ГЕРБ, ДПС и Първанов заедно зад кмета на Варна

Има вероятност всички да подкрепят Кирил Йорданов за нов мандат
Обновена: 10 авг 2011 15:38 | 5 юли 2011 12:22,
122
ГЕРБ, ДПС и Първанов заедно зад кмета на Варна
Кирил Йорданов вероятно ще получи сериозна подкрепа преди изборите. Снимка: Булфото

Варненските ръководства ГЕРБ и на ДПС започнаха сериозни разговори с кмета на града Кирил Йорданов по повод кандидатурата му за четвърти мандат.

Двете партии преговарят паралелно, а решението им се очаква официално до няколко дни. Още миналата седмица премиерът Бойко Борисов лично обяви, че е възложил на шефа на морските ГЕРБери Павел Димитров да си говорят за вота.

В понеделник пък общинският лидер на ДПС Янко Станев публично заяви, че има вероятност Кирил Йорданов да получи подкрепата на неговата партия.

Той не изключи и други две възможности – да се яви лично като кандидат за кмет на Варна или да ударят рамо на председателя на БСП-Варна Борислав Гуцанов за кмет на града.

Dnes.bg припомня, че само преди няколко дни принципна подкрепа за Йорданов обяви и президентът Георги Първанов.

При посещението си в морската столица държавният глава определи като „разумна“ кандидатурата на кмета Кирил Йорданов за нов мандат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още по темата: Кирил Йорданов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
7
 
! Отговори
Свиневъд преди 12 години
До КайМи то в ина купанка многу прасета са ранят, ве мумче. Виш *** Кирчу! Той си е баш кат купанка, дет лапат шупарите ГЕРБ, БСП, ДПС, *** и ощи други диви прасета.Ами спасението ни е ДА НЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА КИРИЛ.
58
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Йорданов, Лечков.........все отбор юнаци. Опссссссс, крадци де.
57
0
 
20
 
! Отговори
алекс преди 12 години
МАФИЯТА се обединява ::))
56
0
 
12
 
! Отговори
hsghg преди 12 години
Shtom *** sa zad nego , vsichki sa zad nego daje i partiqta na Obama ..
55
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цървуланковците не разбраха, че една такава подкрепа от повече партии е гаранция за успех на всяко управление... Дано пораснете и поумнеете по-скоро!!!
54
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ВАРНА НАЙ-ДОБРИЯТ ГРАД ЗА ..... КРАДЕНЕ.ВАРНЕНЦИ - КРЕПОСТНИ СЕЛЯНИ НА ***.А НЯКОГА БЕШЕ ХУБАВ ГРАД...
53
18
 
3
 
! Отговори
варненец преди 12 години
Шопите и селяните да траят. Оше три мандата ще гласуваме за Йорданов, защото върши работа!!!
52
24
 
0
 
! Отговори
Вяра преди 12 години
Какво значение има кой го подкрепя, ако е добър кмет. Варна става все по-красива и устроена, така че няма нищо лошо в това Йорданов да е кмет отново. А и с толкова широка подкрепа можем да се надяваме, че ще работи добре с всяко правителство. Вярно е, че има огромни проблеми с дупките по улиците, с липсата на места за паркиране, с безразборното строителство. Но въпреки това, смятам, че това е един кандидат, който знае как да работи. За разлика от всички останали.
51
2
 
11
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 12 години
Честито герберасти ! БКП= ( БСП=ГЕРБ=ДПС )=БКП -С ГЕРБ сме по-силни ...ХА-ХА-ХА или БКП= (БСП+ГЕРБ+ДПС )=БКП Няма "бивши" ***,нали ? Айде,лайте кучета ! ха-ха-ха !!!
50
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"И ГЕРБ, и БСП искат кмета на Варна Кирил Йорданов - (не)зависим от БСП! И ГЕРБ, и БСП искат кмета на Девня Атанас Кузев - (не)зависим от БСП! И ГЕРБ, и БСП искат да управляват, засега само варненска област, заедно! А къде без ДПС? ДПС също може да покрепи кмета Кирил Йорданов - (не)зависим от БСП?! И каква пак стана тя: Управленска коалиция = ГЕРБ + БСП + ДПС! Гласуваш за ГЕРБ, получаваш БСП + ДПС! Гласуваш за Кирил Йорданов за кмет на Варна, получаваш Борислав Гуцанов за председател на общински съвет Варна + Янко Станев(заедно с бизнес ортака му Павел Димитров) за зам. председател на варненски общински съвет и председател на комисията по "Финанси и бюджет"... Мафията е безсмъртна! И замириса на море..."
49
2
 
14
 
! Отговори
tomahawk преди 12 години
Досега подкрепях ГЕРБ( въпреки грешките) , но вече не мога.Моля ви, кажете за кого да гласуваме ?!?!?!?!?!?!То не останаха вече партии които да не ни "мислят доброто".Ако някой има идея как да се измъкнем от тази ситуация (да няма за кого да гласуваш) моля да я сподели !
48
2
 
13
 
! Отговори
плажуващ преди 12 години
Само не сегашния кмет. Ако ГЕРБ го подкрепят ще започне тяхното падение.Тоз кмет-крадец, за три мандата не направи нищо същественно за Варна. Не довърши осветлението на Морската градина, не направи централната пешеходно-търговска улица от фонтана до Макдоналдс, не довърши ул.Девня до края, уж правят дупките, а елате да видите и ще се убедите. Ами плажа колко е мръсен?И още много не направени неща. Нямам място да ги изброявам. Сигурен съм ,че ще има наказателен вот, ако е тоз кмет.
47
0
 
11
 
! Отговори
PENE преди 12 години
За заблудените фенове на ГЕРБ , да поясним - Павел Димитров (ГЕРБ) и Янко Станев (ДПС) , отдавна КРАДАТ ЗАЕДНО ! ! !Така , че подкрепа от ДПС за кметът на ГЕРБ не е изненада !Хубавото е , че Варна НЕ Е Габрово или Видин , и тук хората имат собствено мнение и тия НАГЛИ *** , ще бъдат сериозно изненадани на изборите !Между другото , това е сигурно единствената снимка на Киро Дупката , на която не е сниман с любимата му С-класа ! За която Варненци плащат с данъците си !
46
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Остава и СДС (ДСБ) да го подкрепят. Все пак политическата си кариера Йорданов започна при тях - областен управител при правителството на СДС.
45
0
 
15
 
! Отговори
123 преди 12 години
Е, това вече е гнусно бе! Нова света троица - блях
44
0
 
16
 
! Отговори
Nin4eto преди 12 години
Варненци, тежко ви!!!
43
0
 
8
 
! Отговори
pisna mi преди 12 години
haha GERB bili razlichni, ne sa shtom ***-adjiiskia kmet shte byde podkrepen ot tiah. Mafiata *** vladee Bulgaria.,
42
13
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На тъпанарчетата тук някой трябва да им обясни, че НЕ Е *** човек, който си сърши добре работата и е харесван от всички партии. Овчата мисъл изключва колаборацията с турци и комунисти, дори когато се касае за подкрепа на качествени хора...Трагедия!
41
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сега да видим *** как ще плюят по Гоце!хахахаПълно единодушие между тях и него в случая.
40
0
 
7
 
! Отговори
Килюминати преди 12 години
хахаха а някой кара КооЛеееЛоо, я по-добре покажете лимузината му.