Червен кандидат-кмет гласува за син кандидат-кмет

Над 50 000 избираха общи кандидати на Синята коалиция
Обновена: 10 авг 2011 15:21 | 12 юни 2011 20:52,
98
Червен кандидат-кмет гласува за син кандидат-кмет
Снимка: Булфото

Над 50 хиляди души участваха в предварителните избори за общи кандидати на Синята коалиция в местните и президентските избори.

Един от тях беше кандидат-кметът на София от БСП Георги Кадиев, според който предварителните избори са добра практика и тя трябва да се възприеме от повече партии.

Другата изненада на предварителните избори беше неочаквано високата активност в ромските махали на различни места в страната.

В предварителните избори можеха да участват всички гласоподаватели, независимо от политическата им принадлежност.

Те избираха между Светослав Малинов от ДСБ и Румен Христов от СДС за кандидат на коалицията в президентските избори.

Изборът на общ кандидат на коалицията за кмет на София беше  между Прошко Прошков от ДСБ и Владимир Кисьов от СДС.

Резултатите трябва да станат ясни в понеделник.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
2
 
! Отговори
БГ преди 12 години
ДВАМА СЕ КАРАТ 3 ПИЧЕЛИ А 4 С НЕЯСНА САМОЛИЧНОСТ НО ПО БЛИЗКО ДО 3
33
4
 
11
 
! Отговори
до ШАРАНИТЕ преди 12 години
Да сте чули да се пише за ИПОН, за смъртта на Бай Миле и Георги Стоев.За милионите на Цветелина Бориславова.За политическия чадър над Валентин Златев и варненските ***-аджии.Няма и да чуете.Защото зад Бойко и ГЕРБ стоят милиардите на ДС, откраднати от същия този български народ.
32
5
 
5
 
! Отговори
ммммда! преди 12 години
Момче, ей заради тая наивност сме на това дережде. Все някой друг му бил виновен на наш Бойко. А той вече втора година управлява. Други управници за няколко месеца направиха така, че народът усети подобрение, имам предвид управлението след 1997 година, ала вие не го помните явно. Но проблемът е в това, че целокупната ни природопопулация е склонна да прехвърля вината все на някой друг, и затова по тази причина Бойко й се вижда така симпатичен. Да чакаме Бойко да има доблестта и да поеме отговорност е все едно да чакаме от умрял писмо. Ще увърта и ще шикалкави до последно. Нашият народ си пада по шмекери на дребно и затуй си и патим. И ето, вече втора година народът изкупва вината за овчедушието си. Дъвчете си баничките с боза, преглъщайте, ама продължавайте да вервате на кумира си. Всяка наивност се заплаща твърде скъпо, даже с лихвите.
31
9
 
5
 
! Отговори
Късопаметни преди 12 години
Колко къса е паметта на някои маймунки тук ! Не помните ли в какво състояние пое Иван Костов Премиерския пост на България ? Не помните ли източените банковите спестявания на целия ни народ, галопиращата двуцифрена инфлация, гладът, повсеместното просене и ровене в кофите за ***, гибелта на десетки хиляди възрастни хора ? Не помните ли, че именно той възпря икономическото Беровото и Жан Виденово рухване на нашата държава и обърна на 180 градуса нейната външна политика към ЕС и НАТО ?
30
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какво слагате минуси бе забравихте ли кои разпродаде държавата,кои свали пенсиите с 50 процента с безмислените индикации,кои съсипа икономиката на България-другаря-господин Костов . Нито БСП, нито троина коалиция, нито ГЕРБ .Тоя е за съд за националнен геноцид съсипа детските спортни школи,заводите ги разпродаде,селско стопанств и сега пак му даите власт та с бена му да направят още една -две фондации Бъдеще за България и да отнесат бъдещето в Драгалевци зад доварите на палата му
29
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Koстов е единствения ПОЛИТИК, който е в час! Като се разрових да видя кои са тия дето толкова ненавиждат този човек Костов, ми просветна. ДС и КГБ мразят Костов; Президента мрази Костов; Комунистите мразят Костов; За Доган Костов е Врагът; Царя измами Костов; Волен съска срещу Костов; Янето лае срещу Костов; Кошлуков мрази Костов; Явор Дачков храчи по Костов; Стефан Гамизов лае по Костов; Мафията ръмжи срещу Костов; Ченгетата слагат капани на Костов; Пресата на Тошо хули Костов; Телевизиите очернят Костов; Божидар Димитров мрази Костов; Баба ми не обича Костов; Дядо ти фъфли срещу Костов; Питах един ***, и той мрази Костов... И Бойко не харесва Костов... Всички по-горе, мразят Костов...? До сега обаче, не ми се е случвало да срещна човек, който да мрази Костов, и той да не се окаже мутра, комунист, ченге или изкуфял ***. Жадувам да се появи друг, за да застана до него. Но няма...!
28
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Другата изненада на предварителните избори беше неочаквано високата активност в ромските махали на различни места в страната."Най-верният и интелигентен електорат на Костов! Христов няма шанс! :)))
27
7
 
5
 
! Отговори
BIG AL ::))))) преди 12 години
Гербаджийското и червеното СТАДО да мълчат и да не мучат ..)))Главните компири още не са им дали заповед за кого да гласуват)Инструкцията от потомствения СВИНАР- трето поколение от Правец още не е пристигнала Никакво мууууу -докато не се получи заповедта ..))
26
9
 
8
 
! Отговори
BIG AL ::))))) преди 12 години
Алооооооо, гербаджийте , няма ли поне ЕДНО страхливо гласче, гербаджийско -да попита главния *** КОГА ще си избирате кандидата и КАКВИ мухи /кандидати/ се въртят в главата на КОмпира ??Поне един , бе , смелчаци-от великата партия -герб..Партията на фуражките и ДС- мутрите ..)))))))) :) :) :DРапоне, вятърът на промяната задуха :) )60000- на вътрешни избори /Нека ти го разтълкуват-пи-ари-те :..ОТИВАШ си ..)))Бай-бай , мутро..))Дори не си направих труда да закарам майка ми и нейните приятелки))))))
25
4
 
8
 
! Отговори
до 17 преди 12 години
Като бандата "Бъдеще за България" ли?! Големо бъдеще ни чака с ***-убедихме се вече! :)
24
9
 
7
 
! Отговори
BIG AL ::))))) преди 12 години
Я , гербаджийте- внимание !! Има нови инструкции от потомственото свинарче от Правец !!!Утре сутрин , Боко ще ги декламира по телевизийте Я, внимание !! До всички другари от герб !!Свинарчето заповяда- сядайте на компютрите и почвайте..))АЕЦ- да ; Бензин- 3 лева да ;;;Президент- компир- да ;;Вечна дружба между нашите и съветските мутри да ..Бургас- Алекс.- да ; Никакви нови пенсии и заплати да ;;Работодатели в България- само мутри червени да ; ..Мозъци само от Симеоново и ВИФ-а да ;;Цитати само от Тошо, пардон- Рапона да ;;САМО той ще говори и решава да ;;Задължителни консултации със съветските другари да ;; :D :D :lol:
23
10
 
4
 
! Отговори
BIG AL ::))))) преди 12 години
Дори стадото на комунистите - прави театър и избор на кандидат ..Това не се отнася за гербаджийското стадо :))То - слушка главния *** и ..изпада в мечти :))
22
2
 
14
 
! Отговори
Патриот преди 12 години
"Другата изненада на предварителните избори беше неочаквано високата активност в ромските махали на различни места в страната."Гаргамел мобилизирал родата си хахахахах!
21
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
По добре цар Киро отктлкото *** Костов Ванчо
20
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
По дрехите ще ги познаете... Иван Костов с перфектно стоящата си риза и ризата на Мартин Димитров, която е поне с 3 номера по-голяма. Изпечен и пребогат политик (незаконно най-вероятно) и мухльото, който никой не харесва. Аз бих гласувал за Иван Костов на следващите избори. В смисъл - знае ли човек, може да му е писнало да трупа пари, па вземе наистина се хване сериозно. Щото се знае, че Иван Костов е работил качествено...
19
5
 
9
 
! Отговори
ха-ха преди 12 години
Ако Ивнн Костов се кандидатира за президинт ще бъде подкрепен от Евро рома и други ромски организации защото ромският народ няма да сиостави прасето в калта а така ша сме като хамериканците те с прзидент - *** ние с президент - ром.
18
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
МИ КАКВО СЛАГАТЕ МИНУСИ НА 14 БЕ АЛООООУУУУУУ...ИДЕТЕ ДА ВИДИТЕ!ТО МОМЧЕТО ЩЕ ВИ РАЗКАЖЕ КАК СА ГО ПРЕЦАКАЛИ *** КАТО СА БРОИЛИ 2 ПЪТИ ПАРИТЕ ЗА СЪБРАНИТЕ ПАСПОРТИ...
17
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
СИНИТЕ СА БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ!НАГЛЕДАХМЕ СЕ НА КРАДЛИВИ "БИВШИ" КОМУНИСТИ!МИЗЕРИЯТА В БЪЛГАРИЯ Е НЕТЪРПИМА!СТИГА ***,МУТРИ,МАФИОЗИ В УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ!ДА ИЗРИТАМЕ ДС ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО!
16
3
 
8
 
! Отговори
Немойте така преди 12 години
У краденьето цвет нема,науи ваню! Не е крал само оня,що не се е докопал до кокал!
15
17
 
3
 
! Отговори
ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ЦАРЯ преди 12 години
ЦАРЯТ----ПРЕЗИДЕНТ!КОЙТО НЕ ГЛАСУВА ЗА ЦАРЯТ---Е ПРОТИВ "ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ"!ЦАРЯТ----ЩЕ НАПРАВИ БЪЛГАРИЯ ЕДИННА!ЦАРЯТ ---Е НОВИЯ Т.ЖИВКОВ!!!