БСП подкрепи син кандидат-кмет в Русе

Зад Искрен Веселинов застанаха 13 партии срещу ГЕРБ
Обновена: 26 окт 2011 14:06 | 26 окт 2011 14:06,
22
 БСП подкрепи син кандидат-кмет в Русе
13 партии и коалиции – от крайноляво до крайнодясно, обявиха своята подкрепа за кандидата на "Синята коалиция" и ВМРО за кмет на Русе Искрен Веселинов на балотажа следващата неделя. 
 
Сред подкрепящите кандидатурата на Веселинов са БСП, НДСВ, "Новото време", "Партия на зелените", "Общество за нова България" и "Русенска коалиция "Приста". 
 
Участниците коментираха, че подобно обединение не се е случвало от началото на демократичните промени до днес. 
 
На втория тур на 30 октомври Веселинов, който получи одобрението на 19,58 процента от избирателите, ще се изправи срещу кандидата на ГЕРБ Пламен Стоилов, за когото гласуваха 43,73 процента. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: РусеИскрен Веселинов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
1
 
! Отговори
Равнис! Мирно! преди 12 години
Пламен Стоилов е роден на 4 април 1962 година. През 1984 година завършва ВНВУ В.Левски" - В.Търново, откъдето излиза инженер по транспортно строителство - пътища и мостове, офицер от Българската армия. През 2002 година получава и икономическо образование, магистър е по икономика на индустрията от Стопанската академия Д. А. Ценов" м Свищов.Професионалната си кариера започва през 1984 година, като до 1987 година е в 54-ти инженерен полк в Свищов, ГЩ-МО, командир на разузнавателен взвод, Подготовка и изпълнение на парашутни, водолазни, и инженерно-сапьорни задачи от поверената му парашутна инженерно разузнавателна група, офицер от МО.1987 - 1988 г. ВИПОНД - МВР - София, 13-месечен курс на обучение за оперативен работник по линия на ВКР, офицер в системата на МВР.1988 - 1991 г. Управление ВКР, отдел КСВ, отделение Плевен", осигуряване в контраразузнавателно отношение поделенията и обектите на БА на територията на гарнизоните Свищов и Белене, ОР -мл.инспектор,офицер в системата на МВР.1991 - 1999 г. Служба Сигурност" - МО, отдел Командване Сухопътни войски", осигуряване в контраразузнавателно отношение поделенията и обектите на БА на територията на гарнизоните Свищов, Белене и Русе, ОР - ст. Инспектор, офицер в системата на МО.1995 - 1999 г. Управление ВКР - ГЩ, IV-та ВКР Зона Шумен, отделение за Активни мероприятия, планиране, организиране и провеждане на мероприятия чрез състава на повереното му отделение по линия на ВКР в зоната на отговорност на IV-та ВКР Зона Шумен, началник отделение.2000 - 2003 г. Служба Сигурност Военна полиция и военно контраразузнаване" - МО, Регионална ССВПиВКР - Варна, отдел ВКР, Сектор Шумен, осигуряване по линия на военното контраразузнаване на поделенията, обектите и гарнизоните в областите Шумен, Разград, Търговище, Русе и Силистра, началник сектор.От 2007 до 2009 година работи в министерство на държавната политика при бедствия, аварии и катастрофи, ГД Гражданска защита", дирекция Гражданска защита"-Русе, инспектор по инженерна защита.От 2009 година е областен управител на Русе.
19
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ОНБ ? Това пък що за дивотия е? Вие пък кои сте и за какво се борите?
18
3
 
1
 
! Отговори
ОНБ преди 12 години
ДЕКЛАРАЦИЯотПП"ОБЩЕСТВО ЗА НОВА БЪЛГАРИЯ"Във връзка с излязлата информация за подкрепа на кандидатурата за кмет на Искрен Веселинов на балотжа в Русе държим да отбележим, че ръководството на политическа партия Общество за нова България" не е взимало подобно решение. Не сме водили подобни разговори. За подкрепата си научаваме от медиите!Считаме за неуместно името ни да се използва по начин, който не отговаря на истината. Ако някой има нужда от подкрепа първо трябва да я поиска, после да
17
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Фактът, че абсолютно всички политически сили се обединиха и подкрепиха македончето е показателен за авторитета, който има кандидатът на ГЕРБ в Русе. Виждали сме го колко не става като областен управител. А бе военен, военните са свикнали някой да им казва какво да правят.:)
16
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 15Че от бивш военен какво очакваш? Същото, каквото от пожарникар, полицай или ***.
15
2
 
5
 
! Отговори
Събева преди 12 години
Защо само не го погледните пък тоя Пламен Стоилов какво той е направил докато беше областен ....срамота е и сега съвсем шъ ни оправи!
14
4
 
7
 
! Отговори
Само ГЕРБ преди 12 години
Наследници на Баба Тонка смачкайте мутрите на крадците на прехода.
13
4
 
9
 
! Отговори
111111 преди 12 години
Искрен беше толкова дълго шеф на Общинския съвет, какво направи тогава? Едно нищо, а сега кмет иска да бъде, хайде няма нужда! Какво е това нещо БСП подкрепя СДС и обратно, какво става в този град? Всички са в кацата и никой не иска да излезе!
12
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Освен в община Русе от много години този Искрен какво друго е работил.
11
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да погледнем и практично.При 25 общински съветника от ГЕРБ от общо 51,Искренчо какав ще го дърви.А и Бойко съвсем ще забрави за Русе при друг кмет.
10
4
 
5
 
! Отговори
русе ли???? преди 12 години
няма как в милия ми русе да има свестен кмет - не е възможно !!!!! всичко живо бяга от там защото русе се притежава от 3-4 *** и нищо там не е възможно да се случи .... последните кметове за който се сещам бяха пълни *** и палячовци - абсолютно отвратен съм от всички душици домогвали се до сега до власт - и сегашния ще е такъв *** на конци !!! ще ходи да се отчита по- лобибаровете ............. *** са и само *** останаха !!!!!!
9
4
 
8
 
! Отговори
Мафията вън. преди 12 години
СДС Русе подкрепя Калфин.Това нормално ли е.А че СДС и ВМРО са мафия е ясно на всички в Русе.Така на времето си разделиха Търговия на едро и Търговска база.Да каже Искренчо как продадоха Търговия на едро тяло по тяло.Взеха я чрез РМД без пари.А всяко тяло го продадоха по 300-400 хиляди долара.
8
6
 
5
 
! Отговори
ГЕРБер преди 12 години
Всички крадци, мафиоти и мутри против ГЕРБ.;)
7
4
 
4
 
! Отговори
до 5 преди 12 години
Искрен ли?Оправяше *** отзад докато баща ти се наливаше с ракия!
6
4
 
9
 
! Отговори
ясно беше преди 12 години
То никой от кандидат кметовете не става за нищо,*** гробавите не трябва да се допускат до властта.
5
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На колко години Искрен Веселинов беше Председател на общинския съвет в Русе.И колко години трудов стаж е имал,каво е работил преди това.
4
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Няма нищо ненормално една нормална европейска партия като БСП да подкрепи кандидата на друга нормална партия срещу кандидата на мутренската банда.
3
5
 
20
 
! Отговори
1 преди 12 години
До 2Да, ясно е, че не става, ама оня на ГЕРБ - бивш чиновник от ГО съвсем за нищо не става милия. Искренчо поне като се напъне е в състояние да каже цяло изречение, даже на моменти му се разбира и какво иска да каже.
2
21
 
6
 
! Отговори
Русенец преди 12 години
Този Веселинов гледа само да се докопа до власт, независимо чрез коя партия- сини, червени, пембени- иска власт, а всъщност нищо не става от него. ФАКТ!!!Кметът на русенци е ясен!:-)
1
12
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бе тоя "македонец" за нищо не става, ама е класи над избора на ГЕРБ. Във всеки случай ще гласувам против ГЕРБ.