Марешки отвръща на удара на Йорданов

Приема да участва в диспут, но при определени условия
Обновена: 24 окт 2011 16:40 | 24 окт 2011 16:40,
63
Марешки отвръща на удара на Йорданов
Снимка: Булфото

Кандидатите за кметове на Варна, които отиват на балотаж за кметския стол в града, са в ожесточена словесна борба.

И Кирил Йорданов, издигнат от ГЕРБ, и независимият Веселин Марешки обаче кръстосват шпаги единствено чрез медиите.

След като рано сутринта Йорданов обяви в писмо до сайтове, телевизии и вестници, че ще съди Марешки за публични обвинения, аптечният бос не му остана длъжен.

„Относно Вашите закани да ме съдите ще Ви кажа, че единственият, който трябва да се бои от съдебната система, сте Вие. След детайлния одит, който съм обещал на варненци веднага след като спечеля кметската надпревара, ще лъснат не на думи, а черно на бяло всичките злоупотреби в община Варна.

Стоя смело зад всичко, което съм изрекъл, защото за всяко твърдение имам доказателства, които съм готов да покажа”, заявява в писмото си Марешки.

Още по темата

По повод резултатите от вота той е категоричен, че на балотажа досегашният кмет ще бъде „разгромен”, и е убеден, че избирателите ще открият в негово лице „по-правилния мениджър, който ще доведе в нашия град промените, които вие за 12 години не успяхте да извършите”.

По повод поканата на Йорданов за дебати преди втория тур на вота Марешки обещава да я уважи, но при едно-единствено условие – „бъдете с трезвен ум и доколкото това е възможно, се представете мъжки”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
6
 
15
 
! Отговори
ДРУГ ВАРНЕНЕЦ преди 12 години
До коментар 40: Ей ***, кой ти плати да пишеш такива врели некипели бе ***? Целият град е против Кирчо Дупката! Тези 30% са от ***, купени гласове, и пенсионери. Какво е дал на Варна йорданов? Най-лошите пътища, ужасяваща инфраструктура, липса на детски градини, устройствен план който не се приема вече 8 години от което патят хиляди варненци. Бургас скоро ще ни изпреварят. ВЪН КИРО МРЪСЕН АЛКОХОЛИК НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ ДА СЕ ЯВИШ НА ИЗБОРИ ВИЖ НА КАКВО ЗАПРИЛИЧА ВАРНА? ***
41
1
 
2
 
! Отговори
с право на вот преди 12 години
а може би този толкова "фин" човек през следващия си мандат /пази боже/ ще подмени плочките на площада с други такива и отново за баня? една от многото екстри от неговото управление.....
40
24
 
12
 
! Отговори
ЕДИН ВАРНЕНЕЦ преди 12 години
МАРЕШКИ е мошеник и градски тарикат.Този който може да направи много за Варна през следващите 4 години, това е Кирил Йорданов.Той е патриот на Варна, и затова до сега се е присъединявал винаги към управляващата партия, за да може по този начин да допринесе най-много ползи за града. Това е опортюнизъм, но ползата за Варна от него никой не може да я отрече. Така постъпи и сега, като се присъедини към ГЕРБ. Ако стане кмет ще успее да направи така, че "златен дъжд" да се изсипе над града. Той има доста опит в това отношение, а и способности не му липсват.А що се отнася до самата партия ГЕРБ, сигурно е, че вътре в себе си дълбоко я презира. Защото Кирил Йорданов е интелигентен и фин човек, пълна противоположност на сбирщината, която се е събрала в тази партия.
39
6
 
19
 
! Отговори
с право на вот преди 12 години
Дори Марешки да е най-лошия кмет за Варна, ще бъде някакво начало на промяната, ще разчупи статуквото, пък на следващите избори ще си отиде ако е чак толкова зле. Така или иначе не е останало кой знае какво за съсипване. Иначе - все едно избори не е имало. Аз така си мисля поне..... И не са ли много зависимостите на г-н Йорданов: 1, 2,3...... колко ли? Има ли той изобщо собствена воля...? Пък осигуровките - хвърлени пари на вятъра )))))
38
8
 
17
 
! Отговори
Варна преди 12 години
Браво Марешки !В резюме - точно и ясно за Киро.
37
5
 
8
 
! Отговори
Demetrio преди 12 години
Do 33:Теб как те осигуряват, на реална, или си безработен хейтър? А ти как ще осигуряваш, ако някога станеш работодател /което ме съмнява/? Ще си платиш всичко, честно и изрядно, на Бойко?? А ако имаш бизнес /което ме съмнява/, ще си платиш коректно данъка? ***. Как ги осигурявал... Стига глупости бе хора, ТРЯБВА да изритаме Кирчо бонака... Марешки бил мутра, немутра, дреме ми на ...ура. Аз и за най-добрия кмет на света не бих гласувал 2-ри път - как ще се вдига летвата към другите?!
36
0
 
8
 
! Отговори
не мога да приема преди 12 години
Това е фарс.Това не е изборът на Варна.Лъжа ее...
35
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Понеже се чудите откъде са 30% , Янко Станев ги осигури като затвори *** махала. Така ДПС има съветници и Янко е вътре и Кирчо има 30%. После ще се разберат с Павел Димитров и за мнозинството в общинския съвет.
34
5
 
12
 
! Отговори
номер едно преди 12 години
До 33Магарешки си плаща за спокойствието и него закони не го ловят Префактурира и започва на чисто а данъците ги харчи по ку...и :) А сега иска да стане кмет за да се легализира и да си изчисти следите :) какво и колко е крал.
33
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоз Марешки като е голям играч и отворко защо не си осигурява персонала в аптеките на истинската заплата . Къде са данъчните ЗАЩО И ДОКОГА ЩЕ СПЯТ . ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ ТАКИВА ЗАРАДИ ТЯХ СМЕ НА ТОЗИ ХАЛ . Що за държава е това .
32
1
 
24
 
! Отговори
Варненец преди 12 години
Който е живял във Варна последните 12 години знае, че Кирил Йорданов направи няколко мола и преди всеки мандат закърпи по-големите дупки по улиците. Разбира се малко след изборите дупките пак се разкопаваха и чакаха следващите избори, за да се запълнят. Затова трябва да се приеме, че всеки кмет има два мандата и до там. За да не могат такива кърлежи да смучат народа до безкрай. Не ми го побира ума откъде са тези 30% гласували за него... Гласуват наизуст, защото 12 години са много време за оценка
31
0
 
6
 
! Отговори
много сте зле ве преди 12 години
АААА!!! и да не забравяме мокренето на пътя!!! и вдигането на прахоляк с тея колички с четките!! суперр много яко като си с мотор. ама МНОГО ЯКО. да не говорим колко пари е откраднал от тая симулация не нещо си
30
6
 
13
 
! Отговори
много сте зле ве преди 12 години
как ще е едно и също като тоя марешки е много голям комплекс (и поне е способен на нещо) и иска да се докаже за разлика от тоя изтърбушен дърт *** дето 2 мандата нищо не е пипнал, само последно време се сети да чисти снега и малко от малко пооправя дупките щото то не остана здраво място по пътя. ДОЛУ КИРЧО ВЕ как може да се чудите въобще
29
11
 
19
 
! Отговори
vlady преди 12 години
Марешки е същия негодник и крадец като Кирил Йорданов, който и от двамата да е кмет е все тая.
28
1
 
7
 
! Отговори
Мен преди 12 години
Е, няма да го имате тоя късмет във Варна - човека на *** е Кирчо.
27
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какво става със сливенския кмет, каква подкрепа получи и ще се наложи ли да продава двата си хотела ако загуби? Защо никъде не пише?
26
9
 
2
 
! Отговори
Неразбрал преди 12 години
Към е тоя бре? Чета тука няк`ъв марешки ли магарешки ли, нищо не разбрах.
25
20
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дано поне Марешки да стане кмет! Дано! Цяла Варна не щем Киро крадеца!
24
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мазнят се по всякъкв начин а после ни смъкват кожата.
23
0
 
13
 
! Отговори
eko72 преди 12 години
Тия са готови на всичко само и само за дани управляват. Винаги е било интересно. Словесни престрелки и размяна на удари под кръста (даже и на живо). Какъв ентусиазъм за да бъдат президенти, кметове, управници, депутати. Пръскат суматии пари а уважение към гласоподавателя ама само по изборите.