Кандидат-кметове на Варна кръстосаха шпаги

Кирил Йорданов праща Веселин Марешки на съд
Обновена: 24 окт 2011 12:01 | 24 окт 2011 11:22,
125
Кандидат-кметове на Варна кръстосаха шпаги
Кирил Йорданов. Снимка: Булфото

"За публичните обвинения, които изрекохте срещу мен, ще ви съдя! Ще ви съдя, докато ви осъдя за всяко едно от тях. Веднъж, по време на кампанията, ви предупредих: "Помнете, че вече сте осъждан за клевета!" Не се вслушахте в съвета ми и очевидно няма да ви е за първи път". 

Това е обръщението на досегашния кмет на Варна и претендент за четвърти мандат Кирил Йорданов към опонента му на балотажа Веселин Марешки, разпространено чрез медиите. 

Повод за това са обвиненията на аптечния бос срещу кандидата на ГЕРБ в изборната нощ. В отговор на упреците за корупция и порочни практики в община Варна Йорданов призовава Марешки за участие в телевизионни и радиодебати за бъдещето на морската столица. 

"Каня ви на дебат в студио и по никакъв начин няма да разговарям с вас по площадите на града. Призовавам на дебат вас, а не платените ви агитки", заявява Кирил Йорданов в обръщението си към своя опонент. 

На база 57% от обработените бюлетини той печели 30,04% от вота на варненци, а аптечният бос – 18,56% от гласовете. Двамата са на балотаж на 30 октомври.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още по темата: ВарнаКирил Йорданов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
2
 
6
 
! Отговори
korleone преди 12 години
Мили гагаузи,защо постоянно се плашите,че ако не изберете гербер и няма да има пари!Ами да сте видели в теле клиповете им как е преобразена България,показват само София,ако София е 1млн,ние сме 6 млн.Да го духа София,трябва да изберете кмет,който се опълчва на София а не да се гъзи!Марешки е оядена крава,той е видял къде е на хляба мекото,безпардонен.нахален,ако си го изберете да Ви е честит!Той щял да оправи морската столица-глупости на търкалета !!!
103
2
 
21
 
! Отговори
уточнение преди 12 години
Втория по големина и изключително важен стратегически град в България Варна трябва да избира между двама ***.Мисия невъзможна за честния човек.Още от пролетта беше ясен балотажа.Никой не може да каже кой от двамата е по-мако престъпник.Жалко.А варненнци са толкоз хубави хора.Какво наказание само.
102
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Стига сте мънкали, Киро е човека. Аз ще подкрепя Кирил, той подобри инфраструктурата, ето доказателство:youtube/watch?v=PK2YHP8x-q4
101
0
 
6
 
! Отговори
до sirgosho преди 12 години
точно кирцата иска да застрои , в същност какво иска ,той си я застрои , но ти няма как да го знаеш щото не си оттук, нали ? Едно нещо от мен да знаеш: не питай старо а патило . 12г вече патим от сегашния кмет. И магаре да бяха сложили с-у него , за магарето бих гласувал. Всъщност те сложиха ...
100
0
 
0
 
! Отговори
Един Бастун преди 12 години
Това че всички им играят по свирката няма спорт нали знаете имаш ли парички обичан си от всички ;) и това си е истината !
99
4
 
5
 
! Отговори
SirGosho преди 12 години
Ама всички сте едни заблудени овци - марешки бил управлявал огромна компания....Той на две магарета плявата не може да раздели,вие ще го правите кмет на 3-тия по големина град на България.То и алтернативата е еднааа.....Едно нещо от мен да знаете,това че е богат не означава че няма да краде,парите никога не са достатъчно,като ви застрои морската,плажната ивица,като изкупи на безценица апетитните сгради,тогава да не почнете да го плюете и него.
98
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до номер 95 може да е крадец ама са е наял за тези години :) и няма да краде чак толкова пп помни ми думата :)
97
10
 
8
 
! Отговори
варненец 4 преди 12 години
Не споря . Марешки е умен пич. Бизнеса му е супер успешен , евала, за което. Уважам всеки който е успял.Само ще уточня: политиката е бизнес и той най-големия.
96
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Просто изберете Марешки, той е разумния избор(в случая)!!!
95
5
 
15
 
! Отговори
до 90 преди 12 години
Извинявай, Киро е нещастен алкохолик-крадец и гледа да трупа колкото може, а Марешки е милионер и управлява огромна компания, която е под постоянни проверки задвижвани по всички механизми най-вече от София. Защо Марешки ще си рискува всичко за смешни в неговите очи пари - той не е лоялен нито зависим от никой и всяка негова кметска грешка ще бъде наказвана - какво има да "***" той като е пребогат, и дори и да си продаде бизнеса и правнуците му ще живеят охолно.
94
1
 
16
 
! Отговори
спасител на плажа преди 12 години
От двете злини по -добре по-малката при този балотаж, Марешки е по-малката злина. Киро-крадеца е вързан за ***, и нищо не се случи за три мандата, само повърхносно замазване на очите на варненци. Не че Марешки няма да легне на ***, но поне няма да краде толкова много колкото Киро-крадеца. Марешки каквото е трябвало е откраднал и взел, да се надявяме че няма да краде от Общината, като сегашния кмет. Предполагам че ще работи за имич, и да се бие в гърдите.
93
4
 
2
 
! Отговори
добрата варна преди 12 години
Бургас накъдето върви Варана се връща от там.Какво тплкова е направил тоя Митак в Бургас.Интересите историята и имането на Варна от 2800 години са несравними с Бъргъс.Драги Варненци не го забравяйте.Не се отчайвайте.Вечността е преди нас и след нас.Там където е текло пак ще тече.Бъдете горд4161и и не се отчайвайте толкова лесно.Обичам ви.
92
3
 
3
 
! Отговори
do 89 преди 12 години
i boko be v bkp,pocle ndcv,cega v GERb,ta Urdanov li nqma da e?ZAR KIRO CA6TO IMA PARTIINA KNIJKA NA GERB.V VARNA MARE6KI 6TE CE4ELI,V A R N A IMA NYJDA OT PROMQNA.
91
6
 
8
 
! Отговори
simo semov преди 12 години
Ako не са *** ще са гадните софиянци-славчо христов,б.дионисиев,Гергов от Пловдив,затова по-добре да са хора от Варна,отколкото селяни да идват и да вземат май-хубавото от Варна.Коробостроителницата я взеха софиянци и какво няма поръчки,няма заплати,с какво са по-добри.БМф на перничанин,парите за Разград.Аз ще гласувам за В.Марешки,поне лекарствата му са по-евтини.
90
5
 
4
 
! Отговори
варненец 4 преди 12 години
1.Моята логика е елементарна, задавам си въпроса : кой ще *** повече, този който се оял , или тоя който е гладен ? Отговора ми идва веднага.2. Варна няма да видим 1 лев от Бойко ако неговата партия не спечели.Хората имат второстепенно значение. Политиката е всичко....... за съжаление.
89
0
 
16
 
! Отговори
Разочарован преди 12 години
Този Йорданов защо не се замисли колко е лоялен политически. Беше в СДС,беше в БСП, стана независим, сега е ГЕРБ. Това му се казва номад.
88
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Как е възможно Конституцията да разрешава толкова много мандати за кмет? За президент - 2, а за кмет - цял живот ли? Това откога е професия?!
87
5
 
17
 
! Отговори
ГЛАСУВАЙТЕ! преди 12 години
Аз гласувах за Костадин Костадинов, и бях на мнение че най-лошия балотаж би бил Кирил Йорданов и Веселин Марешки. И въпреки това ще гласувам за Марешки на балотажа, много неща не ми допадат в него, НО СРАСТВАНЕТО СЪС ВЛАСТТА на Кирил Йорданов ОЩЕ ПОВЕЧЕ НЕ МИ ДОПАДА.
86
1
 
12
 
! Отговори
82 до 84 преди 12 години
Варна запада съвсем защото Киро вечния кмет беше за*бал всичко като за последен мандат и се канеше да ходи посланик в чужбина. Ама нещо му изстина мястото и ся се сети, че може и да остане да покраде още малко...
85
2
 
9
 
! Отговори
читател на 24 часа преди 12 години
Всяка година Кирил Йорданов помества по цяла страница с обещания и намерения във б. 24 часа.Спомням си около 2003година излъга,че и третокласни пътища ще бъдат асфалтирани.Опонентите му да направят ревизия на обещанията му.Някой каза че му викат Киро ментата.И аз мисля,че това му е името,тъй като газим калта над паметника толкова години.Най-добрият град за живеене -трънки...Марешки не му зная миналото,както и на третия кандидат,тъй като съм отскоро при децата си.