Бонд покори Северна Америка

23-ият филм от поредицата с рекорден брой приходи
12 ное 2012 12:06, Петя Славова
1
Бонд покори Северна Америка
Кадър от"007 координати: Скайфол". Снимка: Форум Филм

Новият, 23-ти филм за Джеймс Бонд "007 координати: Скайфол" реализира приходи от продажбата на билети през премиерния си уикенд по кината в САЩ и Канада в размер на рекордните 87,8 милиона долара, предадоха Асошиейтед прес и Ройтерс.

Към тази сума могат да бъдат добавени още 2,2 милиона долара от нощните предпремиерни прожекции за САЩ и Канада. Така приходите от филма с Даниъл Крейг в главната роля в Северна Америка възлизат на фантастичната сума от 90 милиона долара, каквато не е постигана от друга лента за агент 007, пише БТА.

От края на октомври, когато започнаха прожекциите на филма в останалите части на света, досега общо "Скайфол" е събрал приходи от продажбата на билети в размер на 428,6 милиона долара. Така общите постъпления от филма възлизат на 518,6 милиона долара.

Третият филм за Джеймс Бонд с Даниъл Крейг в ролята на агент 007 надмина приходите от 67,5 милиона долара, събрани в Северна Америка през дебютния уикенд на "Спектър на утехата" през 2008 г., и подобри два пъти постижението от 40,8 млн. долара през дебютния уикенд на "Казино Роял" през 2006 г.

На второ място в бокс-офис класацията в Северна Америка тозиуикенд се нарежда американският компютърно анимиран филм филм "Разбивачът Ралф" на режисьора Рич Мур.  Продукцията, създадена по видеоигра, събра 33,1 милион долара. Общо за две седмици на екран е реализирала от продажбата на билети 93,69 милиона долара.

На трето място е "Полет" на Робърт Земекис с Дензъл Уошингтън с приходи от продажбата на билети в размер на 15,1 милиона долара. За две седмици постъпленията от филма възлизат на 47,77 милиона долара

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
5
 
1
 
! Отговори
TankoBG преди 11 години
Баси и урунгела е този артист, баси и Бонд-а.Като взет от краен квартал на Манчестър е.