ГЕРБ, ДПС и Първанов заедно зад кмета на Варна

Има вероятност всички да подкрепят Кирил Йорданов за нов мандат
Обновена: 10 авг 2011 15:38 | 5 юли 2011 12:22,
122
ГЕРБ, ДПС и Първанов заедно зад кмета на Варна
Кирил Йорданов вероятно ще получи сериозна подкрепа преди изборите. Снимка: Булфото

Варненските ръководства ГЕРБ и на ДПС започнаха сериозни разговори с кмета на града Кирил Йорданов по повод кандидатурата му за четвърти мандат.

Двете партии преговарят паралелно, а решението им се очаква официално до няколко дни. Още миналата седмица премиерът Бойко Борисов лично обяви, че е възложил на шефа на морските ГЕРБери Павел Димитров да си говорят за вота.

В понеделник пък общинският лидер на ДПС Янко Станев публично заяви, че има вероятност Кирил Йорданов да получи подкрепата на неговата партия.

Той не изключи и други две възможности – да се яви лично като кандидат за кмет на Варна или да ударят рамо на председателя на БСП-Варна Борислав Гуцанов за кмет на града.

Dnes.bg припомня, че само преди няколко дни принципна подкрепа за Йорданов обяви и президентът Георги Първанов.

При посещението си в морската столица държавният глава определи като „разумна“ кандидатурата на кмета Кирил Йорданов за нов мандат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още по темата: Кирил Йорданов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
1
 
5
 
! Отговори
Шопски преди 12 години
Пълно безотговорие.Бонвивани А!
78
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Timlandiq forever :DDD
77
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Янко Станев - това прасе, навремето беше в СДС, ама Костов го изрита и кой го приюти - Доган. Срам и позор за такива българи. По изборите раздава на *** от варненските квартали кебапчета и замразени пилета с изтекъл срок на годност...елате на едни избори във Варна да видите за какво става въпрос, какъв цирк, какво чудо...
76
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
мале мале - вити и въртяни са там - тоз Кирил Йорданов навремето бе назначен за областен управител от Филип Димитров, мина после към БСП, независим беше, пак се кандидатира от КБ, после от ДПС, сега от ГЕРБ, ехееее егати политическата ***. Само от АТАКА не е бил...и той като жена си е една к....
75
1
 
14
 
! Отговори
КОМУНИСТ преди 12 години
Бойко,гордея се стебе !
74
7
 
2
 
! Отговори
B 11111 B преди 12 години
I DA RIVETI I DA NI RIVETI VARNA TOVA E TIMTAKA CHE TIHO SHTOTO SHTE IMA XXL
73
0
 
14
 
! Отговори
Варненец преди 12 години
Това ви казвам е за парлама - сигурен съ,. Знаят , че варненци няма да го изберат за кмет този *** повече, обаче тежко му и горко на новия кмет. Герба и БСП за това не искат да издигнат силна кандидатура във Варна, за да не бъде избран случайно кандидатът им, че какво му се пише на човека не е истина, да плаща дела, неустойки и какво ли още не на половината варненци, дето са предявили обвинения към Общината. Ина един етаж от сградата, отделен за хранилище само на досиета с жалби на варненци
72
0
 
10
 
! Отговори
Старите моцуни преди 12 години
Е това вече е притеснително...толкова години едни и същи схеми и сега са подкрепени от старият и нов бащица - Гоце и Боце плюс на всяка манджа мерудията или на всеки проект ''консултанта'' доганя
71
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Alo Borisov, Bulgaria ne e samo Sofia. Zna4i v Sofia si slojihte vashiq 4ovek, a drygite gradove ky4etata gi qli? Da vi *** i politikata.
70
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Днес бг що сте сложили снимка на този кукуригу с колело? СЛожете му снимка с мерцедеса му с петцифрен номер...да го видят всички
69
4
 
20
 
! Отговори
ПБ и ЦК на БКП преди 12 години
Давай Бойко,давай.Кучетата си лаят,а кервана си върви...Наш беше,наш си и наш ще си умреш. Да живее ГЕРБ,новото БКП ! Да живее новият вожд и учител на партията ! Ураааааааааа !
68
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кирил Йорданов е наркоман и ***, майка ми работи в Община Варна и това е сигурна информация, а и всички варненци го знаят.
67
0
 
12
 
! Отговори
до 61 преди 12 години
Не,благодаря.(не щем ***)Варна си е уредена от татово време.Всичко хубаво се е случило по онова време.Питай някой варненец,дали е доволен от последния мандат на кмета си?
66
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до номер 61 - кое му е чистото и уреденото на града бе ***? Ти от Варна ли си или само си минавал по центъра, в кварталиет ходил ли си бе гей?
65
0
 
3
 
! Отговори
lol преди 12 години
ITT: butthurt shopi
64
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако варненци го преизберат този пукал ще помоля да ми сменят документите за самоличност, няма да искам вече да се водя родена и живееща във Варна, ще ме е срам, предпочитам да ме водят жител на ... Тутракан
63
2
 
15
 
! Отговори
гербераст преди 12 години
Гербераст/"бивш" комунист/.Бойко,върни член 1-ви на Конституцията...да смачкаме кучетата. Да живее ГЕРБ -новата/стара/ комунистическа партия ! Урааааа,ураааа другари герберасти !
62
2
 
6
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
Една от малкото грешки на ГЕРБ... - на фона на Гуцанов и Станев да, но крайно време е да се разместят пластовете във Варна и всеки един друг кандидат би имал шанс...
61
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Варна е град с ниска безработица, чист и уреден. Ако това е резултат от управленирто на ***, нека *** управлява цяла България!!!
60
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БОЙКО ТИКВАТА,АХМЕД ***,ГОЦЕ ПОМАКА ОТ СИРЕЩНИК СЕ ПРЕГЪРНАХА ,БОЖЕ,БОЖЕ,БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ТЕЗИ НАГЛЕЦИ!!!