Петя Раева развива културата и икономиката на Пловдив

Кандидатът за кмет посети изложбата на художника Ангел Василев
6 окт 2011 15:00,
15
Петя Раева развива културата и икономиката на Пловдив

Народният представител и кандидат за кмет на Пловдив Петя Раева посети изложба на световноизвестния български художник Ангел Василев.

Експозицията в Новотел Пловдив под наслов „Приказките на Ангел Василев” е организирана от Галерия „Жорж Папазов“.

Още по темата

„Ангел Василев е нарисувал духа на нацията и му е придал цвят. Неговите картини илюстрират теми от градския фолклор и съвременното послание”, заяви Петя Раева след посещението си на изложбата. 

Тя отбеляза, че художникът е родом от Пловдив и е реализирал над 50 самостоятелни изложби в България и чужбина. Голям брой негови картини са притежание на частни колекции във Франция, Германия, Норвегия, Канада, Япония и САЩ.

„Картините на Ангел Василев внушават празничност и придават оптимистичност и чрез характерните си персонажи в приповдигнато настроение създават визията на дълбоко изразена национална идентичност", каза още кандидатът за кмет на Пловдив от ДПС Петя Раева.

В предизборната си платформа за бъдещето на Пловдив Раева е заложила градът да се развие още повече в културно-исторически и икономически план.

С уникалните забележителности и талантливите художници Пловдив е притегателен център за чужди туристи, смята още кандидатът за кмет на Пловдив и народен представител Петя Раева.

Изказването на Раева дойде няколко дни след като тя организира „минута размисъл” във всички квартали с етническо население в Пловдив, а поводът бяха събитията в Катуница и последвалите протести.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: ПловдивДПСПетя Раева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
Приятели,Ето за какво се бори ДПС активистката ханъм РаеваКонституцията ДА СЕ нарушана НАЙ-НАГЛО И БЕЗОЧЛИВО:Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани.(2) Гражданите, за които българският език не е майчин, имат право наред със задължителното изучаване на българския език да изучават и ползват своя език.(3) Случаите, в които се използва само официалният език, се посочват в закона.Цитирам:Кандидатът Мюзеки Ахмед пък бе категоричен от трибуната, че са му нарушени правата. Забраната малцинствата да говорят и агитират на майчин език била противоконституционна, законът също, обяви той..ТОВА Е НАГЛО НАРУШЕНИЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА И ЗАКОНА ЗА ИЗБОРИ На чужд език са говорили и Ахмед Доганов и Рамзи Османов- АЛО, Прокуратурата, Главния Прокурор, ЗАЩО СПИТЕ, ЗА ПУБЛИЧНИТЕ ПРИЗИВИ, ДА НЕ СЕ СПАЗВАТ КОНСТИТУЦИЯТА И ЗАКОНА???- НАЛИ БЯХМЕ РАВНИ ПРЕД ЗАКОНА или НЯКОИ СА ПО-РАВНИ
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
и как развива културата и икономиката????като се снима и плаща за реклама в Dnes.bg!!!!Омммммммммммммръззззззззззззззззззззззна ми от ПСЕВДО ХОРА!!!!
12
0
 
1
 
! Отговори
KRITIK преди 12 години
I TAZ KATO KAPON E QLA RQZANA KARABINA!KRASIV TRAVESTIT!
11
0
 
3
 
! Отговори
майната преди 12 години
Има потенциал да развие и с*** туризъм
10
0
 
5
 
! Отговори
Офенбах преди 12 години
И тази ли е правила *** на *** както Станишев и Гоце?Аман от подобни амеби, жадни за власт и пари и готови да служат дори на турците само и само да са на власт.Господ гледа и ще ги възмезди според делата им.
9
0
 
4
 
! Отговори
случаен преди 12 години
Прилича ми на фолк певица,горката...
8
0
 
3
 
! Отговори
АТАКА преди 12 години
ТАЗИ ХАНЪМА ЩО СИ МИСЛИ, ЧЕ НЯКОЙ БЪЛГАРИН ЩЕ ГЛАСУВА ЗА НЕЯ?
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И как точно развива икономиката и културата в Пловдив тя, че нещо хич не ми става ясно ??????
6
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Петя е начетен и интелигентен човек. Браво, че залагат на нея, а не на някой грозен ***.
5
2
 
5
 
! Отговори
! преди 12 години
Кандидат от ДПС и култура? Хахахахаха!
4
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
много интересна прическа, Чичолина имаше подобен цвят на косата
3
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Петя Раева е депутат от ДПС
2
1
 
9
 
! Отговори
х преди 12 години
Мисля,че усмивката и е по-голяма от мозъка. Слушах я по *** въпрос и ми направи впечатление на случайно попаднал човек в политиката. Още повече, тя насъскваше *** срещу българите уж несъзнателно, но с цел да извлече дивиденти. това е подло за един политик. За съжаление, такива политици бол. Нещастна Българио, докога ще ги търпим?
1
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
България турците и *** са 12% от населението. Обаче *** са 20%.