Кадиев иска „Биг брадър” в София

За повече пари в сектор сигурност се обяви, той
15 окт 2011 14:22,
159
Кадиев иска „Биг брадър” в София
Георги Кадиев. Снимка: БТА

Трябва да има повече камери в столицата, а общинската полиция да се развие. Това мнение изрази пред Дарик кандидатът за кмет на София от БСП Георги Кадиев.

От думите му стана ясно, че и средствата от общинския бюджет, които се заделят за сигурност, трябва да се увеличат.

Камерите помагат в борбата с престъпността, категоричен бе Кадиев и даде пример с британската столица Лондон, където във всеки един момент хората биват снимани от четири камери по статистика. Той би предложил на общинския съвет да приеме наредба и да бъдат стимулирани магазини и частни собственици сами да слагат записващите устройства.

Общинската полиция също трябва да е приоритет и да се развие силно според него, като примерът му този път е от белгийската столица Брюксел, където там полицият наброява 2500 души, а в София те са 110 човека.

20 на сто от белгийския бюджет отиват за сигурност, а в София по думите му по-малко от половин процент.

Най-несправедливият вариант за такса смет е според данъчната оценка, а най-справедливият - според количеството боклук, смята кандидатът за кмет на БСП.

Компромисният вариант е според броя на хората в жилището, коментира той. Кадиев сподели, че готви нова апликационна форма за завода за боклука в столицата.

Според него сред бездомните кучета трябва да се умъртвяват само тези, които са

На въпрос защо иска да бъде кмет на София, претендентът на БСП отговори, че иска да живее в по-добър град.

 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още по темата: Георги Кадиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
4
 
! Отговори
Аркан преди 12 години
Когато си на страната на правата кауза, винаги съм те подкрепял, г-н Кадиев, но не сега, не сега! Преди обществения ред има едно базисно човешко право, това на неприкосновеността. Ако отнемем човешката неприкосновеност, то никакъв обществен ред не ни е нужен, защото няма да има общество! До сега, хилядолетия наред, човечеството е осигурявало обществен ред без камери по улиците, пък и е спорно, ако сложим камери във факултета, дали ще спрат престъпленията или ще изчезнат камерите,просто!
44
0
 
0
 
! Отговори
от 54 преди 12 години
А, той 42 го бил написал вече...
43
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** освен че са злобни, са и *** шефът му Станишев всеки път реве колко много пари харчи правителството за полиция и подобни, сега пък тоя *** друга песен запя. Излагация с една дума.
42
0
 
3
 
! Отговори
До 49 преди 12 години
Присьединявам се кьм теб от Пловдив ---нашата топлофикация пак ще ме сьди не сьм си плащал ,че минават трьбите им през нас ,иначе всичко ми е свалено и топла вода нямам--с две думи и аз сьм крепостен селянин на топлофикация !
41
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Толкова са му хоризонтите: лява ръка, десен джоб. Па тоя *** на снимката е и с двете ръце в джоба...
40
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе Кадиев , на кьде още да се развива полицията ? --- аз те мислех за по-умен ,я вземете развиите малко пенсиите ,болниците вие нямате 2-лева и пак пари ще давате за полицията ,за ,,биг брадьр ,, то м/у теб и кандидат гербера няма разлика --платформите ви еднакви за полицията и за камери ,ами те да си ви избират ,аиде много поздрави от мене има и други кандидати....
39
1
 
3
 
! Отговори
oho преди 12 години
Който не гласува, на практика гласува за най-големите ***, като се почне с тия дето купуват гласове. Така, че това е най-*** предложение.
38
0
 
2
 
! Отговори
иво преди 12 години
Като Председатл на борда на Директорите на Топлофикация -Софи и кандидат-кмет , бих искал да зная от вас , кога, като софиянец ще се отърва от монопола на това дружество, Защо трябва да плащам нещо , което не ползвам и да не мога да плащам нещо което ползвам/ топла вода/. НА някой от вас минало ли е през умът , че ако раделят сметките за парно от тези за топла вода, милиони левове ще бъдат погасени на Топлофикация? Докога ще има дружества за Топлинни счетодство. Защо не се предлагат топломери
37
0
 
9
 
! Отговори
Стандарт преди 12 години
Ало, комунистите! Нали бяхме ПОЛИЦЕЙСКА ДЪРЖАВА !Следене, подслушване...нарушаване правата на престъпниците!И сега, МАЛКО БИЛИ КАМЕРИТЕ ЗА СЛЕДЕНЕ!?А, уточнете се, кога лъжете.
36
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
а аз искам Биг Брадър в кабинета му да се вижда кфи ги върши, ако не дай си боже го изберат
35
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ !!!!АНДРЕЙ ЛУКАНОВ, ГЕОРГИ СЕДЕФЧОВ ПЪРВАНОВ, СЕРГЕЙ ДМИТРИЕВИЧ СТАНИШЕВ, ИВАН КОСТОВ, НИКОЛА ФИЛЧЕВ, СТЕФАН СОФИЯНСКИ, РУМЕН ОВЧАРОВ, РУМЕН ПЕТКОВ, ЕМИЛИЯ МАСЛАРОВА, ИВАЙЛО КАЛФИН, АХМЕД ДОГАН, НИХАТ КАБИЛ, МЕГЛЕНА КУНЕВА..... И МН. ДРУГИ ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ "ВОЙНИ" ОТ РЕДИЦИТЕ НА ДС И БСП !!!!!!ТЕ ТРЯБВА ДА СЕ СРАМУВАT, НО ТЕ НЕ СЕ СРАМУВАТ
34
2
 
5
 
! Отговори
Няма да гласувам преди 12 години
На изборите ще трябва да решите за кого да гласувате. Едните са полицай (ГЕРБ), другите милиционери (БСП). Те пак са си едни и същи само името им е различно. Който което му се чува по-благозвучно за тях да даде гласа си.
33
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да кажем "бай,бай" на бандитската БСП(БКП)ДС,КГБ !
32
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
СОФИЯ...НА СОФИЯНЦИ!
31
2
 
12
 
! Отговори
... преди 12 години
Чакай малко бе Кадев, нали твоат шеф - СтаниШеф казва, че полицейщина било в България в момента.А ти искаи повече? Я си сверете мнениеята, че така малко си противоречите.Смешна работа. А номер 18 - ти сляп ли си бе?Виж кой го предлага това.И чак има хора дето са му дали +.Май накои са тука само да плюят - без да четат, без да мислят.
30
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
КОМУНИСТА КАДИЕВ И ЖЕНИЦАТА МУ СЕ О**АХА ОТ КРАДЕНЕ!!!!!!!!!!!!!!!!СТАНАХА МИЛИОНЕРИ ОТ КРАЖБИ,А НЯМАТ ДОВЕРИЕ НА НАРОДЕЦА БЪЛГАРСКИ...
29
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
никога повече БСП с ДПС само ГЕРБ! Бюлетина номер 2
28
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само Прошков ще стабилизира столицата!
27
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да сложат камери при жена му,защото се скъса да КРАДЕ...
26
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тия *** само за камери,подслушвания и задкулистни мръсотии мислят...*(((