Петя Раева реши проблема на 100 ромски семейства

Тя дари водопроводни тръби в "Столипиново"
Обновена: 15 окт 2011 07:27 | 15 окт 2011 07:25,
51
Петя Раева реши проблема на 100 ромски семейства

Проблемът с канализацията на над 100 семейства от квартал „Столипиново” беше решен от кандидата за кмет на Пловдив от ДПС Петя Раева.

Тя дари водопроводни тръби за нуждите на хората от улиците „Ландос” и „Шумен”,а и на тези от района на „Соколите”.

Течове и пробиви в досегашната канализационна система са били източници на неприятна миризма и зараза, но след направеното дарение, тези проблеми ще изчезнат.

"Много сме благодарни на госпожа Раева, най-после някой се сети за нашите проблеми", коментираха жителите на квартал „Столипиново”.

"От години никоя институция не е обръщала внимание на проблема на тези хора, и никой не се е интересувал от мизерията, в която те живеят", обяви кандидатът за кмет на ДПС Петя Раева.

На среща с хората от квартала след дарението заедно с Раева бяха и първите четирима в листата за общински съветници - Джамисет Джафер, Антон Карагьозов, Бранимир Иванов и Юсуф Алиев.

До няколко дни започва подмяната на старите тръби с нови.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Купуването и продаването на гласове е престъпление". Така ли беше? Или нещо съм се объркал. Може да е "Купуването и продаването на гласове е било някога престъпление"Всеки който ми пише минус искам да ми обясни защо Петя Раева го направи това точно преди избори.
26
1
 
13
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
Приятели,Видно е:- Пари за чаветата и кенефите нямат, но ЗЛАТНИ ОРНАМЕНТИ ПО ВЪНШНИТЕ ВРАТИ ОТ КОВАНО ЖЕЛЯЗО ИМАТ!?!?!- Такива ковани врати със златни орнаменти НЯМАТ ДОРИ 90% ОТ АНГЛИЙСКИТЕ ЛОРДОВЕ!!!
25
0
 
16
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
А тези позлатени дворцови врати зад щастливо усмихнатите CD та от палатите на някой техен барон ли цар ли са, на някой Де *** сарски бей или просто дамата живее там?Защо имам гнусното чувство, че са направени с нашите пари?
24
0
 
17
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
Приятели,И все пак, какво да правим с *** терор???Според ОССЕ В БЪЛГАРИЯ КРАДЕ САМО ЕДИН ***, ЗАТОВА ДА НЕ ОБОБЩАВАМЕ! БРЕ, ПЪК НИЕ ДА НЕ ЗНАЕМ КАКВА БИЛА ИСТИНАТА?!?!?Не било истина, че *** крадат последните стотинки на престарелите ни баби и дядовци по села и градчета, изнасилват ги, после ги разкасапват , а в София наблюдаваме *** БАНДИТИЗЪМ от *** ЕТНИЧЕСКА ОМРАЗА, трима българи са пребити, защото българско семейство дръзнало да защити съседката си от грабеж, а в Катуница? палеж на българска къща Наскоро пак в Катуница наблюдавахме поредното *** слово на омразата, прераснало в поредното умишлено убийство от *** етническа омраза!!! ВСЯКА СЕКУНДА *** ОГРАБВАТ ПО НЯКОЛКА БЪЛГАРСКИ ИМОТА!А според Бойко проблем били две, предварително изпразнени, и подготвени за палеж *** къщи, а не УБИЙСТВА или пребитите българи и ограбените или горящите им къщи ОТ *** ЕТНИЧЕСКА ОМРАЗА и *** терор!?!?СПОМНЕТЕ СИ ТОЗИ ПОВТАРЯЩ СЕ ЕЖЕДНЕВНО СЦЕНАРИЙ...:1. След многократни обиди ***(Слово на омразата от страна на внуците на *** цар) и заплахи с убийство на ОТВЪРНАЛИЯ НА *** ОБИДИ АНГЕЛ. Информирали полицията и тя отговорила:- "До-о-обре"...Няколко часа по-късно Ангел е убит (Убийство от етническа омраза, предизвикано и ОРГАНИЗИРАНО от семейството на царя на местните бандити), а още ДВАМА ГРАЖДАНИ И ТРИМА ПОЛИЦАИ ОСАКАТЕНИ...!!!2. Полицията научава, че ИЗБИВАНИТЕ ЩЕ СЕ ЗАЩИТАВАТ и...: - Над 200 жандармеристи, които са тежко въоръжени, охраняват селото и семейството на Цар Киро... Изводи:- Очевидно е, че ПРАВОТО НА ЖИВОТ на българин или ИМУЩЕСТВОТО МУ са нищо, пред правото на *** банди да живеят където си поискат и да ПРЕБИВАТ или УБИВАТ КОГОТО СИ ПОИСКАТ - *** има право да изнасилва и убива, а българина задължението да търпи насилията и убийствата на децата си!!!Цинизъм, нагъл цинизъм, ВЪПИЮЩ ЦИНИЗЪМ НА КВАДРАТ И НИТО ДУМА ЗА ЕЖЕДНЕВНИЯ *** ТЕРОР, той бил пропаганда!!!
23
0
 
8
 
! Отговори
Крадец от ДПС преди 12 години
А тези позлатени дворцови врати зад щастливо усмихнатите CD та от палатите на някой техен барон ли цар ли са, на някой Де *** сарски бей или просто дамата живее там?Защо имам гнусното чувство, че са направени с нашите пари?
22
0
 
22
 
! Отговори
крадец от ДПС преди 12 години
Когато дариш на гладния риба то ти си добър човек и си го нахранил. Когато научиш гладния да лови сам риба и да се изхранва то ти си му решил проблемите.На тези CD ROMi /да не ме подгони "родното" "правосъдие"/ трябва не да се дарява а да се научат сами да си изкарват хляба а не да ни висят на шиите. 2 600 000 000 милиона лева отиват годишно да хрантутим този тумор. това са пенсиите на "нашите" родители, образованието на "нашите" деца, болници, детски градини, пътища и какво ли не още.
21
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Щях да питам за българите какво се прави, дали *** си плащат водата и дали това не е чисто и просто купуване на гласове, но се сетих че така нарушавам етническия мир, моля да ми простите.
20
0
 
0
 
! Отговори
ivan преди 12 години
tazi gospoja epredatel,te sa gotovi navsi4ko,tezi horasa za razstrel...no za sajalenie tozi polujiv narodes niama koi da go sabudi seli 21g.
19
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Я проверете в сайта на община Пловдив,госпожата има ли си фондация свързана с интеграция на *** и гласувани ли са средства от бюджета на община Пловдив за фондацията.Във Варна прдседателят на СПС Янко Станев източва около 500 000 годишно за фондацията си Владиславово и подпомагане на ромите.Къде спи полицията ,а не започнат проверки за да видят един офис 2на 2 метра и две заспали лелки.Един *** не е получил нищо от него.Той е по голям крадец и от Цар Киро!
18
1
 
18
 
! Отговори
циганите са по-умни преди 12 години
колкото и да ревете, на 100 *** семейства ще се реши сериозен проблем на изборите, а на нас - нециганите какво ще се реши :) нищо, както винаги
17
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В някои села още са на бунари и външни тоалетни. Там няма ли някой да дари тръби!? Там поне ще си пращат водата.
16
2
 
17
 
! Отговори
барото преди 12 години
Много добре.Ама да беше им подарила и водомери, че иначе как ще знаят колко имат да плащат.Нищо де, те българите нали имат водомери, ще платят и *** вода.Гласувайте за Сидеров!
15
1
 
14
 
! Отговори
:) преди 12 години
На това му се вика предизборен "вятър".
14
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
сега тръби утре автомати ще им купи,че по лесно да ни избиват.
13
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тая латиница направо я изтривайте бе админите!
12
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
така се купуват *** гласове. Браво петя освен да *** *** и турски К****е друго не можеш.
11
2
 
26
 
! Отговори
чичо Митко преди 12 години
Браво на Петя Раева за еднократната помощ. Сега пловдивчани да се приготвят дългосрочно, докато са живи, да плащат водата на тези ромски семейства. Още веднъж - БРАВО ПЕТЯ !!!
10
2
 
2
 
! Отговори
BG преди 12 години
Taen za6titniko na DPS,koito ni postavq6 (-),pojelavam ti i teb da te *kanalizirat* ili ve4e si *kanaliziran****.o i dovolno:)?!Te ***,4e sa negramotni,kradlivi..kato edna zaraza i napast za vsqka naciq e vseizvestno.Na tqh im e*prirodna darba* nasledstvena.No vie-tezi ,rodilite se v Bulgaria,prekarali cql edin jivot v na6ta strana i produljava6ti da tvurdite,4e ste velikite *turci*:))),golqma ste sme6ka,pulna glupa6tina i sburkanost e va6eto mislene!.Istinskite turci *mnogo *vi*obi4at*:)
9
0
 
25
 
! Отговори
zzz преди 12 години
Пълна порнография!! Виждате ли, колко сме продажни ? Как си представяте, тази изрусена особа, да застане в центъра на Тел Авив и да каже, че ще решава проблемите на палестинците ? Колко мига живот, ще и останат според вас ??
8
3
 
3
 
! Отговори
BULGARIN преди 12 години
Hora, pisna mi ve4e kato gledam po kakyv maloumen na4in se pravi predizborna kampaniq. Gorkite **ngali, tolkova sa typi, 4e daje ne znaqt 4e pak gi klatqt po anadolski murafet. A taq blondeto na snimkata Dogan i sie sys sigurnost sa q ''kanalizirali'' izotzad, nali tva im e na4ina za nabirane i izdigane na kandidati. Basi maloumnata sgan se opitvat pak da pributat.