Червен кандидат-кмет гласува за син кандидат-кмет

Над 50 000 избираха общи кандидати на Синята коалиция
Обновена: 10 авг 2011 15:21 | 12 юни 2011 20:52,
98
Червен кандидат-кмет гласува за син кандидат-кмет
Снимка: Булфото

Над 50 хиляди души участваха в предварителните избори за общи кандидати на Синята коалиция в местните и президентските избори.

Един от тях беше кандидат-кметът на София от БСП Георги Кадиев, според който предварителните избори са добра практика и тя трябва да се възприеме от повече партии.

Другата изненада на предварителните избори беше неочаквано високата активност в ромските махали на различни места в страната.

В предварителните избори можеха да участват всички гласоподаватели, независимо от политическата им принадлежност.

Те избираха между Светослав Малинов от ДСБ и Румен Христов от СДС за кандидат на коалицията в президентските избори.

Изборът на общ кандидат на коалицията за кмет на София беше  между Прошко Прошков от ДСБ и Владимир Кисьов от СДС.

Резултатите трябва да станат ясни в понеделник.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
8
 
3
 
! Отговори
МЕФИСТОФЕЛ преди 12 години
ТУК Е ЧАТ ЗА ДУШЕВНО БОЛНИ КОМУНИСТИ ОТ РАКОВСКА 134
53
4
 
4
 
! Отговори
генчо преди 12 години
истината е че не ни дадоха никаква възможност да гласуваме за нещо по различно от ДС.и резултата е това.тук разни гербери ,костовисти,червена пасмина...не мога да повярвам че не сте купени защото уж живеем в една и съща държава...
52
2
 
3
 
! Отговори
Веска преди 12 години
защо беше необходимо да се провеждат такива фалшиви избори? Че е то повече от ясно как може да гласува един бъдещ, пък и сегашен опонент.изборите след като са вътрешни, в тях трябва да участват само членове и регистрирани симпатизанти на двете партии.
51
5
 
4
 
! Отговори
костов в затвора преди 12 години
костов *** заминава в забвение на следващите избори.няма какво да се пънете тук..това е...имате общо със синята идея толкова колкото борисов с английския..жалки сте и все по жалки ставате с риданията си на неуспели комунисти..
50
4
 
7
 
! Отговори
СИН ПРЕЗИДЕНТ! преди 12 години
Все пак в ЕС сме и е 21- ви век ..Не може вечно рапони , правешки волски мутри , вифаджии, дс- фуражки , руски агенти и сие, ..да "управляват " нещастна България...ПРОТИВОПОКАЗНО е .
49
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Една елементарна , простовата ТИКВА - с лични, мегаломански амбиции..) ТОВА ли е бъдещето на БЪЛГАРИЯ ??? Айде бе .. Бойко - амфетамина!
48
5
 
8
 
! Отговори
Късопаметници преди 12 години
Колко къса е паметта на някои маймунки тук ! Не помните ли в какво състояние пое Иван Костов Премиерския пост на България ? Не помните ли източените банковите спестявания на целия ни народ, галопиращата двуцифрена инфлация, гладът, повсеместното просене и ровене в кофите за ***, гибелта на десетки хиляди възрастни хора ? Не помните ли, че именно той възпря Беровото и Жан Виденово икономическо рухване на нашата държава и обърна на 180 градуса нейната външна политика към ЕС и НАТО ?
47
5
 
1
 
! Отговори
МЕФИСТОФЕЛ преди 12 години
АЙДЕ СТИГА напъни......МАСАТА Е ПРАЗНА
46
8
 
7
 
! Отговори
ГОЛЧМ ПОЛИТИК Е! преди 12 години
На една анкета, която е трябвало да попълват депутатите, в графата "професия" единствен Костов се е определил като политик.И то какъв политик.Успешен на различни държавни постове,компетентен, с богат управленски опит, на два пъти вадил България от блатото , в която я бяха вкарали комунистите.
45
5
 
2
 
! Отговори
до 43 преди 12 години
ама си и вярвате нали?...
44
5
 
5
 
! Отговори
до спонги преди 12 години
между вас и герберите май няма голяма разлика..лаете едно и също
43
8
 
10
 
! Отговори
до мразещите оръфл преди 12 години
Костов беше и си остава единственият БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК, който се опъна и на руснаците и на американците. На първите отказа да пусне самолетите им в подкрепа на незаконния десант в Прищина (с това подпечата приемането ни в НАТО). На вторите категорично отказа да пусне косовски бежанци в България (представете си сега заедно с българската и албанска мафия). Останалите (преди и след него) се оказаха жалки дупедавци (и на едните, и на другите)
42
7
 
8
 
! Отговори
Спонги преди 12 години
Тук е пълно с полуживи комунисти, синове и дъщери на гадните партийни секретари спрели развитието на Родината ни за половин век.Сините единствени се освободиха от агентите на ДС, а това не се прощава. Сините са единствените които ще спасят България. Останалите са продажници на чужди държави. Костов ни спаси от шиптърите и подготвената от ЦРУ гражданска война и у нас. Русия и САЩ правят всичко за да не се връща този Патриот на власт.
41
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
забележете костовистите как добре са подготвени с дълги фермани..сигурно скоро са им ги раздали да ги постват из форумите...ейййй много сте прозрачни беееееееееее....
40
7
 
1
 
! Отговори
ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ЦАРЯ преди 12 години
ЦАРЯТ -ПРЕЗИДЕНТ!ТОВА Е ЕДИННА БЪЛГАРИЯ!ЦАРЯТ --ТОВА Е НОВИЯ Т.ЖИВКОВ!ПРИ ТАТО ,ЖИВЕЕХМЕ ДОБРЕ.....ПРИ "ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ"---СЪЩО!ПРИ ЦАРЯТ ЩЕ ЖИВЕЕМ ---КАТО ПРИ Т.ЖИВКОВ!ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ЦАРЯ!
39
6
 
2
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 12 години
РЕНЕТА ИНДЖОВА - ПРЕЗИДЕНТ !!!
38
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Посочете ми един свестен министър в бойковото правителство, дайте ми защитим аргумент за това ...
37
6
 
5
 
! Отговори
до 31 преди 12 години
абе ние помним.ти какво помниш?А?една и съща песен тралалла тралалла..кой спря инфлацията бе!ВАЛУТНИЯ БОРД!!!и най *** парче борисов да беше и той щеше да я свърши тая работа!!костов това което направи е да "пребори"мутрите като ги легализира...ххххахане сме помнили!!!ВСИЧКО ПОМНИИМ ВСИЧКО!!!ЗАТОВА ПРЕДАТЕЛЯ костов НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ОТИВА В ЗАБВЕНИЕ...
36
2
 
4
 
! Отговори
ПФУ! преди 12 години
*** избирайте:Мутра-комунист или гей-социалист :))) Изберете сами :)))
35
3
 
5
 
! Отговори
clearly преди 12 години
Гласувайки в предварителни вътрешни избори на СК, на практика БСП манипулира вота на сините избиратели ! Това показва ясно, че някои от сините кандидати са подставени техни хора