Румен Христов ще води листата на ГЕРБ - СДС в Монтана

Велизар Енчев води листата на "БСП за България" там
3 май 2024 21:42, Анисия Иванова
33
Румен Христов ще води листата на ГЕРБ - СДС в Монтана
Снимка: БГНЕС

ГЕРБ – СДС обяви водачът на листата за предстоящите извънредни парламентарни избори в област Монтана. Това е лидерът на СДС Румен Христов. ДПС и „Продължаваме промяната – Демократична България“ все още не са съобщили официално водачите си.

Лидерът на СДС Румен Христов ще е първи в листата на коалиция ГЕРБ - СДС за 12-ти многомандатен избирателен район Монтана. Новината потвърдиха днес официално от националното ръководство на ГЕРБ.  На изборите преди година Христов бе първи в 23-ти МИР София.

От предизборния щаб на партията на Бойко Борисов в Монтана все още не са обявили хората след Румен Христов, съобщи БНР. Точният списък ще стане ясен в понеделник след обяд, когато ще бъдат подадени документи за регистрация в РИК - Монтана.

Досега единствено коалиция "БСП за България" обяви, че водач на нейната листа в областта е Велизар Енчев.

От ДПС и "Продължаваме промяната – Демократична България" все още не са официално съобщили водачите за листите си за народни представители от област Монтана за следващия парламент на страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от Избори 2024
Експерт: Няма да има неоторизирано изтичане на данни на 9 юни
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
4
 
! Отговори
Боко Пеевски преди 1 седмица
Ако ГЕРБ ДПС ИТН дъното управляват България пак нямаше да има пари за нищо друго освен чували пари от магистралите тунелите обществени поръчки и търгове и конкурси и границата с Турция
26
2
 
5
 
! Отговори
ПП + БСП =РОДНИНИ преди 1 седмица
СИЛНО МРАЗЯТ СДС И ГЕРБ....... ЗНАЕМ ЗАЩО....
25
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До бокократуната Ами то е достатъчно и Мутропитекът да ни " управлява " в интерес на евроатлантизма , ДПС е банус с затриването ни . Българинът така и не разбра , че въпросите с държавата по един или друг начин в момента е наложително да вземе в свои ръце , иначе край с него , приключен е .
24
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Заради такива като този хората мразят политиците. Осигурил си е хартийка с името сдс и доживот депутат, въпреки че има общо със сдс колкото ром с класическа музика. Поне да правеше нещо, а единственото което прави е да си взема заплатата.
23
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ще имва купени братовчедски гласове , измами иглупаци гласували за тех
22
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тоя би имал успех само у Горно Нанадолнище при условие , че наеме кръчмата и черпи на поразия .
21
0
 
9
 
! Отговори
Василев преди 1 седмица
Какво СДС има в България? Един файтон хора.И те като БСП се разцепиха на малки формации.Абе всичките са един дол дренки.
20
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Такива хора ни трябват *** и Послушковци
19
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Този с патериците може за нищо да не става но иска само да е на хорото
18
0
 
11
 
! Отговори
Ха-ха преди 1 седмица
Какво СДС бре ей? Някогашното СДС, което пълнеше улици, площади и булеварди из цялата страна отдавна го няма! С идването на чичо ви Ваньо, СДС-то престана да съществува, а хората разбраха, че са повярвали в една голяма лъжа и измама! А този сегашният Христов, с тая файтон групичка имитация на партия, ако не са придатък на ГЕРБ, са аут от политическата сцената!
17
1
 
11
 
! Отговори
--+ преди 2 седмици
Пенсионер ли е няма работа в парламента.От времето на Жельо Желев се мотаят из парламентарната ясла.Нищо не правещи пиявици ще получават пенсия,заплата и още бонуси ,а българския пенсионер с 40г стаж 530лв.Айде стига .
16
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тоз у.рунгел и Гнома са 2-*** дърти комунисти от русенските села :)))
15
0
 
2
 
! Отговори
Ангелина преди 2 седмици
А,"Баба Цоцолана" ,си приготвя "багажа" с с другия рецидивист и компания от ДЧДСОПИГ за специализираното заведение със строг режим. Важното е ,че не се сменя "профила" - личностен ,за да е в синхрон със себеподобните избиратели.
14
0
 
15
 
! Отговори
Помнещ преди 2 седмици
Това повече,дето са един файтон кариеристи,за какво СДС говори още? СДС умря от години! -:) Тоя що не го помня??
13
0
 
15
 
! Отговори
Смях преди 2 седмици
Този с един автобус избиратели ако не беше Боко да го мъкне на гърба си.
12
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
В Монтана ли са най-големите балъци?
11
3
 
12
 
! Отговори
Алекс преди 2 седмици
Румен доста е понижен.От столицата в един от най-западналите градове в България.
10
1
 
12
 
! Отговори
Ром"с преди 2 седмици
Хм,интересно а таз Моната и Монтанска окръжие няма ли достойни местни кадри ,че привличат от Стара-Загорско ,от София ...те ще мислят ли да направят нещо за региона и града-ами не .Монтанчини не гласувайте за тез проходимци от една партия в друга партия ..от едни редове в НС в други редове ..само и само да са вътре в "далаверата".Жалко за народа,но видимо си заслужават и управниците.
9
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
да се пусне по искъро и да оди у дунаво
8
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
А според мен ЦИК изобщо не трябва да допуска такива мимикрии. Днеска съм отделна партия утре съм в герб, пък може и да не съм, тука има, тука няма, а вдругиден сглобка и врътка. Това чудо е абсолютно незаконно както ппдб и дб съставени от 5 други файтона-фантома буквално създадени от нпота финансирани отвън. И това всичкото накрая става точна една фашистка партия. В един момент хората ще ви избият ве. Всичките цикове и "слобкаджии"