ГЕРБерите във Варна приласкаха Кирил Йорданов

Резултатите от разговорите им ясни в понеделник
Обновена: 10 авг 2011 15:36 | 8 юли 2011 09:25,
63
ГЕРБерите във Варна приласкаха Кирил Йорданов
Борисов си хареса Кирил Йорданов. Снимка: Булфото

Преговорите между ГЕРБ и кмета на Варна за издигане на кандидатурата му за четвърти мандат са приключили, обяви областният лидер на партията Павел Димитров.

Той ги окачестви като успешни, но отказа да обясни какво точно означава това.

Остава загадка дали кметът се е съгласил да е кандидат на ГЕРБ, или ще се яви като независим, подкрепен от партията на Бойко Борисов.

Още по темата
„Отговор ще дам в понеделник”, лаконичен беше Димитров. Причината за тази тайнственост варненският депутат от ГЕРБ обясни с процедурата, според която първо трябва да бъде запознато областното ръководство на партията с резултата от разговорите, а след това то да реши дали да номинира Кирил Йорданов.

Според правилата на партията местните организации трябва да посочат най-малко три кандидатури за кметския пост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
1
 
1
 
! Отговори
симеон преди 12 години
Хубава песен, поздрав за всички варненци"Кмет - ***"Кирил ЙордановВажна личност??? Не ?Селянин на власт ?С професия ***?На *** е мръсен роб?Долен мазен сноб?Жалка *** гад?Града потъна в смрадПр:Кирил Йорданов кмет ***?На БКП слуга за хората проблемКирил Йорданов кмет ***?На БКП слуга за хората проблемСтроителните фирмиУлици рушатПодкупи се взематХотели се строятМлади хора бягатОт гнусният ни градКметът е доволенГрада превърна в Ад
59
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз съм за Борисов, КАКВОТО КАЖЕ!!!!!!Значи че е проверен и може да представлява ГЕРБ.
58
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кой каквото и да реше във варненци е последната дума. Герб наистина се доказаха като силна партия последните две години, така чене виждам нищо лошо, който е доволен от управлението им да гласува за техните кандидати.
57
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
dobyr komentar :)
56
1
 
3
 
! Отговори
Варна преди 12 години
Миро Тони итн това или са поредните нарочно написани глупости или са тея скапани селяни за които писах преди малко вън бе *** гадна !!!! Скапани промити мозъци овци и тем подобни може ли да сте толкова безмозъчни безволеви прости жалки ......нямам думи ...... бягайте докато е време щото утре току виж Миро или Тони станал кмет дето са диви селяни не защотот са родени на село а защото манталитета им е такъв ПУМИИ ДОЛНИ !!!
55
2
 
3
 
! Отговори
Varna преди 12 години
Това е то във Варна се изсипа цялата пумия от толните села и паланки тези са хората дето работят за 300 лв и тези са хората + *** които пак ще изберат тоя скапан п...с за кмет продавам всичко и се изнасям *** как не спират да *** в/у града няма 1 здрава улица ама всяка зима има нова коледна украса за 5млн лв айде стига вече не мислите ли ?
54
4
 
1
 
! Отговори
Стефан преди 12 години
ГЕРБ много добре забелязват кои са успешните кметове по места и им дават подкрепата си да продължат обществено полезната си работа. В крайна сметка властта трябва да служи на хората, а не да бъде самоцел, така че след като един кмет е работил добре не би следвало да има проблем в подкрепянето му, независимо дали преди е бил от друга партия или не.
53
8
 
2
 
! Отговори
Нико преди 12 години
Подкрепям ГЕРБ, убеден съм, че са взели вярно решение.
52
0
 
7
 
! Отговори
до Бойко преди 12 години
Две години стигат !!!Сега - във Варна никой няма да ви подкрепи /освен ***/ !Приласкавайте се , милвайте се - ние искаме да ви шутираме !!!
51
0
 
7
 
! Отговори
8-ия ден преди 12 години
Дали сам или с Бойко - край на доверието към ГЕРБ !Да си го подкрепят този тарикат - бях до тук !!!
50
8
 
0
 
! Отговори
Тони преди 12 години
Сигурна съм, че решението е правилното и си струва да бъде подкрепено.
49
8
 
0
 
! Отговори
Миро преди 12 години
От ГЕРБ винаги са подкрепяли само хора, които работят качествено, за това вярвам, че, който и да номинират за кандидат, ще е най-добрият избор!
48
6
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Щом е успешен кмет нека се кандидатира ,варненци ще го подкрепят....
47
0
 
6
 
! Отговори
възмутен преди 12 години
Чета и не мога да повярвам каква ежба се е зародила между бургазлия и варненец! Аз също съм от Бургас, но не мразя варненци и съжалявам, че всички ставаме жертва на политически игри и на това, че всеки е готов да се продаде на когото и да е, само и само да е на държавната хранилка! Никой не отстоява своите идеи за подобряване на нещо в тази страна,в даден град,а гледа накъде духа вятъра и така се завърта, че чак свят ни се завива! Абе,хора, на изборите мислете с главите си, в който и град да сте
46
1
 
6
 
! Отговори
Герберче преди 12 години
Благодарим ти Партийо любима,затова, че днес те има.Благодарим за грижата голяма,макар, че пенсиите нови пак ги няма.Благодарим ти за стандарта на салама,какво, че гледаме го само на реклама.Благодарим за хляба и водата,какво, че скача им цената.Благодарим и за цената на бензина,Не пътуваме, не ходим в магазина.Благодарим за новите ни магистрали,за да ги има, никога и нищо не сме яли.Благодарим ти за борбата с Октопода,как хубаво е с белезниците на пода!Благодарим за близостта голяма,от Цецо никой вече тайни няма.Благодарим ти за Шенген,чакаме го вече всеки ден.Благодарим за перспективата пред нас,но най-добре - без Вас
45
0
 
11
 
! Отговори
МОРСКИ преди 12 години
Варненци ,на изборите пометете тази мижитурка!!!! Аз съм от Бургас и горещоще ви подкрепям!!!
44
0
 
5
 
! Отговори
Снимка..., преди 12 години
а на нея две червени муцуни, айде БАСТА !
43
0
 
9
 
! Отговори
Митко преди 12 години
Какво значение има дали *** ще наложат за кмет Кирил Йорданов, Веселин Данов, Марешки или Гуцанов? Така или иначе не е важно кой как гласува, а кой брои гласовете.
42
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бойко Първанов и Доган в СЪЮЗ мили хора заблудени !!!!
41
2
 
1
 
! Отговори
до 29 преди 12 години
Браво!