Червен кандидат-кмет гласува за син кандидат-кмет

Над 50 000 избираха общи кандидати на Синята коалиция
Обновена: 10 авг 2011 15:21 | 12 юни 2011 20:52,
98
Червен кандидат-кмет гласува за син кандидат-кмет
Снимка: Булфото

Над 50 хиляди души участваха в предварителните избори за общи кандидати на Синята коалиция в местните и президентските избори.

Един от тях беше кандидат-кметът на София от БСП Георги Кадиев, според който предварителните избори са добра практика и тя трябва да се възприеме от повече партии.

Другата изненада на предварителните избори беше неочаквано високата активност в ромските махали на различни места в страната.

В предварителните избори можеха да участват всички гласоподаватели, независимо от политическата им принадлежност.

Те избираха между Светослав Малинов от ДСБ и Румен Христов от СДС за кандидат на коалицията в президентските избори.

Изборът на общ кандидат на коалицията за кмет на София беше  между Прошко Прошков от ДСБ и Владимир Кисьов от СДС.

Резултатите трябва да станат ясни в понеделник.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
2
 
3
 
! Отговори
DO KO6ARATA NA 41 преди 12 години
BLEI SI BLEI,TE KOMUNISTITE I SUHA SLAMA DA TI PODHVARLYAT-ZA TEB E ROSNA TRVI4KA...PREJIVYAI,NO PO MI MYAZA6 NA NAMAZANA FILIYA OT DVETE STANI/OT KOYATO I STRANA DA PADNE6, WSE NA MASLOTO 6TE E/-DEMEK WONLIV KOMUNYAGA.BLEI SI BLEI...
73
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Каквото и да си говориме, кой умен, кой може, кой не ДНЕС СЕ ВИДЯ !50 000 души гласуваха ! КАК ЩЕ ВЛЕЗНАТ В ПАРЛАМЕНТА - НИКАК ! :)))АЙДЕ У ЛЕВО БОЛНИ МОЗЪЦИ :)) ДОВИЖДАНЕ
72
9
 
5
 
! Отговори
дид преди 12 години
костов син ли е или само по венци
71
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сини *** !! Костов ВИ ОГРАБИ ЧРЕЗ МАСОВАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ, ОРЯЗА ВИ ЗАВИНАГИ ПЕНСИИТЕ, ПОДАРИ ИКОНОМИКАТА НА СТРАНАТА НА НЕГОВИ ХОРА !!! Какво ми го хвалите ТОЗИ КРАДЕЦ, преподавател в Карл Маркс по полит-икономика преди 89г. ТОЯ ЧОВЕК НАЙ-МАЛКОТО Е ПРЕПОДАВАЛ КОМУНИЗЪМ !
70
9
 
7
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 12 години
бях СЕДЕСАР - дойде КостоФ и усра идеята ! Венцислав Димитров му каза , че с "новите закони , набутва малкият и среден бизнес в ъгъла " КостоФ е РАФИНИРАНА МАФИЯ !!! - РЕНЕТА ИНДЖОВА - ПРЕЗИДЕНТ !!!АЗ ПОМНЯ И МНОГО ПОМНЯ МРЪСОТИИТЕ НА КостоФ!
69
3
 
8
 
! Отговори
КЪРДЖАЛИ преди 12 години
Другата изненада на предварителните избори беше неочаквано високата активност в ромските махали на различни места в странатаСлед като ви казвам че президента е излишен , виждам доста минуси.Нека сега братята,които са много по умни от българите ядат кебапчета а тези с минусите ми ядат к..../кюфтето/
68
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
От 10 години Костов не на власт! И всеки ден казва и обяснява какво се случва, предупреждава как се унищожава и ограбва България, съветва какво трябва да се направи, за да станем нормална държава и да ни уважават в Европа и света. Сега ни сочат с пръст и не ни вярват. Няма по-бедна, по-корумпирана и незачитаща законността държава от България. Но аз вярвам на Синята коалиция и на умния Иван Костов и неговия екип. А от такива като вас дето мърморят, плещят глупости, припяват на комунистическата пропаганда и не знаят какво искат, вече ни писна. Ако не можете с нещо да сте полезни, то поне не говорете празни приказки.
67
1
 
2
 
! Отговори
до 66 преди 12 години
Виждаш ли се колко ти е образованието и възпитанието. Някъде да те обидих, нагрубих ? Когато фактите говорят - простаците МЪЛЧАТ !!
66
2
 
3
 
! Отговори
МЕФИСТОФЕЛ преди 12 години
НВАНОВА.....ТИ ИЗМИ ЛИ СИ ЧИНИИТЕ.....А
65
5
 
4
 
! Отговори
до 58 преди 12 години
А бре, върви на село да пасеш патките бре, бунак. Бухал гнездо да си направи на твойта куха глава, крава да ти се изсере в устата, *** *** да ***
64
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Иванова - ти наистина не заслужаваш мизерния си живот ! И пиши на български език Иванова !!!
63
6
 
7
 
! Отговори
ivanova преди 12 години
Pro4etoh vsi4ki gluposti napisani i moga da kaja samo edno....nie si zaslujavame mizernia jivot zastoto sme pros narod.Nai dobria politik e Ivan Kostov a vie mu prepisvate nesta kouto ne sa verni.Golqma papla4 e tova komunistite te izmislqt vsevazmojni gluposti za nego zastoto gi e strah ot nego.Tova e istinata skapi sanarodnizi.
62
4
 
8
 
! Отговори
МЕФИСТОФЕЛ преди 12 години
САМО ЩЕ ВИ КАЖА......КОСТОВ ОБИТАВА ТЪМНАТА СТРАНА НА ЛУНАТАПОГРЕБА СИНЯТА ИДЕЯ....ЩОТО ТАКА МУ КАЗАХАПРИЯТНО ПОТЕНЕ.....ПЛАТЕНИ ДРАСКАЧИ
61
6
 
10
 
! Отговори
от 58 преди 12 години
50 000 минуса да ми дадете, сините НЯМА да влезнат в следващия парламент !!!Така е когато другаря Костов ПОДАРИ икономиката на свои хора !Така е когато Стефан Мафиянски ОГРАБИ София !Така е когато Малтично освен за Белене - друга тема НЯМА !Така е когато си КРАДЕЦ и *** !
60
6
 
4
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 12 години
давам Ви правилната посока- РЕНЕТА ИНДЖОВА -ПРЕЗИДЕНТ!!!
59
2
 
5
 
! Отговори
СИН преди 12 години
Да вие сте много добри в съчиняването и разпространяването на слухове и внушения. Не случайно в ЦК на БКП имаше цял отдел Пропаганда и агитация. Не случайно дейността на служителите на ДС се свеждаше до информиране, създаване на легенди, мачкане на личности, осветяване и облъчване на масите. Като дойде Костов на власт те се скриха в миши дупки.Но след получаване на петродоларите от Саддам и рамото ударено от Москва през есенте на 2000 г. , се опитаха да излязат на светло. Но който е повярвал на Москва си е заслужил единствено куршума. Нет человек - нет проблема. Добре си помисли НАД-нико на кого слугуваш. преди тебе имаше много бушони.
58
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Волен - президент !!!50 000 сини фенове са гласували в цялата страна- ами те няма да влезнат в следващия парламент !
57
1
 
7
 
! Отговори
Спонги преди 12 години
44,Нима не е вярно? Някога замислял ли си се защо няколко дни след 10.10. 1989 година всички излезнаха щастливи на улицата и защо въпреки страха и манипулациите тогавашната опозиция събра половината от гласовете. Не мислиш ли, че хората могат да имат мнение различно от твоето или това на партийните централи. Аз не лая. Не мразя обикновенните комунисти. Ненавиждам комунистическата върхушка . Това е. Всичко което постигнах в професията си е след гадния Социализъм. Повярвай, постигнах много.
56
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Когато човек не може да обори фактите, започва да плюе името... Огледай се около себе си приятелю, или морала и правилата важат САМО за Костов?Това, че Костов извади държавата от блатото, няма значение...Така ли бе ***?!Заслужаваш да се гърчиш в мизерия,щом мразиш този,който може да спаси българите от гладна смърт!
55
11
 
2
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 12 години
имате право на правилният избор- РЕНЕТА ИНДЖОВА -ПРЕЗИДЕНТ !!!