"Възраждане" се регистрира за вота, кани се за победа

Според Петър Петров подкрепата за партията расте
Обновена: 19 апр 2024 12:49 | 19 апр 2024 12:49, Красимир Ангелов
166

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Възраждане" се регистрира в Централната избирателна комисия (ЦИК) за участие в изборите "две в едно" – предсрочни парламентарни и за членове на Европейския парламент (ЕП). Както е известно, изборите са на 9 юни.

"Възраждане" тръгва за победа на парламентарните избори, в случая и за победа на изборите за ЕП, каза Петър Петров от "Възраждане".

Според него подкрепата за партията расте. Следваме нашите идеи, така че разчитаме най-накрая българският избирател да ни даде своето доверие и да сме първа политическа сила в България, посочи още той. Д По думите му целите, които ще бъдат заявени и в двете паралелни предизборни кампании, също ще бъдат изпълнени.

На въпрос за отказа на зам.-председателя на ГЕРБ Даниел Митов да бъде служебен министър на външните работи, Петров коментира:

"Въпросът би трябвало да бъде как виждаме този казус в правителството на ГЕРБ със следващия кандидат на ГЕРБ“. Просто очакваме кой ще е следващият кандидат на ГЕРБ, който да заеме поста външен министър, защото дори на малките деца стана ясно, че това правителство не е служебно, а партиен кабинет и именно заради това сме внесли вот на недоверие към него", заяви още той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от Избори 2024
Заявления за гласуване извън страната се приемат до 14 май
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
а у еуропарламентя ке влазат ли ??? уж протиффф пък се напинят !!!
68
7
 
3
 
! Отговори
Радньо преди 3 седмици
Брей тук пълно с колхозници :)))) колкото спечелиха кметските избори, толкова и сега ще спечелят. ***, вашия фюрер ще последва бялата златка, но това предполагам няма да ви отчая и ще се прехвърлите при друг измамник. Така е устроена избирателната система айде гольовци до следващите избори. Хахахаха
67
8
 
6
 
! Отговори
Радньо преди 3 седмици
Да не забравяме, че изключиха и едни от най-важните си хора, като Дренчев, Русчев и Арангелов. Тези хора имат доста избиратели, както и Киро сводника и полковник Марков ще завлекат още и Костя ще е в изходна позиция. Волгин като разбере за какъв фюрер става въпрос само ще избяга хахахахах
66
8
 
8
 
! Отговори
Надя преди 3 седмици
Какво ни давате тоя албум на едни мошеници бе?! Или ви е страх от Ludia Копейкин който си фантазира,че света се върти около него и всички погледи трябва да са съсредоточени в него и партията му ? Нагъл неубуздан тип
65
1
 
7
 
! Отговори
Може, преди 3 седмици
Ако изборите са в Борован.
64
11
 
9
 
! Отговори
Радньо преди 3 седмици
Костя Копейкин е руски агент, крие се в парламента. Сега да обясня на клетия електорат...драги *** нема да сте първа политическа сила, защото Костя Копейкин не иска да управлява Той иска да взима облаги и субсидии без да му се налага да работи. Замислете се, това са ваксинирани антиваксари и хора които си държат спестяванията в евро. Така че толкова струват тия *** с ***:)))))))
63
0
 
5
 
! Отговори
хахаха преди 3 седмици
и тия като бсп отиват за победа на избори и се не могат да спечелят :)
62
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
А нещо за погасения дълг на Копейката. От къде е набарал мангизите?
61
5
 
8
 
! Отговори
Кой възроди Фашизма преди 3 седмици
1 - Ами не са дори сглобкаджиите, това си иде от брюксел. 2) комунистическо-фашистка е ТЕРБ, това им е генезиса. питай Бате Бойко, той ще те светне. 3) анти-християнска недемократична партия е тука си описал ППДБ и ДПС. 4) Колкото до антисемитска пария това са само тия от БОЕЦ близки съюзници на ППДБ.
60
2
 
5
 
! Отговори
Сега преди 3 седмици
Тия надрусани ли тръгват към ЦИК че говорят глупости
59
7
 
6
 
! Отговори
Хасан Генов преди 3 седмици
Костаки стягай куфарите и се махай аналогов колхозник :)))
58
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Колко кмета излъчиха Разграждане на последните местни избори? Ха познайте. Един кмет. Да да, един кмет в едно пусто село с 50 жители.. Щели да ми спечелят избори. Хахахахахаха.
57
15
 
7
 
! Отговори
Възраждат фашизма преди 3 седмици
Тази комунистическо-фашистка проруска антисемитска анти-християнска недемократична партия трябва да се нарича "***" да получават комунистически заплати и фашистко-сталински репресии и заедно с др. антибългарски партии обслужващи чужди или частни интереси като про-палестински протурска етническа партия ДПС да не се допускани в парламента като опасни не само за просперитета, сигурността, независимостта, демокрацията, но и за оцеляване на бг изчезващ народ т.к.националиеъите вършат геноцид
56
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Копейката обясни ли как така набързо е погасил дълг от 320 хил евро за къщата? Само знаем че заема е бил от руската ДСК... И заема за милионната къща на Ваня Григорова е от руската ДСК. Много съвпадения нещо..
55
3
 
6
 
! Отговори
Емигрант преди 3 седмици
Значи отричате, че сте НЕинтелигентен народ ? А защо тогава 35 години затъвате и избирате измамници и шарлатани да ви управляват ? Защо болшинството е чалгарска sган загърбила българският фолклор ? Защо разрешавате да ви манипулират и контролират разумът /който явно не е на човешко ниво / медии и разни социолози и политолози ? Защо тук сте "герои" но ви няма на площада за да докажете достойнство ? Защо да изписвам българия с главна буква след като това не е държава с единен и достоен народ ?
54
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Щом мафиоти печелят а карикатурите не, значи смятай колко са зле. Хахахахахаха.
53
0
 
2
 
! Отговори
Сега преди 3 седмици
Що хабите мастилото ве момчета няма смисъл
52
0
 
0
 
! Отговори
Сега едни въпроси преди 3 седмици
Дадох ти отговор ама правоверните от ДНЕСцензурата изтриха отговора.... хахаххахха
51
1
 
4
 
! Отговори
Копейкин : преди 3 седмици
"В София сме на балотаж'".Пък бяха пети.Не са добри в прогнозите.
50
2
 
4
 
! Отговори
51 преди 3 седмици
Досега не съм видял карикатури да спечелят избори... Аз пък видях мафиоти, крадци и лъжци да спечелят избори и то без почивка 35 годин. хахахаххаха