Натали Портман снима с дъщерята на Джони Деп

Двете ще участват във филм на Ребека Злотовски
14 май 2015 11:06, Петя Славова
0
Натали Портман снима с дъщерята на Джони Деп
Снимка: архив, Reuters

Американската актриса Натали Портман усъвършенства познанията си по френски език във връзка с предстоящото си участие във филм "made in France", съобщи Варайъти.

Натали ще партнира на Лили-Роуз Деп, дъщерята на Ванеса Паради и Джони Деп, в драмата "Планетариум", в която действието се развива през 30-те години на миналия век. Филмът ще бъде заснет от Ребека Злотовски, пише БТА.

Портман за пръв път ще работи с френски режисьор от дебюта си като актриса във филма "Леон" (1994) на Люк Бесон, отбелязва Варайъти.

Филмът ще опише историята на две сестри, които изглежда притежават свръхестествени способности да влизат в контакт с духове и се срещат с филмов продуцент.

33-годишната Портман спечели "Оскар" и "Златен глобус" за ролята си във филма "Черният лебед". Именно на снимачната площадка на "Черният лебед" тя срещна бъдещия си съпруг, хореографа Бенжамен Милпие. В рамките на откриващия се днес 68-и кинофестивал в Кан ще бъде показан режисьорският й дебют, адаптиран по книгата "История за любов и мрак" на израелския писател Амос Оз.

Портман, която е родена в Израел и е отрасла в района на Ню Йорк, стана известна също с превъплъщението си в ролята на Амидала в "Междузвездни войни". В края на миналата година тя се премести в Париж, за да живее заедно със съпруга си, за когото се омъжи през 2012 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари