Ние сме № 7! Не продавайте гласа си за кебапче!

Ако Петя Раева е на балотаж, Доган идва с хеликоптер в Пловдив
Обновена: 19 окт 2011 15:38 | 19 окт 2011 15:38,
68
Ние сме № 7! Не продавайте гласа си за кебапче!

"Ако искате сигурност за вашите семейства, работа, здравеопазване и толерантност, подкрепете ни с бюлетина №7 на изборите на 23 октомври. Да покажем, че можем да управляваме Пловдив, защото сме разумни и толерантни".

С това послание кандидатът за кмет на Пловдив от ДПС и народен представител Петя Раева се обърна към над 10 хиляди души, които се събраха във вторник вечерта на грандиозен митинг-концерт на площад "Стария пазар" в квартал Столипиново.

На него хората скандираха: "Искаме мир" и "Победа за ДПС".

Раева поздрави хората, че са отвърнали с мир на агресията след събитията в Катуница и вълната от протести, на които са се чули расистки скандирания.

На митинга Петя Раева призова жителите на „Столипиново” да не продават гласа.

"Не разрешавайте да идват партии тук и да ви купуват гласа за едно кебапче. Ние едно кебапче ли струваме", попита Петя Раева.

Кандидатът за кмет от ДПС призова хората от квартала да дадат своя вот за Движението за права и свободи, за да покажат, че може да управляват Пловдив.

"Имате специални поздрави от Ахмед Доган. Той каза, че ако стигнем до балотаж, ще дойде с хеликоптер в Пловдив. Всичко зависи от нас, когато отидем до урните. Имаме най-добрата листа, а от вас и вашите братя, които живеят в квартала, зависи да имаме представители в Общинския съвет", обяви Раева.

В разговори с хората от квартала кандидатът за кмет от ДПС припомни програмата си за управление на Пловдив, чиито основни акценти са работа, грижа, образование и мъдрост.

След нейното слово в небето над Столипиново полетяха десетки балони с българското знаме.

"Ако четирите квартала с етническо население се обединим и гласуваме с бюлетина №7, можем да бъдем по-силни дори от Кърджали. Ние можем да победим. И тогава "Столипиново" ще стане като Холивуд. Всичко ще бъде ново и чисто. Затова ставайте в 8 часа на 23 октомври и гласувайте с бюлетина №7", призова Гюрсел Алиев.

Митингът завърши с грандиозен концерт на фолкидолите Тони Стораро и Цветелина Янева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До къде я докараха Майничките *** да иска да им е кмет! Ха ха
39
2
 
0
 
! Отговори
osman преди 12 години
a be prase ya kaji na maykasi da stane doputat 4e da mi napravi svirki
38
0
 
1
 
! Отговори
ISP преди 12 години
te, satam zaradi ,,folk-4algata''- 10 hilqdi ziganeta. Ami NIE- bg ste se s1beremli nqkoga tolkova na konzert naprimer na BG . NARODEN IZP1LNITEL/istinski/ ! a p1k taq s1m q v 4ujbina na magistrala. kato si smenqshe d1nkite s rabotnoto si obleklo/ po prashki/. da da .. naistna s1m zasi4al . mislq ,4e v ISPANIA...
37
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
za kebabche ne,a za kufte moje li .vsichki ste za edin shlep i da vi pysnem vav vodata.
36
1
 
12
 
! Отговори
Bulgarka преди 12 години
Ne cheta predateli . Ataka i Volen shte reshat problema na BG !!! Glasuvame za tyah !!!
35
4
 
14
 
! Отговори
Българин преди 12 години
едно нещо трябва да знае всеки българин имало една държава преди много време балкария сега тя е разделена от мюсулмани , руски пияници и балкарийци именно заради етническия проблем в нея това ни грози и тук хиляди години след това , не може народ като нашия надарен с ум и красота да живее с хора с по ниско интелектуално развитие като *** и турците и *** пример не ние а те са в гета защото не се интегрит при нас поради слабо днк :) мислете и оставете калта настрани
34
2
 
8
 
! Отговори
MaNNiE преди 12 години
Никога не ставай толераст!
33
5
 
9
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 12 години
32-ри, ами къде другаде да протече , кой българин би гласувал за ДПС?
32
1
 
8
 
! Отговори
ESTET преди 12 години
TAA SNIMKA E OT SUMALIA IMA 5 IMA BLEDOLIKI
31
2
 
27
 
! Отговори
шщд преди 12 години
Интересно - цялата й кампания мина в *** махала.
30
8
 
26
 
! Отговори
Българин преди 12 години
С една дума ДПС и *** се готвят да управляват Пловдив !!!Пловдивчани - МАСОВО излезте пред урните - и гласувайте само за националистически партии, не позволявайте мръснокафявата чума да ви се качи на главите окончателно !!!А на тая к.рва и пожелавам поне 30 *** да я фанат някоя нощ и хубаво да я ощастливят !!!
29
8
 
24
 
! Отговори
BG преди 12 години
Nie puk sme No 9!!!S ATAKA i Volen -da re6im vednuj za vinagi etni4eskiq si problem!.
28
5
 
21
 
! Отговори
ще ви смачкам преди 12 години
Тази колко *** направи на Доган за да е дупетат, *** *** жадна за власт и пари забравила майка и род. Сигурен съм, че родителите и са се отказали от нея.
27
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
nie 6te re6im koi da e prizedent tova e polojenieto kolkoto i da pluete
26
3
 
19
 
! Отговори
Go0o преди 12 години
""Ако четирите квартала с етническо население се обединим и гласуваме с бюлетина 7, можем да бъдем по-силни дори от Кърджали."И това ако не е етническа партия толерираща само мюсюлманите и хората от ромски произход, здраве му кажи, за каква толерантност от тяхна страна говорят, след като сами по себе си думите говорят за какво става въпрос.СРАМОТА!
25
2
 
18
 
! Отговори
чичо Митко преди 12 години
Ееееееееееее :( Таман си мислех, че догански ще кацне със собствената си летяща чиния за всеобща *** радост насред Столипиново, пък той решил скромен да го дава, та с вертолет щял да идва :)
24
1
 
11
 
! Отговори
агент Гоце преди 12 години
до 9 - Догански, ти ли си бе?
23
2
 
19
 
! Отговори
Интелигентен човек преди 12 години
България отива по дяволите. Щом неграмотни хора коменират политика в интернет... наистина ли още има хора сред вас, които вярват на която и да е партия? И откога *** трябва да управляват Пловдив? Вие чувате ли се, бе? Какъв Холивуд, какви пет лева? Столипиново трябва да е като Атлантида! За всички, които не знаят, тя не съществува - потънала е. *** държава...
22
7
 
4
 
! Отговори
жена до 22 преди 12 години
двете крайности - атака и дпс, се спонсорират от едно и също лице.. един г-н Златев ... изводът го оставям да си го изведеш сам и да се вдъхновяваш както от националистическите идеи
21
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Доповръща ми се от тая... Все повече се убеждавам, че на власт трябва да дойде националистическа партия, за да се справим с ***, иначе с безумната им раждаемост просто ще ни претопят! И Атака и ВМРО имат добри идеи за спиране на детски и помощи, ако родителите не отговарят на определен образователен ценз, така че истината е в тези партии! На професията "*** майка" трябва да се сложи край, преди да е станало късно! Да не говорим колко пари от бюджета, взети от българите, отиват за тях!