Гледаме Калин Врачански и Миленита в "Шестият ден"

Режисьорският дебют на Владислав Радев ще е готов до края на годината
15 яну 2013 10:31, Петя Славова
24
Гледаме Калин Врачански и Миленита в "Шестият ден"
Снимка: M Studio

Още един режисьорски дебют ни очаква до края на тази година.

Владислав Радев подготвя "Шестият ден". Сюжетът ни запознава с  Крис (Ивайло Драгиев) и Силвия (Костадинка Аратлъкова), които се срещат случайно в малък планински град и се влюбват.

Тя е дъщеря на крупен бизнесмен, той - обикновен младеж от провинциално градче.

Провокиран от силното чувство, Крис решава да се премести при любимата си в големия град. Злощастна случайност, свързана с тъмното минало на бащата на Силвия, изправя двамата герои пред тежко изпитание, което ще промени живота им завинаги, издават от екипа.

Ивайло Драгиев ни е познат от „Тилт“ и „Отплата“. Във филма участват още Анжела Недялкова („Аве“, „Източни пиеси“), Ивайло Димитров, Богдан Казанджиев, Калин Врачански („Стъклен дом“, „Още нещо за любовта“), Милена Николова – Миленита („Лора от сутрин до вечер“,“Под прикритие“) и др.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
МИНЬОРЕЦО преди 11 години
Ееее аман от Кино Критици , той първо правописа не знае , но тръгнал да критикува . Гледах го филма и смея да твърдя , че е направен супер професионално .
17
0
 
1
 
! Отговори
Да живее българското преди 11 години
Вижте сега, нито едно мнение от написаните тук( вкл. и моето), нямат никакво значение! Все си мисля, че би трябвало да адмирираме напъните на такива хора, които са решили, независимо от трудностите, пречките и безумието, което ни заобикаля, да се хванат да направят нещо такова и то да види бял свят в нашата мила Родина! И вместо да се радваме, че има такива хора, ние вече ги анатемосахме! Всички БГ продукции съм изгледал до момента, кои по-лоши, кои не толкова и на всеки екип се прекланям! БРАВО
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Кино критикСмислен или не, ще прецени всеки сам за себе си. Историята ме докосна, накрая ми стана много тъжно...истината е, че в тази държава страдат точно невинните и обикновено те изкупуват грешките на истинските виновни. Все има право да има или няма вкус. Всеки сам избира.
15
1
 
0
 
! Отговори
Кино критик преди 11 години
16. Мариела И какво точно ти хареса толкова във втората половина, толкова безсмислен край отдавна не бях виждал!
14
0
 
0
 
! Отговори
Мариела преди 11 години
Аз също присъствах на прожекцията, на мен пък филма ми хареса. Особено втората половина. Но всеки има право на мнение. Времето ще покаже.
13
1
 
0
 
! Отговори
Кино критик преди 11 години
Декември месец имаше 1 прожекция!
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Кино критикИ къде си го гледал, ако не е тайна? Да ходим да го гледаме и ние...
11
1
 
0
 
! Отговори
Кино критик преди 11 години
Филма е слаб дори за Българските стандарти! Повярвайте ми като го гледате ще разберете за какво говоря!
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хубаво е, че все пак се правят български филми. Добри, лоши - като по целия свят. Важното е да ги има пък на 10-15 все ще се уцели някой хубав. Аз лично съм доволна, че ги има.
9
0
 
0
 
! Отговори
Нищо лошо преди 11 години
Силве, ти май имаш пряка връзка с тоя филм, а?
8
1
 
0
 
! Отговори
Аз преди 11 години
До никнейм "до 4 и 6"А ти гледал/а ли си филма, че правиш такива заключения? А???Точно каквото го написа, важи това за теб..защото се изказваш неподготвен/а само като си прочел/а един ред за това какво горе долу се разказва във филма. Никъде не прочетох в описанието ''мутра''. Погледни първо какво ти пишеш, после критикувай другите! Аман от разбирачи - дървени философи - комплексари!
7
1
 
1
 
! Отговори
до 4 и 6 преди 11 години
До СилвияТи голяма психоложка се извъди ***. От 5 реда и вече прецени кой какъв бил, колко бил отчаян от живота и прочее. Ами да ти кажа прав е на 100% чичо ти Митко, щото наистина в BG на всеки вече му е втръснало от долнокачествени филмчета с основни герои мутри. Това ли е България? Мутри и чалга? Явно за простакеси като теб това е, че и те радва даже. А че свестен филм не е излизал от 23 години не забелязваш. И защо някой като направи определена констатация, вие тъпанарите си мислите че задължително се "пръска от злоба и завист". На кое да завиждаме? На ла*ната дето ги сер*т разни псевдоинтелектуалци ли. Явно и от Холивуд се пръскат от "злоба и завист" та затова не ни забелязват и награждават дори Хонг-Конгски гфилми, само нние сме извън всяка клсация. Много тъпо животно си, чалгарко Силвия. гръмни се най-добре
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До до 4 и 6 Душичка....малка...ама много малка!
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да бяха измислили оригинално заглавие!
4
0
 
0
 
! Отговори
Силвия преди 11 години
До чичо Митко....а, и "Чичо Миткооо", един филм, за да е наистина добър и харесван, му трябва и такава история - истинска! Е, а кажете ми вие, какви истории слушаме и гледаме всеки ден тук, в БЪЛГАРИЯ?! И между другото ник-а ви отива...много! ;)
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен И не съм Анонимна, казвам се ...Силвия!
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До чичо Митко: Господин "Чичо Митко" (разтърсена съм от ник-а), имам питане: Вие българин ли сте и в България ли живеете (въпроса ми е, разбира се, риторичен)?! Кому е нужно да избълвате толкова много лайнарщина,че и в Сомалия не вярвам да има толкова накуп, още преди да видите продукта. Първо основната история във филма е ...ама защо ще ви отварям очите. Стойте си там в ъгъла отчаян, съсипан, черноглед, пръснат от злоба и завист! И само предполагам: Вие сте неуспял с неосъществени мечти човек!
1
0
 
1
 
! Отговори
до Алов преди 11 години
А ти бе , къде мислиш, че ще отидеш?ахаххаха