Карадайъ: Свидетели сме на тотален разпад на държавата

За него е задължително да има правителство
Обновена: 31 май 2023 09:04 | 31 май 2023 09:03, Нели Христова
46
Карадайъ: Свидетели сме на тотален разпад на държавата
Снимка: БГНЕС

Свидетели сме на тотален разпад на държавата. Всяка една от трите власти - законодателна, изпълнителна, съдебна, има своите проблеми, и то не от днес. И в един момент в тази ситуация вече наблюдаваме война между институциите и различните власти.

Тук в тази ситуация от политическа гледна точка и целесъобразност може да има различни решения, но юридическата страна на нещата си има своите компетентни органи. В момент на война между институциите кой, как и по какъв начин, до каква степен може да оцени правотата на различни институции и органи? И в една ситуация една от властите дори може и да е права, но в тази ситуация как изглежда войната между различните власти?

Това каза лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ в кулоарите на НС, предаде БГНЕС.

Формулата за излизане е първо да пресечем деинституционализацията на държавата. Да има правителство е задължително! От кого? - от Рамбовци? Които пак чрез вас, медиите, разбрахме, че почерпени взимат решение за саморазправа с опозицията, от Рамбовци, които на свои партийни заседания не се занимават с проблемите на хората и държавата, не търсят изход от кризите, а се занимават как да натикат и заличат своите опоненти. От Рамбовци, които не се интересуват от институциите и органите на държавата, а самите те правят и кроят планове как да разрушават дори и службите за сигурност на държавата, за да ги превърнат в партийно политически инструмент, и вие се правите, че за вас нищо не се случва и тези хора трябва да ги овластите? Не мисля, че такъв тип хора трябва да бъдат овластени, коментира още Карадайъ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
1
 
! Отговори
Божееее преди 11 месеца
мали преди София с барикади и коктели,с камъне и дърве,що не,тея се гаврят с животите ни агите от 30 г.имат ни за робе като през турско
34
1
 
1
 
! Отговори
ББ преди 11 месеца
невинният ага,роба,на роба на кгб доган...агента на дс...сок/п/ола ни убеждава,че няма България,мъртви сме и само путин и агента му създал мафията,нареждал убийств ако им дадем власт,ще ни "спасят",иначе ще нахлуят ордите им докарани с автобуси на пеевски в Парламента на Българите!уау,има ли живи Българи???ако има посрещнете ордите на руският роб подобаващо,ако няма...Бог да прости...Българите продали се на...агите!!!САЩ и ЕС...не спете,кгб готви нов пожар,през агенти на кгб като доган!
33
1
 
1
 
! Отговори
Неисторик преди 11 месеца
Карадайъ се опитва да стреля надалеч.Следеващи избори/т.е. Герб и ПП+ конфронтирани/... същата история с малки но съществени за ДПС нюанси.Герб - водещи,ПП+ - 7 до 10 пункта под Герб.Махаме крайностите на Възраждане.Както и да го смятаме правителство без ДПС е изключително малко вероятно.
32
0
 
0
 
! Отговори
Недоразбрал преди 11 месеца
За което май и вие доста се потрудихте ефендим?!
31
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
агентурата на дс се активира смятат че държавата това са те.
30
2
 
2
 
! Отговори
Я па тоя преди 11 месеца
Ама е прав.. Тия направят ли правителство, тоталния разпад е в кърпа вързан. Ще ни вкарат във войната и ще избягат по островите, а тук ще настъпи глад, смрад и мизерия
29
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Защо тогава се напинят да правят правителство.
28
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
ГЕРБ ядосаха Сарайте със съдебна реформа и веднага обвиненията на Бат Бойко са вече факт. Просто е мега зле, контролния орган на държавата, да е в ръцете на една етническа партия.
27
0
 
3
 
! Отговори
ОРЕШАРСКИ 2 преди 11 месеца
ДПС С РАДЕВ ЛИ ШЕ ПРААТ УЙДУРМА..??
26
3
 
4
 
! Отговори
Фанфанлалето преди 11 месеца
Турската лира пък днес е 0,09 лева ! Това се казва държавност !!!
25
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
33 г. на лъжи, кражби и подигравки с народа. Децата на най-големите измамници станаха "политици" и "бизнесмени" ама това се вижда и помни. Сега до нас е война и има опасност това да стане по-сериозно. Говори се, че сме щели да набираме хора от запаса за да пазели Бг. *** вие луди ли сте, кой му пука вече за Бг след всичката тая г.ну.с. Дайте оръжията и да ви приключваме всичките в годините.
24
2
 
2
 
! Отговори
Милионер преди 11 месеца
Тези като този от снимката си мислят, че са свидетели. Аз пък си мислех, че са депутати. Сигурно съм прав, те са свидетели на разпада на държавата, в чиято изпълнителна власт са. Какво се случва с Конституцията на Турция ? Тази на Българията ни е приета от ВНС. )естита 2023 г. с бйджета им за миналата. А пък, тя е просто 2022.
23
4
 
6
 
! Отговори
Обединени преди 11 месеца
ДПС и Възраждане, БСП и Радев...под зоркия поглед на мутрофанова....НАПРЕД
22
3
 
5
 
! Отговори
Доган преди 11 месеца
Само образът ми от фирми пази България и ако се разкъса този обръч от ново правителство, откъде пари за избори и яхти и къщи за тъщи? Мене гледайте,аз държа властта и давам парите. Нещо да се е променило?
21
2
 
6
 
! Отговори
уха преди 11 месеца
Щом карайдъто мрънка значи всичко е точно
20
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Разпада е следствие на три десетилетия управление. Тия които я съсипаха, сега много силно атакуват единствената партия готова на реформи. Народът се подава на пропагандата и пак ще му излезе много скъпо.
19
0
 
3
 
! Отговори
МИ ХУБУУ преди 11 месеца
До СТАЛИН СЕ ЗАВРЪЩА И после?
18
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Надявам се да го закрият това съветско шпионско изделие - противоконституционната "партия ДПС" . Половината й депутати ще преминат по другите партии, където е мястото на нашите турски сънародници, а другата половина като Доган, Пеевски, Цонев, Хамид - отиват в затвора за практики на национално предстелство и кражби
17
2
 
12
 
! Отговори
Черноризец Хлабав преди 11 месеца
Ни лук ял, ни мирисал е положението за тоя господин. И той и феодалната организация, на която се прави на шеф (щото истинският го знаем кой е) трябва да бъдат вкарани в затвора.
16
0
 
2
 
! Отговори
дфр преди 11 месеца
Доста се обединиха силите на СС