ГЕРБ, ДПС и Първанов заедно зад кмета на Варна

Има вероятност всички да подкрепят Кирил Йорданов за нов мандат
Обновена: 10 авг 2011 15:38 | 5 юли 2011 12:22,
122
ГЕРБ, ДПС и Първанов заедно зад кмета на Варна
Кирил Йорданов вероятно ще получи сериозна подкрепа преди изборите. Снимка: Булфото

Варненските ръководства ГЕРБ и на ДПС започнаха сериозни разговори с кмета на града Кирил Йорданов по повод кандидатурата му за четвърти мандат.

Двете партии преговарят паралелно, а решението им се очаква официално до няколко дни. Още миналата седмица премиерът Бойко Борисов лично обяви, че е възложил на шефа на морските ГЕРБери Павел Димитров да си говорят за вота.

В понеделник пък общинският лидер на ДПС Янко Станев публично заяви, че има вероятност Кирил Йорданов да получи подкрепата на неговата партия.

Той не изключи и други две възможности – да се яви лично като кандидат за кмет на Варна или да ударят рамо на председателя на БСП-Варна Борислав Гуцанов за кмет на града.

Dnes.bg припомня, че само преди няколко дни принципна подкрепа за Йорданов обяви и президентът Георги Първанов.

При посещението си в морската столица държавният глава определи като „разумна“ кандидатурата на кмета Кирил Йорданов за нов мандат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още по темата: Кирил Йорданов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
0
 
2
 
! Отговори
Проф. Юлиан Вучков преди 12 години
Кирчо е провал за Варна! Вижте Бургас къде е! Сигурен съм, че и те си имат проблеми, ама улуци, площади, морска градина, морска алея - къде по добре от Варна. А се пънем да сме най-добрия град за живеене - СМЯХ!!! :D
118
0
 
2
 
! Отговори
pesho sumista преди 12 години
Голямо слугуване пада във Варна на трибуквието. Имам огромното желание да гласувам за промяна, но като гледам досега известните кандидатури за кмет /Марешки, Кирчо, Гуцанов и Недков/ не виждам кой би я донесъл. Последните години ни отнеха и възможността за наказателен вот. ***/БСП/Герб умеят да оглавяват недоволството срещу себе си /вероятно са го научили в ДС и полицията, откъдето произхождат видни ***-гербери като личният приятел на Марин Митев Емил Радев/ и затова няма алтернативи.
117
0
 
1
 
! Отговори
pesho sumista преди 12 години
до коментар 109 от Гагаузофф:Харесва ми как си подредил началниците си от *** до другите "светли" фигури от прехода. То и за подмазването се иска малко акъл.............Слугинажът на автокрадците продължава да се маскира като местен патриотизъм..... Аман бе!
116
0
 
6
 
! Отговори
Лиляна преди 12 години
харесвам ГЕРБ и нейната политика, но няма да гласувам за Кирил Йорданов, с нетърпение чаках да се отървем от него тъй като превърна най-чистия и зелен град на България в едно бетонно бунище, няма пътища и въздух и обслужва само собствените си интереси и интересите на ***. Предлагам на всички които сме против него да гласуваме за по-достоен кандидат дори и от друга партия.
115
0
 
7
 
! Отговори
Мишо преди 12 години
Няма да гласувам за Кирил Йорданов въпреки че съм симпатизант на ГЕРБ, той унищожи Морската градина, мина през всички партии само и само да стане кмет на Варна а в последствие и да остане такъв, той е марионетка и обслужва чужди интереси не на варненци
114
0
 
1
 
! Отговори
aaa преди 12 години
mnogo mi e interesno ako nikoi neglasuva za nikoi,togava koi she spe4eli!!i sled tova pak ako nikoi neglasuva za nikoi,koi she spe4eli?kopraimi,kopraimi??patova situacia,togava kvo she stane??shoto imam golqmoto 4uvstvo,4e na naroda mu pisna da go lazhat postoqnno,ami te vsi4kite sa izrediha nikoi neostana!:)togava nqma za kogo da glasuvame!vsi4kite sa mutri,gledat kak da prekarat drugia i da mu vzemat parite!a nai loshoto e 4e naroda gladuva i mizeruva!!she q karame na samotek,koto stane!!!:)))
113
1
 
2
 
! Отговори
от Варна преди 12 години
Ето как Кирчо отговори на тази новина /цит./- След 4 месеца ще стане ясно какви са договорките между кметът Кирил Йорданов и политическа партия ГЕРБ за предстоящите местни избори. След четири месеца отговорът ще бъде един. До края на мандата остават само 4 месеца и много работа за града, така Йорданов отговори на интереса на журналистите по въпроса за преговорите му с ГЕРБ и обещанията да бъде подкрепен от тях при определени условия. Кметът на Варна отказа да даде повече подробности и категорично отклони темата за изборите.
112
0
 
7
 
! Отговори
хайде на кебапчетата преди 12 години
ГЕРБ, ДПС и Първанов/БСП/ - новата тройна коалиция !!!
111
0
 
7
 
! Отговори
до 100 преди 12 години
И аз не познавам някой, който да е гласувал за тоя на снимката - нагъл тип, който ми се прави на модерен ляв /то той си е такъв де !/..И как става така, че печели ????МАФИЯ !!!!
110
0
 
8
 
! Отговори
от Варна преди 12 години
Няма да гласувам за ГЕРБ, а за останалите - просто е изключено..Предадоха ни тия от ГЕРБ, искат и те да се налапат - тоя продажен и нагъл кмет отдавна трябваше да е аут ...както и цялото му котило.До тук с "народната" любов , Бойко !Баста !Само АТАКА !За да не сте вие !!!
109
6
 
0
 
! Отговори
Gagauzof преди 12 години
Какво като Варна е собственост на ***?На кого да е на Георги Гергов-Пловдив=Сл.Ден+Дупката,на Младен Михалев ли да е или на Васко Черепа?Аман от селяни и столичани в повече ,дошли да изкупуват Морето.Няма аванта за софиянци,ходете в Бургас,там някъде на юг.Решавайте си столичните проблеми и не се занимавайте с дълбоката провинция.Варненци сами ще изберат най-доброто за тях.
108
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
давай кмете пак си ти.
107
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Новата коалиция ;)
106
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Шарен свят , шарен кмет!Ден без Боко , а се видя лицето на ГЕРБ!ГЕРБ+БСП+ДПС-нова триглава ламя!
105
4
 
1
 
! Отговори
гост преди 12 години
герб няма да подкрепи червено-жълто-син и какъв ли още не, представящ се за независим.
104
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
баси мамата....
103
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Населението на град Варна наброява 330 486 жители - според последното преброяване на НСИ. Според ЦИК обаче, броя на избирателите в град Варна е 415 162 - Във Варна не само всички гласуваме, дори бебетата, но имаме и още 84 679 зомбита.
102
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Малеее още 5 години Варна няма да види асфалтирана улица. Най-надупчените улици, няма друг такъв град в българия. И целия в бурени. След мъдрото решение на кмета Йорданов дупки дълбоки под 8 см да не се запълват града е с лунен пейзаж от кратери. Не мога да ги разбера тея от *** дето му дърпат конците не ги ли е поне малко яд че си трошат хубавите коли на Варненските дупки.
101
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И тримата ,заедно с кмета са БИВШИ КОМУНИСТИ и насточщи бандити!*** НАРОД,КОЙТО СИ ИЗБИРА ГРОБОКОПАЧИТЕ ЗА УПРАВНИЦИ! БОГ ДА НИ ПАЗИ ОТ ЧЕРВЕНАТА ЧУМА!АМИН!
100
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
елби, не е хич добър, даже е голяма поразия за града този кмет. От Варна съм и не познавам нито един човек , който да гласува з а него. Не мога да разбера как ги събира тези гласове този ***, за да печели всеки път изборите. Подкупва *** и фалшифицира вота, типично в духа на БКП