10:47, Нели Христова
120
Нейнски вижда само един ход - създаването на евроатлантическо мнозинство
Снимка: БГНЕС

"Като човек, който дълги години се занимава с политика, и съм убеден европеец, за мен има само един избор - това е създаването на евроатлантическо мнозинство. Няма друго мнозинство, което да е в състояние да разреши проблемите на България", бившият външен министър Надежда Нейнски пред bTV.

България може да разреши проблемите си само като използва инструментариума на Европейския съюз и НАТО, смята още тя. Според нея, евроатлантическото мнозинство единственото, което ще разреши проблема с реформата в съдебната власт, което ще проблемите за усвояване на средствата по плана за възстановяване и развитие, което ще даде възможност България да влезе в Шенген и в Еврозоната.

"Евроатлантическо мнозинство са партиите, които гласуваха за подкрепата за Украйна, по даването на оръжие за Украйна, по Македония се очерта едно мнозинство", каза тя. Трудно обаче може да се говори за възможна коалиция между тези партии.

"Взрив, който и да го е поръчал в една държава членка на Европейския съюз и на НАТО, в който е замесено името на главния прокурор на държавата, във всички случаи буди огромно безпокойство", смята тя. Според нея, най-важно е да се стигне до истината. "Обществото трябва да е изключително бдително в това да се разбере каква точно е истината около този взрив".

Не може такъв случай да става в държава членка на Европейски съюз и НАТО, заяви още тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
2
 
! Отговори
пишещ с къси букви преди 1 година
Бре , Надето кога успя да поумнее , че и мозък да ръси ?!
63
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Алия Ошо ми е по-интересно!
62
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да стане.. ама "евроатлантикът" Борисов не иска да подкрепи евроатлантическата партия и програма!
61
2
 
0
 
! Отговори
до Нервирания преди 1 година
Грешка пояснявам::::Най-ЮЖНОТО разклонение са семитите.......писал си глупости та и аз написах глупост
60
4
 
2
 
! Отговори
до Нервирания преди 1 година
Виж сега......следвал съм Археология което е НАУКА..........Историята също се води Наука.......Вие не сте виновни че не ги разбирате нещата а вероятно имате професия която разбирате много по-добре от мене.............Само ще Ви кажа че Научно Няма Абсолютно Никакви Семити а Евреи,Арабия са част от общата Бялата раса само че най-важното разклонение................Лъжливият Семитски етнос е въведен от Стария Завет във БИБЛИЯТА векове смятана за Единствения учебник по История а и други нямало
59
0
 
3
 
! Отговори
До Кир Корени преди 1 година
Разбирам, казваш, че сме евреи и територията ни следователно принадлежи на евреите. "Възрожденците" пък пишат в учебника си, че сме тюрко-татари. Интересно ми е как успявате да се изкарате и "патриоти" отгоре на всичко и как се намират *** да ви вярват. Балканската Хаплогупа"I" не е семитска, набий си го в главата. Това е първото европейско ДНК ! В Азия почти не се среща.
58
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Оср..а СДС-то и ся ко! Муха винарка.
57
3
 
1
 
! Отговори
Кир Корени преди 1 година
Първият Българин и Първият Ционист КИР ВЕЛИКИ по недоказани слухове създал Юдеизма воден от персийски завоевателен империализъм а не семитите или евреите........Слухове приписват на Кир Велики и сделка с Индия от която произлезла друга умишлена фалшификация:"арийците"
56
0
 
1
 
! Отговори
До Датировка има преди 1 година
Каквито имена да цитираш, факт е, че нито пресите нито българите са семити! Днес всички нации са смесени, включително и в България, след толкова инвазии има семитско днк, в Иран също, понеже са се смесили с арабите(семити) но фактите са факти: Балканското т.е. Българското оригинално днк не е семитско. Не е и тюркско нито татарско, както си мислят тези от "възраждането". Европейско е. Иначе, в Персия Е имало Ариана. В Северна Индия е имало Балхар.
55
0
 
2
 
! Отговори
Датировка има преди 1 година
Ариана е била държава в Индия която по-късно става Източна част от Персийската империя..............ШУМЕР е Първата бяла цивилизация а втората е късната "Мохенджо даро" подражатели на Шумерите в днешен Афганистан и Пакистан които още по-късно мигрират на Юг в Индия и там създават вече тая Ариана
54
1
 
3
 
! Отговори
Дирене на Жабата преди 1 година
До Пепко---------Лузърска Аутсайдера Германия е горяща в небето жаба наречена Дирижабъл и прочие...............Успешната напредничава Германия не е Аналена Бербок а Морското техническо чудо ЛАЙНЕРИТЕ
53
2
 
3
 
! Отговори
До Мадуро Българин? преди 1 година
На територията на Иран е имало държава Ариана, после Персия така, че семити не е имало. Нито персите нито българите са семити.
52
3
 
11
 
! Отговори
Пепко преди 1 година
Ква е тая жаба?
51
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Човек колкото повече одъртява толкова оглупява . А някои като Надка винаги са били първични алчни негодни.
50
1
 
14
 
! Отговори
Тя била... преди 1 година
Европеец ?! А ние какви сме ? Африканци ! Иска да каже че ГЕРБ Трябвало да се коалират с Пляк Пляк и Де е Бе ! Интересно в качеството на каква се явява Хубавото (вече не) Наде. А аа..да. Така са и наредили от Козяк. Нали трябва да си заработи тлъстите грантове от Атлантическия Пъб. И тя душа носи. Също като Мони Паси Ивко Инджев и всички останали от Атлантическия Пъб Америка срещу България Хелзинският комисиарат и други подобни нищоправци лапащи грантове от Козяк.
49
0
 
12
 
! Отговори
- преди 1 година
Като чуя бг селянията чеснова да говори за евроатлантическо ми се повръща .
48
2
 
1
 
! Отговори
Мадуро Българин? преди 1 година
Венецуела е открита от БЪЛГАРИН на служба в Испанската Морска Флота.....факт.......В Испания е била столицата на картагенският семит Ханибал........В испаноговорящите две Америки има много градчета,села и т.н. със семитската дума "Картаген"...........Незнайно как и защо МАДРИД е нашата МАДАРА на която е изобразен семитът от 374 година ЗИЕЗИ родоначалник на БЪЛГАРИТЕ прякор на Първият Ционист КИР ВЕЛИКИ изкопиран пълен дубликат на мадарската скала от СКАЛА в ИРАН с изобразен КИР ВЕЛИКИ
47
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Създаване на евпоатлантическо правителство, но без ПП. Борисов трябва да покани всички партии, без ПП. Такава е ситуацията в България, след хаоса който създаде ПП. Шарлатаните начело с Киро просто, са се залепили за последния си спасителен пояс патерицата ДБ, защото губят рейтинг и шанс, да упражняват отново, цялата власт в страната, докато я досъсипят.
46
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Наде , търсят шивачки и прислужници по морето с евроатлантически заплати . Защо не си там ?
45
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Фашистка бабичка, заклет национален предател