Кадиев иска „Биг брадър” в София

За повече пари в сектор сигурност се обяви, той
15 окт 2011 14:22,
159
Кадиев иска „Биг брадър” в София
Георги Кадиев. Снимка: БТА

Трябва да има повече камери в столицата, а общинската полиция да се развие. Това мнение изрази пред Дарик кандидатът за кмет на София от БСП Георги Кадиев.

От думите му стана ясно, че и средствата от общинския бюджет, които се заделят за сигурност, трябва да се увеличат.

Камерите помагат в борбата с престъпността, категоричен бе Кадиев и даде пример с британската столица Лондон, където във всеки един момент хората биват снимани от четири камери по статистика. Той би предложил на общинския съвет да приеме наредба и да бъдат стимулирани магазини и частни собственици сами да слагат записващите устройства.

Общинската полиция също трябва да е приоритет и да се развие силно според него, като примерът му този път е от белгийската столица Брюксел, където там полицият наброява 2500 души, а в София те са 110 човека.

20 на сто от белгийския бюджет отиват за сигурност, а в София по думите му по-малко от половин процент.

Най-несправедливият вариант за такса смет е според данъчната оценка, а най-справедливият - според количеството боклук, смята кандидатът за кмет на БСП.

Компромисният вариант е според броя на хората в жилището, коментира той. Кадиев сподели, че готви нова апликационна форма за завода за боклука в столицата.

Според него сред бездомните кучета трябва да се умъртвяват само тези, които са

На въпрос защо иска да бъде кмет на София, претендентът на БСП отговори, че иска да живее в по-добър град.

 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още по темата: Георги Кадиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хайде тези избори да минем без ДРУГАРИТЕ от БКП(БСП)ДС,КГБ!Все пак е 21-ви Век и трябва да сме се развили умствено,а и да не забравяме близката история на лагерите и железната завеса...*)))НЕ на милиционерщината!
64
1
 
5
 
! Отговори
геро преди 12 години
кадиев и кадиевица са от олигарсите ограбващи българския народето това е истината
63
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Един чужд депутат много точно обясни навремето,каква е разликата между десните и левите партии. Десните създават блага,вдигат жизненото равнище,натрупват резерви,а левите *** после само ги харчат !
62
3
 
3
 
! Отговори
Аркан преди 12 години
до ГероНе знам за "палатите", но това,което казваш за сметките за ток просто не е вярно. Компанията на Кадиева предимно изнася електроенергия и доставя на крайни промишлени потребители, така, че няма как да се калкулира в твоята сметка. Не обичам ГЕРБерски *** негативен ПР. Има други неща, за които Кадиев може да се вини, но не е това. В твоята сметка за ток по - голямо отражение има Бойко Борисов, отколкото Кадиев.
61
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не очаквам София да има ляв кмет...
60
1
 
7
 
! Отговори
геро преди 12 години
а аз искам биг брадър да се разходи из незаконно построения му палат в софия за да видят всички редови социалисти в какъв разкош и охолство живеят олигарсите кадиев и кадиевицаи всеки път като си плащат сметките за ток да знаят че на всеки 10 лв дават по 2 лв на кадиеви
59
3
 
3
 
! Отговори
Бай Ставри преди 12 години
до френски селянин 67 Не знам френски ли си, ама си селянин! Не пиши по инерция, за да си изкараш лимита, а чети! Кадиев е кандидат за кмет на София. В твойто село трябва да видиш кой е и него да го питаш по въпроса!
58
0
 
3
 
! Отговори
Аркан преди 12 години
Най - хубавото на моето малко село е, че няма камери и има само един полицай и той от същото село, няма ***, като изключим едно двучленно семейство без деца.
57
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя невзрачен плазмодий що не се скрие?!!!!!!! Със сигурност в училище се е молил за 4-ка!
56
0
 
4
 
! Отговори
френски селянин преди 12 години
А сигурност по селата и малките градове кога ?Червен михлюз! Всичките искат сигурност , ама за себе си ,да ги брани някой от народната любов .
55
3
 
1
 
! Отговори
от 45 до 50 преди 12 години
Поне съвестта ми ще е чиста че не съм гласувал за тези измамници депутатите. Ти като искаш гласувай, пък после се бии по главата и викай "Ах защо гласувах за тия".
54
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какво е казал Кадиев няма никакво значение, защото той никога няма да стане кмет на София.
53
2
 
2
 
! Отговори
Бай Ставри преди 12 години
Разгеле един да каже защо иска да е такъв, за какъвто се кандидатира. Браво!
52
0
 
2
 
! Отговори
до 61 преди 12 години
Може да се дължи на начина, по който се изразявам или на начина,по който възприемаш написаното, но няма значение, пак казах, каквото мисля, а този път, явно и ти мислиш същото!Случва се. :)
51
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
МАФИЯ
50
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 59Че досега не се беше случвало.
49
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Чакай бе Кадиев, нали държавата ни била станала полицейска! Сега изведнъж се оказва, че много малко пари се отделяло за сугурност, а бройката на полицаите в София си е направо мизерна в сравнение с Брюксел. Аааа, да бе...как не се сетих! Тя София се намира в друга неполицейска страна.
48
0
 
0
 
! Отговори
до 58 преди 12 години
Кое му е необикновеното?!
47
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аркан 56,случи се нещо необикновено.Сложих ти плюсче за коментара!(+)
46
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Най-глупавото възможно изказване на фона на 65 години своеволия на МВР, правени както от неговата партия, така и от протежетата ѝ. Стига толкова милиционерщина, стой си при Р.Овч. Не те искаме.