Руски войски не се сражават в Украйна, твърди Лавров

Според него такива твърдения са спекулации
109
Руски войски не се сражават в Украйна, твърди Лавров
Сергей Лавров. Снимка: Ройтерс

Като спекулации определи твърденията, че руски войски се сражават в Източна Украйна, руският външен министър Сергей Лавров.

Още по темата
"Различни спекулации чуваме не за пръв път, обаче нито веднъж не са ни представили факти", заяви на пресконференция Лавров, цитиран от Интерфакс.

Вчера Москва уведоми Киев с втора нота за намерението си да изпрати в Югоизточна Украйна нова пратка хуманитарна помощ.

Взети са под внимание предложенията на украинците, които вече дадоха принципно съгласие и представиха "съображения за логистиката на втория конвой", съобщи първият дипломат на Русия.

"Имаме общо разбиране как да пратим този втори конвой така, че и сигурността да се гарантира, и товарите да бъдат доставени", каза Лавров.

Единственият начин да бъдат спасени мирните хора в Украйна е бойците на силовите структури да бъдат изтласкани от позициите, откъдето обстрелват градове, заяви той. Така правят според руския министър "опълченците" - проруските сепаратисти в Източна Украйна.

"Когато воюваш за къщите си, за близките си хора, за жените, за децата, значи твоето дело е право и ще победиш", подчерта Лавров.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До асдцЯ ПОППРОЧЕТИ ОЩЕ МАЛКО ЗА ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА.,ВИЖДА СЕ ,ЧЕ ТРУДНО ЧЕТЕШ И ЗАТОВА АЗ МНОГО БАВНО ТИ ПИША
75
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз не мога да разбера тия западни медии *** ли са или нас смятат за бавноразвиващи се..Естествено ,че руснаци ще се бият в Донецка област и ще са военни.Това не значи ,че Русия изпраща войска.Все едно аз да отида да се бия за украинската армия.И веднага запада ще пише ли ,че България изпраща войски в помощ на украинската армия. Не че мога да се бия и стрелям,но те и украинците не могат.Истината е ,че много ги е страх от Путин и Русия-МНОГО...
74
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За да бъдем обективни :В бивша руска република където неруски терористи убиват руско население руски самолет е свален с руска ракета, за което се вайка анти -руската хунта, а проруските опълченци са доволни.Те това е!
73
0
 
5
 
! Отговори
АБВ преди 9 години
Ами вече крайно време е да наминат през украйна и полша, щото вече тези лай.нари не се търпят с изгъзи.ците си!
72
8
 
4
 
! Отговори
Фантата преди 9 години
Прав е. Не се сражават, а си карат ваканцията. Гадните украинци ги стрелят безпричинно, а руските майки правят комитети, че не знаят къде са изчезнали синовете им. От Лавров едва ли може да се очаква да е по-малко злодей от Путин.
71
6
 
1
 
! Отговори
sofeto преди 9 години
Colin Powell=Сергей Лавров(американски лъжец=руски лъжец)
70
8
 
7
 
! Отговори
асдц преди 9 години
Да напомня на тъпите русофили, че по време на ВСВ Украйна е дала като жертви над 7 000 000 души цивилни-избити от фашистите и руснаците! А от войсковия състав над 2 500 000 души са дали живота си за скапаната *** СавеЦка Раша!!! Преди това тъпака Сталин избива с политико-икономическата си неграмотност повече от 5 млн. украинци!! Сега за благодарност *** Вова отново издевателства над бедния народ?!? Руските *** ще си го получат!!
69
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
88 "Няколко века и българите са говорели турски, ама турци от това не са станали!"натам сме се запътили....за справка alterinformation.wordpress/2014/08/29/887421941/
68
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Няколко века и българите са говорели турски, ама турци от това не са станали!
67
4
 
5
 
! Отговори
До 86 преди 9 години
Що за въпрос?Та това са кагебейци, а не хора!
66
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чудно ми е тези хора по високите постове във властта как спят спокойно нощем?
65
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Русия е пълно недоразумение!Преди сто год.една тумба ***,предвождани от един сифилистик за нула време взеха властта на "вековната империя" Няма и сто год. след това, новата "империя-СССР", която щеше да азвладява целият свят, взе че се разпадна сама. Двадесет г. след това-НИКОЙ вече дори не споменава това име.Само след 20-30 г. Русия ще бъде " северната провинция на Китай", а руснаците- обслужващ персонал на европейските нужници.
64
5
 
8
 
! Отговори
интересно преди 9 години
Интересно мие , вие русофоби , сороси и такива като Соломката Паси имате ли портрет на Барак Хюсеин вкъщи ??????каква вяра изповядвате ????
63
2
 
6
 
! Отговори
Наблюдател преди 9 години
До Анонимен 77 : Ами има лесно, ще стане като с Крим, целия район чемодан , референдум и в РФ :)) И тогава тъпите хохли и такива като теб, ще могат спокойно да отдъхнат че вече няма руси в лщбимата им фашистка Окрайна. Само дето се чудя, коя ли част ще им остане на хохлите, Лвов само , най вероятно :)))
62
2
 
7
 
! Отговори
питане преди 9 години
До Анонимен 77Ти остави това ами кажи какво правят американски наемници в Украйна ?????
61
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
НЕ УКРАИНЦИТЕ СА НА РУСКА ТЕРИТОРИЯ А РУСНАЦИТЕ СА НА УКРАИНСКА ТЕРИТОРИ. И НА ТОВА КАКВО МУ КАЗВАТ НАШИТЕ РУСОФИЛИ ? ПИКНИК ? НЯМА ПО-ГОЛЕМИ НАГЛЕЦИ ОТ КОМУНИСТИТЕ ! НЯМА !
60
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЧУДЯ СЕ И ТОЗИ И ПУТИН СПЯТ ЛИ НОЩЕМ . НАИСТИНА КАКТО КАЗВА ЖЕНАТА НА ПУТИН ТЕ СА ВАМПИРИ.
59
10
 
6
 
! Отговори
ии преди 9 години
Да бе да те руските войничета са били на пикник само ...Интересно защо не отговори на следния въпрос:Да приемем че руските войски са се заблудили и случайно са попаднали в Украйна, защо тогава войниците не носят на ръквите си флагчето на държавата на която служат?От кога руснаците се срамуват от флага си ?
58
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя е по-голям лъжец от путин!
57
1
 
5
 
! Отговори
Наблюдател преди 9 години
До Анонимен 68 ( Одисейчо 1 ) Хаха, я пак ли си тука с твоите смешки :)) ЗНачи викаш не е честно, хамериканските *** удрят в определени часове, и фициално ги обявяват хахахаха. Мдаам, това бие всеки ***. А относно дето официално обявявали война,те не обявяват война, те винаги обявяват уж някаква международна операцийка, някаква коалиционна гъзоблизка мисийка и так дале.Дори срещу Садам не обявиха еднолично война, а я нарекоха междунарона акция хахаха. Смели са когато са в глутница чакалите

Спонсорирани публикации