Бойко Борисов: С тази сглобка нищо не може да се планира дълго време

Обновена: 10 окт 2023 19:48 | 10 окт 2023 19:44, Нели Христова
84
Бойко Борисов: С тази сглобка нищо не може да се планира дълго време
Снимка: БГНЕС

С тази сглобка нищо не може да се планира дълго време. При ротацията ще прегледаме все-ки министър как е работил и тези, които са по-слаби ще се сменят. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде БГНЕС.

Борисов предупреди за опасността на местно ниво да се повтори варианта със сглобката. Според него единственият шанс за стабилност в редица сектори е ГЕРБ да имат силна местна власт по места. „Благодарение на стабилната места власт успяхме да запазим България през годините“, посочи той.

Единственото, което ще расте е външният дълг, предупреди още Борисов. Той отбеляза, че БВП е намалял много, чуждестранните инвестиции са спаднали драстично през последните 2-3 години, откакто не е премиер.

„След като допуснахте такива да станат първа политическа сила, сега ще си траем. През 2017 г. инфлацията беше 0,7% при лошия Бойко, сега при готините е 7%.“, заяви Борисов и припомни, че страната си е поставила цел да има инфлация под 3%, за да влезе в еврозоната.

Лидерът на ГЕРБ също така предупреди, че авансовите пари по ПВУ вече са изхарчени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
4
 
10
 
! Отговори
Радослав преди 7 месеца
Явно Боко се надяваше на дете от Кирчо, но интимната сглобка няма да продължи достатъчно дълго за да може семейство Сглобкови да се сдобият с така желаното отроче.
40
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
този чичак трябва да се скрие в дън земя,от 2005г пие соса на народа и се прави на вода ненапита,ако знае какво го чака в ада и поколението му
39
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ами разтуряйте я. Или ПОСОЛСТВОТО не дава, м?
38
6
 
1
 
! Отговори
Public enemies преди 7 месеца
Пропуска само факта че войната на Путин срина в максимална степен икономиката на страната и затова инфлацията е 7 % иначе с по-малко корупция Кирил и Асен биха постигнали повече.
37
4
 
16
 
! Отговори
българина преди 7 месеца
ами напусни я, лицемер нещастен драги българи вие си го избрахте!!! само плюе тоя интригант, като змия убива всичко около себе си, предател и убиец
36
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
След като допуснахте такива да станат първа политическа сила, сега ще си траем. През 2017 г. инфлацията беше 0,7% при лошия Бойко, сега при готините е 7%., заяви Борисов=========Ами оттегли подкрепата на ГЕРБ за правителството, какво чакаш?
35
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Тоя говори така сякаш не е съучастник в сглобката и сякаш от него не зависи дали тези които плюе ще продължат да съсипват държавата.
34
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ами ти я нарави.Обвинявай себе си,ама знаеш,че сам няма да управлявяш.А сега все пак си под магнитско прикритие.
33
0
 
7
 
! Отговори
Радослав преди 7 месеца
До 42: не ги смени, а просто премести на друго удобно кресло. Живият пример е Лилянчето Свинеткова. Даже цяло министерството за нея създаде и понеже се издъни навсякъде затова накрая я скри в Европарламента където да си кътка до пенсия. Да си жертва на такава смяна мечтае всеки данъкоплатец в България! Наказание, та дрънка.
32
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
"След като допуснахте такива да станат първа политическа сила, сега ще си траем. През 2017 г. инфлацията беше 0,7% при лошия Бойко, сега при готините е 7%., заяви Борисов"---------------Ами в момента ти крепиш "готините" на власт бе, мозък!
31
2
 
9
 
! Отговори
Радослав преди 7 месеца
Нека си кажем истината в очите: Боко от толкова време не го е чуквал по тиквата европейски лидер или папа, че мухата която минава за мозък при него е заспала дълбок сън и затова пръска тъпизми с тонажа. Боко има крещяща нужда някой да почука кухата му кратунка, че да се събуди мухата и да стане обичайното си "Аз"!
30
4
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 7 месеца
ЗА СВЕДЕНИЕ: бойко смени 19 министъра, като неадекватни - никой досега не го е правил!....жалко че сега е за бандитска украйна, не съм го очаквал!
29
1
 
7
 
! Отговори
анализатор преди 7 месеца
Ако тиквун беше милиционер,щеше да интелигент,а е *** ***-пожарникар.
28
0
 
9
 
! Отговори
мак преди 7 месеца
Помните ли, как е "сменял" слабите или сгафилите. И да не сравнява неговото управление и сегашното, защото времената и обстановка по света и у нас бяха съвсееем различни. сме.шник гран.домански.
27
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
В Израел е практика да арестуват и да вкарват в затвора БЕЗ съд и присъда за неопределено време (наследство от британските методи), също : лицата над 14 години се съдят като възрастни, а възрастта се зачита от времето на произнасяне на присъдата, което значи, че вкарвайки в затвора някой 12-годишен, му издават присъда , като навърши 14 и присъдата е като за пълнолетен. В израелските затвори има огромно количество деца. Заради интифадата (съпротивата чрез деца, хвърлящи камъни).
26
3
 
9
 
! Отговори
Христо Христов преди 7 месеца
Тиквата е велик! Непостижимо за неграмотните про'с'таци дет 12 години го избираха, пък сега го плюят по форумите.
25
1
 
6
 
! Отговори
До 35 преди 7 месеца
От ***, до по-*** си човече! Две нормални изречения не можеш да напишеш!
24
2
 
4
 
! Отговори
Христо Христов преди 7 месеца
Милиционер от Симеоново си е класа... недостижима за pъфлек c "диплома" за MBA от харвард. Факт.
23
1
 
9
 
! Отговори
ЕмитерБазовКолекторв преди 7 месеца
На този тактиката му още от първия ден как влезе властта е да мрънка и да се оплаква. А тези които главуваха за него пък забравиха за гешефтите му от времето на протестите, как държеше кокала без да го пуска. Същи путин.
22
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Махай се Боко откак дойде нафтата поскъпна с повече от лев.