БСП печели Варна, сигурен е Станишев

Червените умуват за името на кандидата, организират протести в края на март
Обновена: 10 авг 2011 15:56 | 14 мар 2011 10:58,
185
БСП печели Варна, сигурен е Станишев
Снимка: Булфото

Победа за кандидат-кмета на БСП във Варна предрече лидерът на социалистите Сергей Станишев при посещението си в морската столица.

Въпреки че все още не е ясно кой ще е кандидатът на левицата в предстоящия вот, червеният лидер смята, че има голяма вероятност варненци да изберат именно него.

Станишев отчете, че това, на което лявата партия разчита, са преди всичко добрата стратегия, правилната тактика и силните кандидатури.

Името на кандидата за кмет на Варна обаче ще стане ясно на вътрешнопартийни избори след няколко месеца. Неофициално се говори, че това може да бъде председателят на Градския съвет на БСП Борислав Гуцанов.

Другата фигура, която червените може да решат да подкрепят, е на настоящия кмет Кирил Йорданов. Изненади обаче не са изключени, твърдят близки до левите в града.

При посещението си във Варна Станишев коментира и протестите в страната срещу високите цени на горивата.

Според него пазарът за производство и търговия на горива е монополизиран.

Още по темата

Лидерът на червените още веднъж потвърди, че ще бъдат организирани протести в края на март.

Станишев изрази опасения какво ще бъде наследството за следващото правителство след управлението на кабинета "Борисов".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още по темата: Сергей СтанишевВарна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
171
0
 
4
 
! Отговори
Читател преди 13 години
Всичко друго, но не и "червена" Варна. Станишев може само да си мечтае за това, но видяхме "независимия" червен кмет Кирил Йорданов. Заради глупостта на шепа варненци, оставихме Йорданов да си осигури старините за сметка на всички варненци. БСП бяха дотук.
170
0
 
3
 
! Отговори
Сладурана моя преди 13 години
Не може да не се влюбиш, палавнико мой. Немирник, с това букетче не може да не те харесам.Говори, Говори, ние всички сме зад теб игривке.
169
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А не, само Варна не. Стига червено робство. Върнаха ни 20г. назад.
168
1
 
7
 
! Отговори
ПОМНЕТЕ! преди 13 години
БСП(БКП)ДС, е партията-кърмилница на всички ченгета и най-старата блудница на българския политически хоризонт ...
167
1
 
7
 
! Отговори
Т. преди 13 години
Гладна кокошка, просо сънува. Гладен комунист - изборна победа!
166
1
 
9
 
! Отговори
БКП(БСП)ДС,КГБ преди 13 години
Вместо да погребем "трупа на комунизма", допуснахме той да вампирясаКомунистите, които създадоха трудовите лагерите, които национализираха частната собственост, вкарваха учители, свещеници, писатели, банкери, бизнесмени, издатели на издания и по-различно мислещи от масата хора по затворите. Тези, които ни заблуждаваха със светло бъдеще и които мълчаха за експлозията в Чернобил и накараха народа на България да излезе на манифестация за 1-ви май, въпреки нахлулата радиация от заразените райони на Украйна; които се криеха по резиденциите си и изнесоха парите на България по банките из Австрия и Швейцария и които не само че не бяха наказани, но оцеляха. Оцеляха през всичките трусове на историята, не изчезнаха като динозаврите, а се приспособиха първи към промените, от които излязоха първи бизнесмени, първи частници, първи милионери, първи издатели на свободни издания в България. Първи както винаги във всичко.
165
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Другарю Станишев, "рицарю на книгата", това, че голяма част от нас не харесват Боко не значи, че ти ни се нравиш повече. Омерзително е да си правиш PR на гърба на народното недоволство.
164
1
 
11
 
! Отговори
159 преди 13 години
Господин Станишев,защо се шегувате така!
163
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Съсел - Кому тьй нужнай?
162
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** владеят града-ще назначат отново пияния КИРО и крадливия Гуцанов,ще назначат пак *** Янко Станев за ковчежник /тая година във фондацията си Станев е издоил от бюджета около 260 000 лв -за интеграция на ромите-наел е една стая 5 на 5 метра,вътре стоят три лелки и кЬорав *** не се е навъртал около тях/и смятайте,че бюджета е източен в касичките на Партията майка-разбирай ***.
161
2
 
10
 
! Отговори
ВАРНЕНЕЦ преди 13 години
За нито един *** няма да глсувам...Нали сме в ЕС - какви ***?!Аз гласувам за сините!
160
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Изберете пак Гуцанов-показал е,че краде добре!!!
159
1
 
9
 
! Отговори
не мога да повярвам, преди 13 години
че Варна е ЧЕРВЕНА!?Тия са луди!
158
1
 
11
 
! Отговори
ПФУ! преди 13 години
ГЛАДЕН ПЕТЕЛ - ПРОСО СЪНУВА!!!
157
1
 
12
 
! Отговори
пижо преди 13 години
С Кирчо и с Гуцанката избори във Варна Станишката ще спечели на куково лято.
156
1
 
12
 
! Отговори
Валяка преди 13 години
И тоз мина на твърда дрога...........
155
1
 
14
 
! Отговори
акуд преди 13 години
станишеф ***-аджии ли те подкрепят във Варна
154
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ако в България има незавсима съдебна система, заради тази доказана лъжа Първанов трябваше да бъде съден, прогонен като президент, а не да се изявява като вожд на нацията. Наказанието му, европейските държави да не го канят и да го избягват като прокажен, е много малко за голямата му лъжа, чрез която стана президент. Ако чрез хитрите си ходове той се измъква от съдебно наказание, трябва да е сигурен, че тепърва му предстои да бъде морално наказан от народа. Народът е търпелив и прощава, но не и такава нагла лъжа!
153
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
След дългогодишно мълчание, под натиска на опозицията и на цялата общественост, през 2006 г. Първанов с половин уста признава, че в архива на Държавна сигурност има папка с псевдоним Гоце, но тя била съставена без негово знание. Една година по-късно, на 19 юли 2007 г., Комисията по досиетата установява официално неговата принадлежност към ДС в периода 1989-1993 г., като става ясно, че Първанов изрично е демонстрирал желание за сътрудничество. Това разобличава Първанов в лъжа, защото по време на предизборната си кампания за втори мандат той изрично декларира, че не е знаел, че работи за тайните служби.
152
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тройната коалиция начело с БСП създадена по проекта Първанов и ревниво подкрепяна от него, ще остане в историята като правителство на лъжата, демагогията и далаверата, защото и самият му създател Първанов е най-големият лъжец.